• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

cristinateodora

Bine ai venit ;) Si-mi pare bine sa te avem pe aici

Se zvoneste ca ar fi ziua ta. La multi ani sanatosi, fericiti si cu bucurii!

Buna ziua.
Am citit ca de obicei arhiva si, trebuie sa vin cu o dezmintire la cele spune in chat :
» magda - 26-05-08:54 -- http://haubaules.wordpress.com/2010/04/2...mment-1949
» nita - 26-05-08:52 -- scrie mizerii si trage apa!!! tipic cristinica!!!
» magda - 26-05-08:52 -- stai sa-l caut
» magda - 26-05-08:51 -- de fapt,nu ma intereseaza,da scrie numa mizerii pe acolo
» nita - 26-05-08:51 -- care, care????
» magda - 26-05-08:51 -- nu cred ca este al ei personal
» nita - 26-05-08:51 -- are si blog???
» magda - 26-05-08:51 -- tre sa intru pe blogul ei,sigur a scris ceva de mine

Da, am un blog, cu o singura postare care nu se refera in nici un fel la magdalena. Pentru cei ce doresc adevarul, blogul meu este acesta :

http://cristinateodora11.blogspot.com/

John Lennon
Cu cativa ani inainte de a muri, intr-un interviu pentru o revista americana , el a declarat:
"Crestinatatea va lua sfarsit, va disparea..
Nu este nevoie sa imi sustin aceasta idee. Sunt sigur.
Nu am ce spune despre Iisus, insa cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astazi noi suntem mai cunoscuti decat El" (1966).
Lennon, dupa ce a declarat ca membrii formatiei Beatles erau mai cunoscuti decat Iisus Christos, a fost impuscat de sase ori.

Tancredo Neves
(Presedinte al Braziliei ):
In timpul campaniei prezidentiale, acesta a declarat ca, daca ar obtine 500.000 de voturi din partea partidului sau, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea indeparta de la Presedintie.
Bineinteles, a obtinut voturile, insa s-a imbolnavit cu o zi inainte de a deveni presedinte, apoi a murit.

Cazuza
(Compozitor, cantaret si poet bi-sexual):
In timpul unui spectacol in Canecio ( Rio de Janeiro ), in timp ce isi fuma tigarea, a pufait fumul in aer si a spus: 'Doamne, asta e pentru tine.'
A murit la varsta de 32 de ani, de CANCER pulmonar, intr-un fel groaznic.

Constructorul vasului Titanic
Dupa ce s-a incheiat construirea Vasului Titanic, un reporter l-a intrebat cat de sigur era Vasul.
El a raspuns cu un ton ironic:
'Nici chiar Dumnezeu nu il poate scufunda' - Cred ca stiti cu totii ce a urmat

Marilyn Monroe
A fost vizitata de Billy Graham, in timpul unei reprezentatii a unui spectacol.
Acesta a declarat ca Spiritul Lui Dumnezeu l-a trimis sa ii predice.
Dupa ce a ascultat ceea ce a avea de spus Predicatorul, ea a replicat:
'N-am nevoie de Iisus al tau'.
O saptamana mai tarziu, a fost gasita moarta, in apartamentul ei.

Bon Scott (Cantaret)
Fostul vocalist al formatiei AC/DC. Intr-un cantec din 1979, el spunea:
'Nu ma opriti: ma indrept pe drumul meu, pe drumul care duce in infern'.
Pe 19 februarie 1980, Bon Scott a fost gasit mort, inecat cu propria voma.

Campinas
(in 2005)
In Campinas , Brazilia, un grup de prieteni, beti, au luat, in drum, o alta prietena....
Mama a insotit-o pana la masina si, ingrijorata de starea in care se aflau prietenii ei, i-a spus, tinand-o de mana pe fata care se asezase in masina:
'Fiica mea, mergi cu Dumnezeu si fie ca El sa te apere.'
Aceasta a raspuns: 'Poate doar daca El (Dumnezeu) merge in portbagaj, pentru ca aici, inauntru, ....e deja plin. '
Peste cateva ore, a sosit vestea ca tinerii au fost implicati intr-un accident mortal, toti au murit, masina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de masina fusese, insa, in mod surprinzator, portbagajul era intact.
Politia a declarat ca nu vedea in ce mod a putut ramane intact portbagajul. Spre surprinderea lor, in portbagaj, au gasit un carton de oua, iar ouale erau toate intregi.

Christine Hewitt (ziarista si redactora de emisiuni de divertisment din Jamaica ) a declarat ca : Biblia (Cuvantul lui Dumnezeu) este cea mai proasta carte scrisa vreodata. In iunie 2006 a fost gasita arsa in masina proprie.

Multi alti oameni importanti au uitat ca nu exista nici un alt nume caruia sa i se fi acordat atata autoritate, precum numele lui Iisus. Multi dintre acestia au murit, numai Isus a murit si a inviat si este VIU.

'Doamne, Te iubesc si am nevoie de Tine, vino in inima mea, binecuvanteaza-ma, binecuvanteaza-mi familia, binecuvanteaza-mi casa si prietenii, in numele Lui Iisus. Amin.'

Lasa-l pe Dumnezeu sa te binecuvinteze......

Discutiile si argumentele religioase doar la sectiunea dedicata!
Multam!

nu erau nici discutii nici argumente; erau ,,info diverse". fii si tu mai permisiv Gogule :) :P

NU DESCONSIDERATI PUTEREA DIVINA,poate asa ar trebui intitulat un topic in care sa fie afisate astfel de intamplari.iar tu rama ,e f bine ca existi inca si intervii acolo unde trebuie si cand trebuie.sa fii iubita.

Iar incepeti mai dragilor? Eu credeam ca v-a venit mintea la cap! Ogarule, urat stil ai .... te furisezi si "postezi" subtil... Frumos, ptr. un "om educat" cum te pretinzi ....Ce sa-i faci, fiecare cu cat poate!

ogarul said:
NU DESCONSIDERATI PUTEREA DIVINA,poate asa ar trebui intitulat un topic in care sa fie afisate astfel de intamplari.iar tu rama ,e f bine ca existi inca si intervii acolo unde trebuie si cand trebuie.sa fii iubita.

ogarule,nu cred ca cineva de aici desconsidera puterea divina!
te-ai bagat aiurea aici,din punctul meu de vedere.
exceptand ca este off topic,acest post mi se pare insinuant,daca faci legatura si cu semnatura cristinei. ia mai citeste odata totul!
este ultimul lucru pe care-l comentez legat de acest post.sa fii iubit!

trist magda,trist.nu face eforturi sa ma dezamagesti,inca mai am incredere in tine.nu m-am referit la nimeni ci doar am propus sa se infiinteze un nou topic cu acea denumire in care sa poata fi postate intamplari cu aceasta tema.daca citeai cu atentie ce a scris cristina vedeai ce se poate intampla celui care desconsidera puterea divina (poate fi real sau doar coincidenta,timpul si faptele vor demonstra realitatea).in speranta ca vei reciti ce am scris mai sus consider ca merita sa-ti ceri scuze pt felul in care te-ai infipt in mine,nevinovat.daca nu o poti face nu mai conteaza,unde sunt doi mai este loc si pt al treilea.sa fii iubita

ce cautati cu intepaturile pe topicul cristinei?
aici am eu sa o intreb ceva. cristina, ce ai vrut sa spui pe chat la mos cu fraza asta?
cristina_teodora11: oricum, admin a spus clar : nu va fi un cutrremur mai mare de 6.5. Mai explicit de atat nu se poate. De aceea este si semaforul pe rosu. Din cauza a ceea ce tocmai a trecut : un 4.8R langa Buzau.
adica? daca pt 4,8 e rosu, pt 7 ce culoare se mai pune?

te rog intreaba-l tu pe GTH, de ce se vede la fel de mare si pe low si pe high si posteaza aici raspunsul lui. mersi.

Pentru ca acest cutremur a fost aproape, adica in RO, semnalul a fost puternic si s-a scindat iar din cauza amplificarii a aparut inscriptionare si pe low. Raspunsul e de la mine. Nu stau sa intreb pe nici un GTH.

si asta e valabil numai pentru acest cutremur de azi?
de ce alta data nu a fost miscarea atat de mare pe low,ca tot in RO eram?

Pentru ca de regula semnalul pe low este inchis. Nu functioneaza bine si-l tin mai mult inchis. Asa mi-a spus cineva de la INFP.

tocmai ma pregateam sa spun ca explicatia ta nu sta in picioare.asta este si pararea mea ca este o defactiune.legat de semafor sunt convins ca este rosu pt ca ei asteapta un cutremur mare iar acest cutremur nu are legatura cu culoare actuala.

nu am inteles faza cu scindarea semnalului. poti sa explici mai pe inteles? sau sa iti intrebi cunostinta de la INFP?

cristina,nu inteleg dece te-ai grabit sa dai un raspuns doar de dragul de a da un raspuns.eu nu cred ca este o rusine daca spui clar ca nu stii ceva decat sa spui cine stie ce ... scindare de semnal

Intre high si low e diferenta de amplificare. Amplificarea aparatului. Canalul de low e util in special pentru cutremurele mari, cand pe canalul cu amplificare mare semnalul este in limitare. Amplitudinea semnalului este limitata mecanic de cursa penitei. Pe cele doua canale se inregistreaza acelasi semnal, in acelasi loc. Doar amplitudinea difera.

Back