• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

doresc daca se poate

sick_angel

New member
Reaction score
0
o premonitie despre mine... am o situatie de viata mai delicata...( a fost dintotdeauna) ...vreau sa stiu doar daca voi supravietui acestei crize...

sick_angel said:
o premonitie despre mine... am o situatie de viata mai delicata...( a fost dintotdeauna) ...vreau sa stiu doar daca voi supravietui acestei crize...

Totul depinde de tine in viata ,nu astepta "premonitii" .TU si numai TU poti gasi solutii,ele exista intotdeauna,trebuie doar sa-ti doresti sa rezolvi "situatiile delicate".

"Viata e o lupta deci.......te lupta."

Lupta vietii .

Copiii nu-nteleg ce vor:
A plânge-i cumintia lor.

Dar lucrul cel mai las în lume
E un barbat tânguitor.

Nimic nu-i mai de râs ca plânsul
În ochii unui luptator.

O lupta-i viata; deci te lupta
Cu dragoste de ea, cu dor.

Pe seama cui? Esti un nemernic
Când n-ai un tel hotarâtor.

Tu ai pe-ai tai! De n-ai pe nimeni,
Te lupti pe seama tuturor.

E tragedie naltatoare
Când, biruiti, ostenii mor,

Dar sunt eroi de epopee
Când bratul li-e biruitor.

Comediant e cel ce plânge,
Si-i un neom, ca-i dezertor.

Oricare-ar fi sfârsitul luptei,
Sa stai luptând, caci esti dator.

Traiesc acei ce vreau sa lupte;
Iar cei fricosi se plâng si mor.

De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor.

Cosbuc

foarte frumos raspuns anuk.
chiar daca mi-a adus lacrimi in ochi, lacrimi ce poate m-au facut de rasul unora, raspunsul tau folosind cuvinte intelepte ar trebui sa ne indemne pe toti sa luptam pentru ce avem sau pentru ce ne dorim, dar in special sa ne indemne sa luptam pentru viata.

lacrimile nu ar trebui sa starneasca rasul. oamenii care plang au suflet, deci trebuie respectati. Yaris :19:

sufar de o boala incurabila, nu prea ma pot descurca singura...si nu pea are cine sa ma ajute... dar are cine sa-mi faca viata amara si mai mult decat e...deci...intelegeti-ma...

Angel, imi pare tare rau pentru situatia ta. Singurul ajutor pe care ti-l pot da, virtual, este o vorba buna, venita din suflet. Eu te sfatuiesc sa lupti, sa fii optimista (cat de mult poti). Se poate trece chiar si peste o astfel de incercare. Cheia este doar la tine. Daca vrei sa ne transmiti din gandurile tale, sa o faci, fara nicio retinere. Noi suntem aici sa te ascultam . Si sa te intelegem. Sanatate si putere!

Ai totala mea intelegere pt situatia "delicata "in care te afli
dar...nu stiu cum te-as (te-am ) putea ajuta .Poti sa detaliezi?

sick_angel said:
sufar de o boala incurabila, nu prea ma pot descurca singura...si nu pea are cine sa ma ajute... dar are cine sa-mi faca viata amara si mai mult decat e...deci...intelegeti-ma...
imi pare rau pt tine. daca vrei, putem sta de vorba. mai mult nu stiu cu ce te pot ajuta.

mai ingeras,ai vreo lagatura cu angel.org.ro/? in legatura cu premonitia pe care o doresti sfatul meu este sa nu te bazezi pe astfel de povesti.daca te referi la criza economica este mai greu de facut previziuni,nici chiar economistii lumii nu au prea gasit solutie ideala avand in vedere ca suntem peste tot in criza.mai concret,spune de unde esti si ce fel de ajutor doresti pt ca desi colegii de forum se ofera sa dea ajutoare virtual sunt convins ca daca ar sti despre ce este vb s-ar mai gasi si ajutoare reale.sfatul meu este sa ne spui ce te "doare" pt ca doar asa ne-am putea da seama cat putem sa te ajutam.mai cu curaj.daca ai retineri poti trimite mesaje in PM

angel daca ai nevoie de bani eu nu prea am dar cand iau salarul te pot ajuta cu ceva nu mult dar daca se aduna poate intelegi ceva din ei.Eu stiu ce inseamna sa ai probleme si imi doresc sa ajut atat cat se poate pacat ca nu prea am posibilitati.da-mi un pm daca e ceva ce te-ar putea ajuta

manuela said:
angel daca ai nevoie de bani eu nu prea am dar cand iau salarul te pot ajuta cu ceva nu mult dar daca se aduna poate intelegi ceva din ei.Eu stiu ce inseamna sa ai probleme si imi doresc sa ajut atat cat se poate pacat ca nu prea am posibilitati.da-mi un pm daca e ceva ce te-ar putea ajuta

nu ma poate ajuta nimeni cu nimic... asi fi vrut doar ceva ca o premonitie pt mine personal pm...n-am nicio legatura cu niciun site, sunt o persoana foarte izolata,nu ma bag in seama, imi vad de treaba mea... doar ca cred in paranormal si cred ca numai la acest nivel pot cauta ajutor...

sunt sigura ca ti-ar fi mai bine daca ai intra sa vorbesti cu . te-ar ajuta cred, sa stii ca ai niste prieteni, chiar daca nu-i stii cum arata. incearca.

mod1 said:
sunt sigura ca ti-ar fi mai bine daca ai intra sa vorbesti cu . te-ar ajuta cred, sa stii ca ai niste prieteni, chiar daca nu-i stii cum arata. incearca.

mda...

Sa inteleg ca ai rezerve in a povesti ce te doare ?N-ar trebui,descaracandu-ti sufletul.......te vei simti mult mai bine.

daca ti-ar fi mai bine pe privat, trimite PM cui crezi ca te poate ajuta sau te poate sfatui.

sick_angel said:
nu sunt genu' care sa ma dezbrac in public

Nici n-ar trebui sa faci asta,toti avem nevoie de intimitate.Sa nu dai voie nimanui sa intre cu bocancii in viata ta .Totusi.......se poate discuta (asa ca la psiholog) despre ce te framanta.

mai ingeras dar spune odata ce ai nevoie ca nu pricepem nimic.ori ai nevoie de ajutor ori doar vrei sa ne incerci.intre a te dezbraca in public si a-ti spune o problema care te preocupa este o mare diferenta.foloseste ideia lui mod1 si da un pm oricarui forumist si vei vedea ca nu ai nimic de pierdut.de fapt chiar si chestia cu dezbracatul in public poate fi folosita pt ca aici nu te cunoaste nimeni.cel putin asta este avantajul la internet ca poti spune orice fara sa te stie nimeni.ia gandeste -te bine ,n-am dreptate.

Back