• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU IISUS HRISTOS

Ioan LUNEI

Eu am fost un import german din România.
Porunca adresată romanilor să rămână acasă iar cei plecaţi să se întoarcă în ţară, am cunoscut-o doar în timpul primirii Cuvântului Evangheliei Tainice, adică începând cam de prin 2003. Ori eu sunt în străinătate din... 1989!
Dupa terminarea Evangheliei am început să fac eforturi serioase de-a mă întoarce ACASĂ... Constat că nu-i atât de simplu! Sper să reuşesc căt mai grabnic! Dumnezeu să ne ajute la toţi să ne întâlnim în pământul ţării!
Din păcate, acum sunt un străin şi aici şi acasă! Iar acasă este atât de greu! Numai Dumnezeu îi mai poate salva şi ajuta pe români!
Dar, chiar dacă am rămas atâta amar de vreme afară, nădăjduiesc că şi alţi confraţi de-ai noştri, trăitori în străinătate, să fi avut experienţe asemănătoare cu mine, care să-i fi condus înspre cutremurarea şi întâlnirea cu Dumnezeu, aşa cum am avut eu norocul.
Sper ca odată, noi, cei din străinătate, cu toţii împreună, să trăim acasă timpurile noi ale Sfintei România Mare şi ale IERBII ÎNVIERII celei de-a Doua Veniri a lui Iisus pe Pământ!

Luna said:
Ioan, dar pe tine ce te-a motivat sa pleci in Germania? Asadar tu faci parte dintre cei care au nesocotit porunca lui Iisus.
Vad ca Ioan Suciu nu-mi raspunde la intrebari..........Ioan Suciu rataceste inventand evanghelii si uite asa face bani cu asa zisa sa evanghelie si uite asa ii amageste pe multi altii si o sa rataceasca ca si el............

Ioan said:
Ioan LUNEI

Porunca adresată romanilor să rămână acasă iar cei plecaţi să se întoarcă în ţară, am cunoscut-o doar în timpul primirii Cuvântului Evangheliei Tainice, adică începând cam de prin 2003. Ori eu sunt în străinătate din... 1989!
Dupa terminarea Evangheliei am început să fac eforturi serioase de-a mă întoarce ACASĂ... Constat că nu-i atât de simplu! Sper să reuşesc căt mai grabnic! Dumnezeu să ne ajute la toţi să ne întâlnim în pământul ţării!
Din păcate, acum sunt un străin şi aici şi acasă! Iar acasă este atât de greu! Numai Dumnezeu îi mai poate salva şi ajuta pe români!
Dar, chiar dacă am rămas atâta amar de vreme afară, nădăjduiesc că şi alţi confraţi de-ai noştri, trăitori în străinătate, să fi avut experienţe asemănătoare cu mine, care să-i fi condus înspre cutremurarea şi întâlnirea cu Dumnezeu, aşa cum am avut eu norocul.
Sper ca odată, noi, cei din străinătate, cu toţii împreună, să trăim acasă timpurile noi ale Sfintei România Mare şi ale IERBII ÎNVIERII celei de-a Doua Veniri a lui Iisus pe Pământ!
Cine crezi ca esti tu de-ti permiti sa scrii o evanghelie????????????

Amot,
Ce crezi ca-l deosebeste pe Ioan de tine sau de Matei sau de orice alt evanghelist?
As putea spune ca noi, oamenii moderni, avem un bagaj de cunostinte mai mare decat un evanghelist de acum 1-2-3 mii de ani.

Ioan said:
Ioan LUNEI

Am inteles Ioan, nu este important cand ai plecat din tara si nici sub ce forma.... tu ai primit mesajul in 2003, si suntem deja la jumatea lui 2011... daca in 8 ani nu ai reusit sa te reintorci, nu cred ca o vei mai face in viitor. Cat despre viata grea de acasa, daca ar trebui sa ma intorc, nu as gandi ca tine...
Mi-as zice: asa cum traiesc toti acolo, as trai si eu... pentru ca, nu uita de acolo am plecat!

IOAN, LUNII

Dragă LUNA, iartă-mă, cred că m-am exprimat greşit.
Sunt aici de dinaintea Revoluţiei. În 2003 L-am întâlnit cu adevărat pe Dumnezeu. Mai apoi, am avut nevoie de mai mulţi ani să înţeleg pe ce drum trebuie să merg şi ce trebuie să fac. Ultimii 8 ani au fost cei mai grei ani din viaţa mea. În ultimii trei ani am terminat de scris Evanghelia, care a fost publicată la sfârşitul anului 2010.
Crede-mă, nu bogăţia m-a adus aici. Eu nu sunt un om bogat. N-am fost nici în ţară. Şi nu bogăţia m-a ţinut aici. Mai mult datoria şi necazurile de tot felul. Şi, totuşi încă nu am putut să plec. Dar, chiar şi în aceste zile, fac eforturi să-mi pot aranja anumite lucruri, care nu depind doar de mine, şi să merg cât mai repede acasă.
Dacă am spus că în ţară este greu, nu am făcut-o pentru că mi-i teamă de greul de acasă. Pe acesta îl cunosc şi acolo mi-i tata, bolnav şi bătrân. Mama nu mai e de un an de zile. Şi, oricum ar fi acasă, sărăcia de acasă e mai bună decât viaţa între străini!
Gândul şi nădejdea mea şi rugăciunile mele sunt să mă pot întoarce grabnic acasă.
Nu uita, eu sunt cel care am spus că România este locul Întâlnirii dintre om şi Dumnezeu. Cine ar fi în stare să piardă o asemenea şansă?
Te rog, iartă-mă dacă cuvintele mele te-au indus în eroare.

Ioan said:
IOAN, LUNII

Dragă LUNA, iartă-mă, cred că m-am exprimat greşit.
Sunt aici de dinaintea Revoluţiei. În 2003 L-am întâlnit cu adevărat pe Dumnezeu. Mai apoi, am avut nevoie de mai mulţi ani să înţeleg pe ce drum trebuie să merg şi ce trebuie să fac. Ultimii 8 ani au fost cei mai grei ani din viaţa mea. În ultimii trei ani am terminat de scris Evanghelia, care a fost publicată la sfârşitul anului 2010.
Crede-mă, nu bogăţia m-a adus aici. Eu nu sunt un om bogat. N-am fost nici în ţară. Şi nu bogăţia m-a ţinut aici. Mai mult datoria şi necazurile de tot felul. Şi, totuşi încă nu am putut să plec. Dar, chiar şi în aceste zile, fac eforturi să-mi pot aranja anumite lucruri, care nu depind doar de mine, şi să merg cât mai repede acasă.
Dacă am spus că în ţară este greu, nu am făcut-o pentru că mi-i teamă de greul de acasă. Pe acesta îl cunosc şi acolo mi-i tata, bolnav şi bătrân. Mama nu mai e de un an de zile. Şi, oricum ar fi acasă, sărăcia de acasă e mai bună decât viaţa între străini!
Gândul şi nădejdea mea şi rugăciunile mele sunt să mă pot întoarce grabnic acasă.
Nu uita, eu sunt cel care am spus că România este locul Întâlnirii dintre om şi Dumnezeu. Cine ar fi în stare să piardă o asemenea şansă?
Te rog, iartă-mă dacă cuvintele mele te-au indus în eroare.
Zii asa Ioane...........ai nevoie de bani ca sa poti trai si sa ai grija de tatal tau pamantesc cel batran si bolnav..........dar asta nu inseamna sa fii fariseu si sa induci in eroare cu asa zisa ta evanghelie........caci daca tu ai crede in Domnul Iisus Hristos ai putea sa faci Lucrarile Domnului Iisus Hristos si deci nu numai tu si tatal tau pamantesc ati putea trai bine dar ai putea sa hranesti si sa vindeci de boli pe multi altii......Ai grija Ioane caci eu vad ca tu ai apucat-o pe cai gresite dar poate ca pentru o vreme asta este Voia Lui DUMNEZEU TATAL CERESC.......
Spui ca in 2003 l-ai intalnit cu adevarat pe Dumnezeu......Cum arata acel Dumnezeu?????????Tu stii cum arata SUFLETUL LUI DUMNEZEU?

Gogu said:
Amot,
Ce crezi ca-l deosebeste pe Ioan de tine sau de Matei sau de orice alt evanghelist?
As putea spune ca noi, oamenii moderni, avem un bagaj de cunostinte mai mare decat un evanghelist de acum 1-2-3 mii de ani.
Eu spun ce spune Biblia Ortodoxa si nu spun nimic de la mine si revelatiile daruite mie de catre DUMNEZEU sunt confirmate de Biblia Ortodoxa.
-------------------
Ioan Suciu a inventat o asa zisa evanghelie care incalca Cuvantul lui DUMNEZEU din Biblia Ortodoxa.

IISUS, LUMII CELEI RELE

SUNTEŢI VOI STĂPÂNII LUMII?

Dacă aţi şti că mâine e ultima voastră zi de viaţă, ce aţi face?
Căci, vă petreceţi viaţa nesocotit şi, la ultima voastră zi, nu vă gândiţi niciodată. Nu vă gândiţi nici la părinţii voştri, nici la copiii voştri, nici la fraţi şi nici la surori. Iar strămoşii, vi i-aţi uitat cu totul.
Cine sunteţi voi?
Cine e tatăl vostru?
Cine e mama voastră?
Cine este stăpânul vostru?
Care e sensul vieţii voastre?
Pentru cine vă duceţi zilele vieţii voastre?
Iată, lângă voi chiar, se stinge mereu o viaţă, o viaţă pe care chiar voi o puteaţi salva. În fiecare moment, foamea, setea, boala şi moartea seceră fără de încetare pe tot cuprinsul Pământului.

Iată câteva ştiri care zboară prin lumea internetului:
În fiecare secundă mor pe Pământ doi oameni.
Un copil moare la fiecare 4 secunde!
La fiecare 20 de secunde, un copil moare din cauza lipsei de apă.
Un copil din 500 se naşte dependent de droguri.
La fiecare şase secunde, undeva în lume, un copil cu vârsta sub 5 ani, moare din cauza subnutriţiei (adică, anual, mor de foame peste 5.000.000 de copii!)
Este aceasta adevărat sau, totul este numai o halucinaţie?
Da, 5 milioane de suflete nevinovate se prăpădesc anual, popoare întregi se cutremură în foame, sete, boală, suferinţă şi moarte!
În timp ce voi aruncaţi la gunoi milioane de tone de mâncare nefolosită, milioane de oameni mor de foame şi de sete.

Ştiţi voi oare ce înseamnă un om flămând?
Nu, asta nu o ştiţi.
Voi vă cunoaşteţi doar jocurile voastre, căci, ceea ce trăiţi, e joc şi nu viaţă. Căci voi petreceţi şi vă îndestulaţi egoişti, iar casele şi palatele voastre sunt lux şi ultimă modă. Voi sunteţi îmbuibaţii lumii, răi şi risipitori, mai răi decât animalele junglelor şi decât fiarele munţilor. Iar averile şi bunăstarea voastră stau pe înşelăciune, pe moarte şi pe năpăstuire. Şi, chiar pe robia şi amăgirea lumii sărace a Pământului.

Iar voi, vă credeţi stăpânii lumii!
Sunteţi voi stăpânii lumii?
Aţi creat voi această lume? Este a voastră?
Cu ce drept vă credeţi aleşii pământului?
Voi vă numiţi civilizaţi, dar aţi pustiit planeta, aţi decimat popoare şi civilizaţii întregi. Voi nu mai sunteţi oameni, deşi purtaţi chip de om, nu sunteţi nici animale, căci sunteţi mai răi decât animalele. Căci, dacă un animal omoară, o face doar pentru mâncare.
Voi, pentru ce aţi omorât şi, pentru ce omorâţi în continuare, fără de Dumnezeu, fără nici o sfială şi fără de lege?
Căci legea voastră este legea omorului. Iar omorul este fărădelegea.
Pe Pământ aţi pustiit vieţi şi chiar viaţa lui Dumnezeu. Şi, mai credeţi şi azi că aveţi dreptul celui mai tare, al celui mai puternic, al celui mai hoţ, al celui barbar şi mai deprins cu uneltele Răului. Voi aţi făcut din omor o meserie şi, din lumea întreagă, o lume a omorului.

Ştiţi voi, cine este Domnul omorului şi al fărădelegii?
Este Satan, Satan cel Rău.
Poate voi nu aţi voit să ajungeţi acolo, dar El, Satan, a voit asta.
Credeţi că Demonul Răului este de partea voastră?
Cum ar putea să fie Satan împreună cu cineva, când el nu are suflet şi este chiar Omorul şi Moartea sufletelor?

V-aţi întrebat, în numele cui omorâţi viaţa semănată de Dumnezeu?
Aţi creat voi oare viaţa pe acest Pământ? Sunteţi voi creatorii sau dumnezeii Creaţiei? Voi aşa vă credeţi, dar vă înşelaţi. Căci, iată, prin întunecarea voastră aţi nenorocit nu numai viaţa lumii omeneşti, ci aţi adus şi planeta la pieire.
O lume întreagă ştie astăzi câtă nenorocire aţi semănat!
Şi, totuşi, voi petreceţi: azi, o masă festivă, mâine, o prezentare de modă, poimâine, un festival, un bal, un carnaval, o petrecere cu droguri, cu băutură şi femei, o lume a pierzaniei, în care, bărbatul se alipeşte cu bărbatul şi femeia cu femeia, devenind monştri şi născând monstruozitate.
Cât despre conducătorii voştri, şi ei sunt în rând cu voi.
Şefi şi şefe de guverne au uitat legea omeniei şi chiar legea animalelor, devenind perechi monstruoase ale păcatului.

Aceştia sunt idolii voştri? Bolnavii de păcat şi descreieraţii pământului?
Voi pe aceştia îi aclamaţi şi vă închinaţi chipului lor.
Oare nu aţi aflat că asemenea vremuri a mai trăit Pământul?
Oare nu aţi aflat că, asemenea monstruozităţi L-au silit până şi pe bunul Dumnezeu, să-Şi distrugă, El însuşi, Creaţia?
Voi ştiţi totul dar, sunteţi nepăsători.
Vă credeţi oare nemuritori?

Mi-e milă de voi şi de lumea voastră, căci aţi ajuns la capătul zilelor.
Rău este că, în căderea voastră, târâţi după voi frumuseţea lui Dumnezeu, murdărind Pământul şi întreaga Sa Creaţie.
Rău este că, în mocirla voastră se scaldă copii nevinovaţi pe care îi pervertiţi, îi nenorociţi şi le sugeţi sângele şi viaţa lor curată, îi scăldaţi în ticăloşie şi-i închinaţi Monstrului cel Mare.
Vai de voi şi de sufletele voastre!
Ceasul vostru a sunat şi, peste voi se prăbuşeşte Judecata cea nemiloasă, pe care o meritaţi şi-n viaţă şi dincolo de viaţă.

Vedeţi, citiţi aceste cuvinte cu cutremurare. Şi asta-i bine. Căci, de aici, cu o cutremurare în inimă şi în suflet, mai poate veni salvarea voastră.
Astăzi, lumea moare cu fiecare clipă. Şi, acesta este ceasul adevărului, cel cu o clipă de dinaintea morţii, când, o cutremurare în inimă mai poate duce din nou spre lumină şi spre reîntoarcerea voastră la lumină. Căci, chiar şi pentru voi, pentru cei căzuţi de demult în stăpânirea satanică sau, pentru cei care mai staţi încă în umbra ei, chiar şi pentru voi, o reîntoarcere la viaţă mai este posibilă.
Dar, săracilor, timpul vostru este scurt şi, e numai atât cât mai bate ceasul.
Mai departe, nu mai e nimic.
Şi-apoi, nu va mai fi altceva, decât căderea în perpetuă nefiinţă.
Căci, ceasul a bătut Judecata.
Iar voi sunteţi ca şi judecaţi.
Ceea ce vă mai rămâne este doar îndurarea lui Dumnezeu.
Iar îndurarea trebuie să o cereţi, căci se primeşte prin rugă.
Dar, cui să vă rugaţi?
Căci, singurul care poate avea îndurare şi care vă poate acorda iertarea, este Iisus Hristos, Acela pe care voi îL nesocotiţi şi de Învierea căruia râdeţi!
Iată, vă mai spun odată, să înţelegeţi bine: trăim timpurile de pe urmă ale Judecăţii viilor şi morţilor.
Ceasul a sunat iar monştrii şi duhurile întunericului rânjesc, aşteptându-vă.

Eu, încă odată vă spun: Cel care v-a dat viaţa, nu v-a dat-o să v-o ia înapoi, nici să o dea morţii veşnice.
V-a dat viaţă din viaţă, viaţă din iubire şi viaţă veşnică.
Pentru că şi voi aţi fost copiii vieţii.
Pentru că, şi astăzi, puteţi fi încă copiii vieţii şi-ai bucuriei veşnice, copiii lui Dumnezeu.

Dragii Mei şi amărâţii Mei, Eu, Dumnezeul Cuvântului, Tatăl vostru Cel Adevărat, astăzi vă chem pe toţi la Mine.
Iar pe aceia care Mă vor căuta, pe toţi îi voi primi.
Pentru salvarea voastră nu trebuie să plătiţi nici un ban. Căci Eu, am plătit pentru fiecare din voi cu viaţa Mea şi cu sângele Meu. Eu v-am răscumpărat Morţii.
Iar acum, Eu, Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, vă aduc înapoi la viaţă şi binecuvântare, în Numele Tatălui vostru, Ler Dumnezeul Cerurilor şi Pământurilor veşnice.
Momentul de faţă, clipa aceasta a citirii cuvintelor Mele, este tot o chemare, făcută din sufletul Meu, cu Cuvântul Meu, cu al Duhului Sfânt şi cu căldura dragostei inimii Mele:
Dragii Mei, scumpii Mei, veniţi înapoi!
Veniţi la Mine! Căci, numai Eu sunt Viaţa şi Salvarea lumii!
Veniţi să vă luaţi Iertarea şi Mântuirea!

Aceasta este chemarea Mântuitorului

(Fragment din Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor)

Ioan said:
SUNTEŢI VOI STĂPÂNII LUMII?
Cine sunteţi voi?
Cine e tatăl vostru?
Cine e mama voastră?
Cine este stăpânul vostru?
Care e sensul vieţii voastre?
Pentru cine vă duceţi zilele vieţii voastre?
(Fragment din Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor)[/color]
Ce raspunsuri dai tu la aceste intrebari??????????Raspunde clar si fara ocolisuri.......
Raspunsurile mele sunt urmatoarele:
1.-Numai Dumnezeu Tatal Ceresc este Stapanul Lumii.
2.-Adevaratul Tata este doar Dumnezeu Tatal Ceresc.
3.-Eu am doar o mama pamanteasca.........Ioane,cine este mama ta?
4.-Sunt oameni care au si un stapan pamantesc si toti stapanii pamantesti sunt stapani cu voia Lui Dumnezeu Tatal Ceresc.
5.-Sensul vietii mele si al tuturor este dat de catre Dumnezeu Tatal Ceresc asa cum Vrea EL si nu cum vreau eu sau altii caci numai Dumnezeu Tatal Ceresc are Liberul Arbitru si nimeni nici macar satan nu poate face nimic fara voia Lui Dumnezeu Tatal Ceresc.

Dumnezeu există!

De ce se întâmplă lucruri rele?

Cea mai grea întrebare cu privire la răul care există în lume este: „De ce nu previne Dumnezeu răul?” Dacă este cu adevărat bun şi atotputernic, de ce nu face El nimic în acest sens?

Mai întâi, Dumnezeu nu creează răul; El permite ca acesta să aibă loc. Când a făcut lumea, Dumnezeu le-a creat pe toate bune. Dar i-a creat pe oameni cu libertate de alegere. Aceasta implică şi libertatea de a face alegeri corecte sau greşite. De cele mai multe ori, alegerile greşite atrag după ele consecinţe care ne rănesc pe noi, pe alţii sau pe nişte victime nevinovate care nu merită acest lucru.
Când eram studentă, am paralizat în urma unei sărituri în apă. Dumnezeu nu m-a împins în apă pentru a mă pedepsi sau pentru a mă învăţa neapărat o lecţie; eu am ales să sar în apă de pe umerii prietenei mele. Şi deşi consecinţele au fost groaznice, nu pot învinovăţi pe nimeni decât pe mine însămi.

Desigur, Dumnezeu ar putea să intervină şi să controleze toate aspectele vieţii noastre – atât bune cât şi rele – dar atunci am fi nişte simpli roboţi şi nu cu adevărat liberi. Dacă ar dori, ne-ar putea forţa chiar să ÎL iubim, dar o dragoste forţată nu este dragoste reală. El ne dă libertatea de a-L alege sau nu, libertatea de a trăi şi a ne bucura de viaţă şi libertatea de a face alegeri corecte sau greşite. Din păcate, trebuie să suportăm consecinţele propriilor fapte sau ale faptelor altora.

C. S. Lewis a spus că 80% din suferinţa care există în lume se datorează răului moral al omenirii. Dar cum rămâne cu celelalte 20 de procente? Sunt unele lucruri pe care nu le vom înţelege pe deplin niciodată pe acest pământ.

Există însă o veste bună. Mai întâi, Dumnezeul iubitor este şi drept. Vine o vreme când toţi cei care au făcut alegeri greşite, au rănit victime nevinovate şi au scăpat nepedepsiţi vor suferi consecinţele faptelor lor. Dumnezeu este Judecătorul suprem, iar la momentul potrivit El îi va judeca pe toţi pentru toate faptele lor. „Nici o făptură nu este ascunsă de El, ci totul este gol şi descoperit înaintea ochilor Aceluia cu care avem de-a face” (Evrei 4:13).

În al doilea rând, deseori Dumnezeu foloseşte durerile vieţii pentru un bine mai mare, pentru a ne dezvolta caracterul şi pentru a ne face persoane mai bune. Vom fi astfel capabili să-i ajutăm şi pe alţii în situaţii similare. Eu am avut ocazia să-i ajut pe mulţi studenţi cu dizabilităţi (asta după ce mulţumirea mea de sine a fost schimbată în compasiune!). De asemenea, durerile ne determină să vedem ceea ce este important în viaţă şi adesea ne îndreaptă către Dumnezeu atunci când nimic altceva nu o face. Observăm importanţa credinţei, a dragostei, a compasiunii, a familiei şi a prietenilor.

În al treilea rând, Dumnezeu a pregătit o cale de ieşire. Vine o vreme când nu va mai fi nicio suferinţă. În cer, oamenii se vor bucura de un paradis dincolo de orice imaginaţie. Dumnezeu a creat un loc al gloriei veşnice, unde nu vor mai fi plâns, durere, boală sau moarte; un loc unde oamenii vor avea parte de bucuria Sa pentru totdeauna.

În ultimul rând, lui Dumnezeu realmente Îi pasă. El nu a promis niciodată că viaţa va fi lipsită de probleme, dar a promis că va fi alături de noi. Şi Iisus a simţit iubire, compasiune, întristare şi a fost atras de cei suferinzi. În dragostea Sa, Dumnezeu doreşte să aibă o relaţie cu noi. „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Său Fiu pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică” (Ioan 3:16).

Preluat de aici: http://dumnezeuexista.com/de-ce-se-intampla-lucruri-rele/

OMUL ESTE LIBER.
Şi este normal să fie liber, din moment ce este COPILUL LUI DUMNEZEU, CEA MAI FRUMOASĂ ŞI MAI IUBITĂ CREAŢIE DIVINĂ A TATĂLUI DUMNEZEU!
Numai că, vezi, depărtarea de Dumnezeu, lipsa lui Dumnezeu, lipsa de credinţă, lipsa de contact şi comunicare cu Dumnezeu şi exagerările lumii de astăzi, de mână cu Cel Rău, duc la catastrofe, inclusiv în ceea ce priveşte existenţa Pământului! Am trăit cândva un moment, când, în televiziunea germană, un scamator l-a invocat pe Satan să se arate, în faţa a milioane de oameni!

Ioan said:
OMUL ESTE LIBER.
Şi este normal să fie liber, din moment ce este COPILUL LUI DUMNEZEU, CEA MAI FRUMOASĂ ŞI MAI IUBITĂ CREAŢIE DIVINĂ A TATĂLUI DUMNEZEU!
Numai că, vezi, depărtarea de Dumnezeu, lipsa lui Dumnezeu, lipsa de credinţă, lipsa de contact şi comunicare cu Dumnezeu şi exagerările lumii de astăzi, de mână cu Cel Rău, duc la catastrofe, inclusiv în ceea ce priveşte existenţa Pământului! Am trăit cândva un moment, când, în televiziunea germană, un scamator l-a invocat pe Satan să se arate, în faţa a milioane de oameni!
Ratacesti si incerci si pe altii sa-i faci sa rataceasca si asta este cu voia lui DUMNEZEU.Candva te va trezi DUMNEZEU din ratacirea ta si vei plange..........Omul nu este liber si deci nu are liberu-arbitru caci numai DUMNEZEU are LIBERUL ARBITRU.Tu ncrezi ca satan ar liberu-arbitru?Raspunde Ioan Suciu!
Cine este departe de DUMNEZEU este aproape de satan si deci nu este liber caci satan cu voia lui DUMNEZEU il indeamna la rele.........Cine este aproape de DUMNEZEU este departe de satan si deci nu este liber caci DUMNEZEU il tine departe de satan caci asa vrea DUMNEZEU.Cine nu face nici rele si nici bune unde se afla......mai aproape sau mai departe de DUMNEZEU?Se clinteste vreun fir de par din capul cuiva fara voia lui DUMNEZEU?Raspunde Ioan Suciu!Ai inventat o asa zisa evanghelie si te crezi a fi prooroc dar tu nu-ti dai seama ca esti un prooroc fals caci asa este voia lui DUMNEZEU.Un prooroc adevarat ar raspunde la toate intrebarile mele.Oare de ce eviti tu sa-mi raspunzi?????????????

DUMNEZEU ŞTIE TOT ŞI POATE TOT

În nesfârşita şi Sfânta Sa iubire faţă de întreaga Creaţie, Dumnezeu ştie tot, vede tot, aude tot şi înţelege tot. Dumnezeu poate tot.
Ceea ce pentru oameni e imposibil, este pentru Dumnezeu posibil.
În Dumnezeu există Totul, prezentul, trecutul şi viitorul, toate informaţiile fiind păstrate pentru eternitate, în memoria divină a Cuvântului lui Dumnezeu.
Istoria cerurilor şi pământurilor, toate faptele, gândurile, realizările şi întâmplările omului, tot ceea ce înseamnă creaţie omenescă şi dumnezeiască, totul este păstrat ca într-o bancă de date, în taina Cuvântului lui Dumnezeu.

Şi, totuşi, oricât de mare şi de perfect este Dumnezeu în creaţia lumii, istoria recentă aduce gândul unei catastrofe: pericolul distrugerii Pământului, pericol pricinuit de marea lucrare a Răului.
Iată că astăzi, doar Domnul mai poate opri roata timpului şi prăpădirea Pământului.
Căci El, şi numai El, mai poate opri dispariţia omului de pe Pământ.
Căci El cunoaşte mersul stelelor, curgerea lumilor şi scurgerea timpului.
El înţelege legile şi evoluţia omului.
El cunoaşte taina Facerii Lumii şi a Naşterii Omului.
El cunoaşte trecutul şi viitorul.
El este doctorul vieţii şi izgonitorul morţii.
El este viaţa şi Dătătorul de viaţă.
El este Creatorul.
El, Părintele vieţii şi Dumnezeul Luminilor.

Căci El este TATĂL.
El este Salvarea.
El este Mântuirea.
El este Lumina Cerurilor şi Pământurilor.
El este salvarea şi mântuirea Pământului.
El este salvarea şi mântuirea omului.

Iată, El însuşi coboară acum pe Pământ. Şi cu El, vine salvarea omului şi a lumii pământeşti.
Căci, de la El se coboară lumina lumii.
Căci El este Începutul şi Sfârşitul tuturor lucrurilor.
De la El se coboară Puterea şi Judecata.
El va dărâma împărăţia lui Satan şi va scoate omenirea din robia demonilor. Iar ceasul acestora va fi oprit şi timpul va fi dat înapoi oamenilor.

Iar timpul acesta a şi sosit.
Iată că, prin Unirea cea Mare a popoarelor şi prin adunarea Cuvântului lui Dumnezeu într-o singură limbă, prin Uniunea credinţelor şi a religiilor lumii şi prin comuniunea cu Sfinţenia Cerului, Iisus Hristos a reluat Stăpânirea Pământului din mâna lui Satan şi a întemeiat Sfânta Sa Împărăţie, cu Pământul parte din ea, numită „Sfânta România Mare, Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor”.

Fie binecuvântată!
scrie "Evanghelia Tainică...", Editura Dacia XXI

Ai dreptate Ioan:Omul este liber.Pentru existenta sa pe Pamant Dumnezeu i-a dat liberul arbitru.Toate deciziile ii apartin si pentru ele omul singur este raspunzator.Pentru deciziile gresite sufletul va plati,iar plata cea mai grea este lipsa lui Dumnezeu.Este cea mai cumplita suferinta,pentru ca fara Dumnezeu exista neantul,un imens nimic.Noi-oamenii-suntem indepartati de Dumnezeu de preoti si pastori,cei desemnati de biserici care numai ale lui Dumnezeu nu mai sunt.Bisericile au inventat un Dumnezeu al pedepsei,sau al razbunarii.Cum ar fi putut Dumnezeu,daca vrea sa pedepseasca sa ni-l dea pe fiul sau pentru a plati pentru noi?!Amot,esti pe o directie gresita,esti speriat de Dumnezeul pe care ti l-ai creeat singur,cu ajutorul unor dogme religioase fara sens.Cauta-l pe Dumnezeu adevarat in sufletul tau,pe Dumnezeul iubirii si al iertarii.

Pentru EMEREM

Mă bucur încă odată să citesc cuvintele tale. Aşa este şi ai perfectă dreptate. A fost un timp, la începuturi, când Dumnezeu era foarte aproape de oameni. Din păcate, cu timpul, omul s-a îndepărtat de Dumnezeu, alunecând, pe panta păcatului şi făcând lucrările Celui Rău.
Din mare iubire faţă de copiii Săi, Dumnezeu l-a înzestrat pe om şi cu libertatea trăirii sale pe Pământ. Numai că, această libertate trebuia să meargă mână în mână cu Dumnezeu. Aşa cum foarte frumos scrii, omul a primit această libertate, întărită acum 2000 de ani prin chiar sacrificiul suprem al Mântuitorului. Desigur, noi ar fi trebuit să înţelegem de aici marea măsură şi frumuseţea prin care Dumnezeu îi iubeşte pe oameni. Astfel, prin păstrarea credinţei primare celei adevărate şi a aceleia noi, dată de către Iisus Hristos, omul ar fi putut cunoaşte din nou fericirea pe pământ şi învinge starea de păcat, de boală şi de moarte, inoculată infernal omenirii de către Satan.
Omul este liber şi în toate timpurile a avut două căi de ales, cea a lui Dumnezeu şi aceea a Răului. Alegerea căii celei adevărate era şi proba la care era supus omul, trăind pe Pământ, la o mare depărtare de Dumnezeu, totuşi, mereu de mână cu El. Iar apropierea pe care trebuia să o aibă prin iubirea şi comunicarea neîncetată cu El, ar fi trebuit să-l înalţe pe om într-o lume a frăţiei, dreptăţii şi a dragostei celei adevărate. Astfel, ar fi crescut credinţa şi puterea lui Dumnezeu pe Pământ. Numai că, omorându-l pe Fiul lui Dumnezeu, omul a căzut într-un primitivism, aşa cum nu a mai fost niciodată, căci s-a despărţit de Dumnezeu, urmând un drum de 2000 de ani, plin de durere şi păcat. Şi, totuşi, omului, chiar şi căzut într-o asemennea grozăvie a păcatului, Iisus Hristos i-a propovăduit chiar şi de pe crucea Golgotei IUBIREA!
Rău este că, în zilele de astăzi, când drumul iubirii este pavat cu ură, războaie, nedreptate socială, sărăcie şi suferinţă, drumul Răului este luat de o prea mare mulţime de oameni.
Desigur că în înde părtarea omului faţă de Dumnezeu are un amestec mare şi mersul greşit din unele timpuri al căilor bisericeşti. Mare păcat este şi astăzi când, chiar aşa cum scrii tu, mulţi prelaţi nu fac lucrarea lui Dumnezeu, o fac de mântuială sau numai pentru câştiguri materiale. Pe aceştia să-i judece Dumnezeu! Pentru că, într-adevăr, chiar şi eu am auzit despre astfel de slujitori ai bisericii. Să nădăjduim că aceştia nu sunt majoritatea!
Căteva cuvinte doresc să scriu şi în legătură cu aşa-zisa răzbunare şi pedeapsă pe care Dumnezeu ar da-o sau ar pregăti-o să i-o dea omului. Şi aici ai perfectă dreptate, Dumnezeul Adevărului nu este răzbunător. Răzbunător este Celălalt, Satan. El este acela care a aruncat oamenilor teama răzbunării ca venind din partea lui Dumnezeu. Şi eroarea cea mare este când, la inspiraţia lui Satan, Vechiul Testament este plin de fapte şi întâmplări sângeroare, puse de Cel Rău pe seama lui Dumnezeu, căruia i s-a substituit în foarte multe pagini, chiar şi în Cuvântul Noilor Scripturi, cum este cazul întregii poveşti răzbunătoare şi sângeroase a Apocalipsei lui Ioan.
Rămâne ca noi, astăzi, să credem din nou în marea iubire a lui Dumnezeu, mai ales în aceste timpuri, socotite chiar şi de către savanţii lumii, cum că ar fi ale zilelor celor de pe urmă!
Rămâne ca noi să credem în minunea acestor timpuri ale Reîntoarcerii Fiului lui Dumnezeu pe Pământ şi ale Judecăţii de Apoi!

Ioan said:
DUMNEZEU ŞTIE TOT ŞI POATE TOT

Ratacesti si nu te lasi pana nu faci si pe altii sa rataceasca alaturi de tine!Gura pacatosului adevar graieste!
Aceasta afirmatie demonstreaza clar ca doar DUMNEZEU are Liberul Arbitru.
Daca oameni le-ar sti pe toate si ar putea face pe toate atunci ar fi prapad pe Terra.........Tocmai de aceea nu a existat si nici nu exista vreun om care sa creada in Domnul Iisus Hristos si cu atat mai mult sa creada in DUMNEZEU caci daca ar exista astfel de oameni atunci ar face Lucrarile Domnului Iisus Hristos si chiar mai mari ca ale Lui.
In cosecinta rezulta ca oameni nu stiu totul si nici nu pot face tot pentru ca nu le este dat sa stie si sa faca totul.........de aceea unuia ii este dat sa fie un geniu intr-un domeniu iar altul nu,unul este mai indemanatic si altul nu si etc.......
Ce studii ai tu si ce-ai facut pana a scrie asa zisa ta evanghelie?

emerem said:
Ai dreptate Ioan:Omul este liber.Pentru existenta sa pe Pamant Dumnezeu i-a dat liberul arbitru.Toate deciziile ii apartin si pentru ele omul singur este raspunzator.Pentru deciziile gresite sufletul va plati,iar plata cea mai grea este lipsa lui Dumnezeu.Este cea mai cumplita suferinta,pentru ca fara Dumnezeu exista neantul,un imens nimic.Noi-oamenii-suntem indepartati de Dumnezeu de preoti si pastori,cei desemnati de biserici care numai ale lui Dumnezeu nu mai sunt.Bisericile au inventat un Dumnezeu al pedepsei,sau al razbunarii.Cum ar fi putut Dumnezeu,daca vrea sa pedepseasca sa ni-l dea pe fiul sau pentru a plati pentru noi?!Amot,esti pe o directie gresita,esti speriat de Dumnezeul pe care ti l-ai creeat singur,cu ajutorul unor dogme religioase fara sens.Cauta-l pe Dumnezeu adevarat in sufletul tau,pe Dumnezeul iubirii si al iertarii.
Spune Rugaciunea Domneasca si cere-i lui DUMNEZEU sa-ti arate Adevarul!Esti de-acord cu Rugaciunea Domneasca?Raspunde!Iti vi demonstra ca omul nu are liberu-arbitru deoarece numai DUMNEZEU are Liberul Arbitru.Nu mai rataci!

SĂ TRĂIM CA IISUS

- CHEMARE TUTUROR CITITORILOR ŞI SCRIITORILOR ACESTOR PAGINI -

Dragii mei, pe când am deschis aceste pagini, îmi închipuiam un portal ca o bisericuţă, unde noi, fiecare, ne apropiem de Dumnezeu cu sufletul plin de iubire şi de dor, cu inima şi gândurile curate, eliberate şi depărtate de învrăjbirile duhurilor rele şi a lucrărilor demonice.
Cum fluenţa cititorilor este foarte mare, vă rog să-mi daţi voie să vă chem pe voi pe toţi SĂ TRĂIM CA IISUS, să facem toate lucrurile noastre aşa precum Iisus le-ar face, lucrurile mici şi mari, faptele vieţuirii noastre celei zilnice să le facem aşa cum ar fi voinţa Mântuitorului. Vă mai îndemn să vă puneţi fiecare, în toate împrejurările vieţii voastre, întrebarea: CE-AR FACE IISUS ASTĂZI, ÎN LOCUL MEU?

Cu aceste gânduri mă apropiu de voi, cei care cu inima curată veniţi pe aceste pagini în care coboară sfinţenia Cuvântului lui Dumnezeu.
Vă chem să aducem iubirea şi respectul în cuvintele noastre şi, astfel, să ne clădim cu toţii împreună un loc de rugăciune, o bisericuţă virtuală în care să intrăm cu încredere şi sfială, căci, alături de noi, coboară şi prezenţa Mântuitorului.
Să facem din aceste Convorbiri o comunicare, o punte între noi şi Dumnezeul nostru, cu iubire şi respect unii faţă de ceilalţi, chiar şi atunci, când umbrele urii, ale orgoliului, ale mândriei, prejudecăţii, aroganţei, ostilităţii şi invidiei, dar, mai ales, atunci când lipsa de dragoste, se arată prin duşmănia Răului şi pe aceste pagini.
„CĂCI DACĂ IUBIRE NU E, NIMIC NU E!” Să-i iertăm pe cei care ne învrăjbesc cu cuvintele lor, să-i plângem pe fraţii noştri căzuţi, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă, şi să-L rugăm pe bunul Dumnezeu să-i ierte şi El.
De aceea, vă rog să păziţi şi voi această lucrare, căci ea se arată pentru noi, cei mulţi şi iubitori de Dumnezeu şi noi sub binecuvântarea Lui ne rugăm!
Nu vă tulburaţi în lucrările credinţei voastre, nu vă angrenaţi în discuţii polemice şi conflictuale, nu acceptaţi antrenarea şi înstrăinarea voastră în conversaţii orgolioase, fără de iubire şi respect reciproc. Căci mulţi sunt şi aceia care sunt tulburaţi de Duhul lui Dumnezeu şi caută, înrăiţi de duhurile infernale, pricină de sfadă şi de tulburare a liniştei şi dragostei cu care noi ne apropiem de Domnul. Nu uitaţi, mai sunt încă mulţi următori ai Răului, iar ei vor pricini de vrajbă şi duşmănie şi aducerea haosului în buna înţelegere şi mergere a Cuvântului lui Dumnezeu, trăitor în paginile Convorbirilor cu Dumnezeu.

Dragii mei, în ţara robită întunericului apare şi străluceşte astăzi, tot mai mult, lumina Dumnezeirii. Să ne lăsăm pătrunşi de această lumină, căci ea vine de la Iisus Hristos!
Iar noi, cu toţii, cei amărâţi într-o ţară căzută în întuneric, să ne întărim în iubirea lui Dumnezeu. Căci numai El este salvatorul, vindecătorul şi Mântuitorul nostru! Lui să ne rugăm şi lui să ne închinăm toată viaţa noastră! Acum şi pururea şi în vecii vecilor!

Amot,fiecare cuvant de-al tau imi demonstreaza cat de fixist poti fi.Ca sa poti impune cuiva sa-ti raspunda intr-un dialog bazat doar pe opinii trebuie sa fii absurd.In aceasta rubrica TE_AM RUGAT sa-mi explici ceva.Oricat de mult ai incerca sa convingi despre credinta ta,insusi felul in care o faci iti va aduce exact contrariul.Decat sa fiu ca tine si sa aflu "adevarul",mai bine raman asa cum sunt.Atunci cand si daca Dumnezeu va considera ca trebuie sa aflu ceva,imi va spune.Dar pana atunci,prefer sa recunosc faptul ca nu stiu "adevarul",sa inteleg si sa accept toti oamenii cu ideile ,credintele si religiile lor.Si,pentru ca sa-ti raspund la intrebare,intr-adevar rugaciunea domneasca are o foarte mare forta spirituala,este una dintre cele mai puternice rugaciuni(daca nu cea mai puternica-nu pot sa spun ca le cunosc pe toate),are puterea de a curata pe cel care o rosteste,hrana,apa...si cam tot ce ne inconjoara.Deci,da,cred in "Tatal nostru"si il spun cat de des pot.

emerem said:
Amot,fiecare cuvant de-al tau imi demonstreaza cat de fixist poti fi.Ca sa poti impune cuiva sa-ti raspunda intr-un dialog bazat doar pe opinii trebuie sa fii absurd.In aceasta rubrica TE_AM RUGAT sa-mi explici ceva.Oricat de mult ai incerca sa convingi despre credinta ta,insusi felul in care o faci iti va aduce exact contrariul.Decat sa fiu ca tine si sa aflu "adevarul",mai bine raman asa cum sunt.Atunci cand si daca Dumnezeu va considera ca trebuie sa aflu ceva,imi va spune.Dar pana atunci,prefer sa recunosc faptul ca nu stiu "adevarul",sa inteleg si sa accept toti oamenii cu ideile ,credintele si religiile lor.Si,pentru ca sa-ti raspund la intrebare,intr-adevar rugaciunea domneasca are o foarte mare forta spirituala,este una dintre cele mai puternice rugaciuni(daca nu cea mai puternica-nu pot sa spun ca le cunosc pe toate),are puterea de a curata pe cel care o rosteste,hrana,apa...si cam tot ce ne inconjoara.Deci,da,cred in "Tatal nostru"si il spun cat de des pot.
Daca spui atat de des Rugaciunea Domneasca atunci cum de nu vezi ca in aceasta Rugaciune ii cerem lui DUMNEZEU sa nu ne duca in ispita?????Orice gand si orice fapta pe care o facem este cu voia doar a lui DUMNEZEU si candva si tu imi vei da dreptate.Unul este intr-un fel la un moment dat si altfel in alt moment si nimic nu se poate sa fie decat asa cum vrea DUMNEZEU si EL vrea sa fie asa cum vrea cu un singur scop si anume acela de a ajunge la EL.Cum crezi tu ca putem ajunge la DUMNEZEU?

Amot,nu Dumnezeu ne duce in ispita,aici e un mod gresit de exprimare.Dumnezeu permite "ispita"sau nu.Se stie ca nici un fir de par din cap nu ni se clinteste fara voia lui Dumnezeu.Ispita este ingaduita de Dumnezeu(la fel ca marul biblic)sau nu.Eu cred-dar nu am pretentia ca e adevarat -ca Dumnezeu-prin ingerii nostri pazitori intervine in existenta noastra pentru a ne ajuta in situatiile dificile.Daca gandurile,vorbele sau faptele noastre sunt greseli atunci ,cu voia lui Dumnezeu "cadem in ispita".Eu cred ca pe undeva,cu interes sau fara,s-a pierdut traducerea exacta a rugaciunii domnesti.Cred ca ar fi trebuit sa fie-si nu ne lasa sa cadem in ispita.

Back