Puteti crede ca acesta minune de catel

" i-a provocat o daună de peste 3.500 de lire! Este istoria lui Royston Grimstead, originar din Marea Britanie, proprietarul unui Aston Martin a cărui valoare ajunge la circa 100.000 de euro ? "
Acum câteva zile, când a ajuns acasă, Royston Grimstead, un britanic în vârstă de 42 de ani din Somerset, şi-a găsit unul dintre câini, un collie în vârstă de patru ani, murdar din cap până în picioare de ceva alb.
La prima vedere, nu a dat atenţie, crezând că Luce a prins vreo pasăre şi era murdară de pene şi fulgi.
Dar câţiva paşi mai departe, zâmbetul i-a îngheţat pe buze atunci când şi-a văzut maşina. Bolidul avea ambele aripi din faţă distruse, fibra de sticlă fiind roasă de nărăvaşul patruped.
"Nu sunt un plângăcios, dar nu mi-a picat bine. Ţinând cont că nici nu se înţelegea prea bine cu celălalt câine al meu, am luat imediat decizia de a o da", a spus Grimstead.
Intenţia s-a materializat chiar a doua zi, bărbatul găsind prin intermediul unui site specializat o familie care a dorit să o adopte pe Luce.
"Nu le-am spus noilor proprietari de ce am dat-o. Mă aştept ca, după ce vor afla, să o găsesc la uşă", a mai spus Grimstead, care a adăugat că este prima dată când Luce distruge un lucru.
Din fericire maşina este asigurată împotriva distrugerilor, aşa că proprietarul nu va scoate bani din buzunar pentru reparaţie.
http://www.publika.md/n-o-sa-ti-vin...a-mancat-aripa-unui-aston-martin_1796721.html
Cunosc genul asta de caine

: am platit o oaie ,o aripa de masina , o curca .....dar n-a ajuns sa=mi "manace masina " ()