sick_angel
New member
- Reaction score
- 0
o premonitie despre mine... am o situatie de viata mai delicata...( a fost dintotdeauna) ...vreau sa stiu doar daca voi supravietui acestei crize...
sick_angel said:o premonitie despre mine... am o situatie de viata mai delicata...( a fost dintotdeauna) ...vreau sa stiu doar daca voi supravietui acestei crize...
imi pare rau pt tine. daca vrei, putem sta de vorba. mai mult nu stiu cu ce te pot ajuta.sick_angel said:sufar de o boala incurabila, nu prea ma pot descurca singura...si nu pea are cine sa ma ajute... dar are cine sa-mi faca viata amara si mai mult decat e...deci...intelegeti-ma...
manuela said:angel daca ai nevoie de bani eu nu prea am dar cand iau salarul te pot ajuta cu ceva nu mult dar daca se aduna poate intelegi ceva din ei.Eu stiu ce inseamna sa ai probleme si imi doresc sa ajut atat cat se poate pacat ca nu prea am posibilitati.da-mi un pm daca e ceva ce te-ar putea ajuta
mod1 said:sunt sigura ca ti-ar fi mai bine daca ai intra sa vorbesti cu . te-ar ajuta cred, sa stii ca ai niste prieteni, chiar daca nu-i stii cum arata. incearca.
sick_angel said:nu sunt genu' care sa ma dezbrac in public