magda New member Joined Apr 15, 2010 Messages 7,166 Reaction score 0 May 4, 2010 #361 eu dieta nu prea tin n-am nevoie de regim! asa ca mananc ,mai draga tot ce imi doresc,degraba! soare si apa
eu dieta nu prea tin n-am nevoie de regim! asa ca mananc ,mai draga tot ce imi doresc,degraba! soare si apa
bodo Prieten Joined Nov 29, 2009 Messages 9,993 Reaction score 0 May 4, 2010 #362 Vine vara, bine-mi pare, O sa ma rasfat la soare Si la mare , ce-o sa-mi placa, Bronz, distractie si apa. nemernicie si tradare
Vine vara, bine-mi pare, O sa ma rasfat la soare Si la mare , ce-o sa-mi placa, Bronz, distractie si apa. nemernicie si tradare
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 4, 2010 #363 cand e vorba e tradare Sufletul ne doare tare, Tradarea-i nemernicie Nu -mi place nici mie ,nici tie. maculat si rautate
cand e vorba e tradare Sufletul ne doare tare, Tradarea-i nemernicie Nu -mi place nici mie ,nici tie. maculat si rautate
bodo Prieten Joined Nov 29, 2009 Messages 9,993 Reaction score 0 May 4, 2010 #364 Cand arunci in jur venin Si tot vrei sa maculezi, Pentru-asa un mare chin, Nu-nteleg ce chiar vizezi... ignoranta si antrenare
Cand arunci in jur venin Si tot vrei sa maculezi, Pentru-asa un mare chin, Nu-nteleg ce chiar vizezi... ignoranta si antrenare
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 4, 2010 #365 Pentru nicio postare Nu-i nevoie de antrenare, Doar indolenta si ignoranta Pot sa traga-n jos balanta . drept si stramb (iar uitaseam rima
Pentru nicio postare Nu-i nevoie de antrenare, Doar indolenta si ignoranta Pot sa traga-n jos balanta . drept si stramb (iar uitaseam rima
alerim_61 New member Joined Nov 24, 2009 Messages 2,023 Reaction score 0 May 4, 2010 #366 Pe unde vei merge,tine pasul drept Priveste-nainte,nu fii indiscret Nu e stramba calea pe care pasesti Daca sti mereu,raul s-ocolesti. brazi si munte
Pe unde vei merge,tine pasul drept Priveste-nainte,nu fii indiscret Nu e stramba calea pe care pasesti Daca sti mereu,raul s-ocolesti. brazi si munte
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 4, 2010 #367 Am sa plec curand la munte Dupa muguri mici de brazi. Sa fac suc ,cu vitamine multe Bun de tuse si obraz masca si zambete
Am sa plec curand la munte Dupa muguri mici de brazi. Sa fac suc ,cu vitamine multe Bun de tuse si obraz masca si zambete
alerim_61 New member Joined Nov 24, 2009 Messages 2,023 Reaction score 0 May 4, 2010 #368 Cand citesc ce voi postati Zambete la toti furati Sub masca de serios Se distreaza copios nori si soare
Cand citesc ce voi postati Zambete la toti furati Sub masca de serios Se distreaza copios nori si soare
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 4, 2010 #369 Dupa ploaie ,vine soare Florilor bine le pare. Cand pe cer iar vor fi nori Suntem cuprinsi de fiori . oaie si miel
Dupa ploaie ,vine soare Florilor bine le pare. Cand pe cer iar vor fi nori Suntem cuprinsi de fiori . oaie si miel
magda New member Joined Apr 15, 2010 Messages 7,166 Reaction score 0 May 4, 2010 #370 Jiji multe oi avea cu care se tot mandrea da acu in batatura mai are-un miel de friptura "mandrie si prejudecata"
Jiji multe oi avea cu care se tot mandrea da acu in batatura mai are-un miel de friptura "mandrie si prejudecata"
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 4, 2010 #371 bine e sa ai mandrie dar sa nu dai in prostie, daca ai prejudecati, poate -ti punem un juvat. poante si muzica
bine e sa ai mandrie dar sa nu dai in prostie, daca ai prejudecati, poate -ti punem un juvat. poante si muzica
bodo Prieten Joined Nov 29, 2009 Messages 9,993 Reaction score 0 May 4, 2010 #372 Daca-i buna muzica Si-i buna si tuica, Si suntem nitel luate, Stai sa vezi tu, dans pe poante. cutremur si paranghelie
Daca-i buna muzica Si-i buna si tuica, Si suntem nitel luate, Stai sa vezi tu, dans pe poante. cutremur si paranghelie
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 4, 2010 #373 Paranghelie, Paremghelie! Striga toti cu veselie, Dar cand dau perentii-n tremur raman muti,ca e cutremur. curcubeu si bunastare :
Paranghelie, Paremghelie! Striga toti cu veselie, Dar cand dau perentii-n tremur raman muti,ca e cutremur. curcubeu si bunastare :
bodo Prieten Joined Nov 29, 2009 Messages 9,993 Reaction score 0 May 4, 2010 #374 Daca ma apuc sa beu, Vad mereu un curcubeu. Cred ca-i semn de bunastare, Sau e vinul asta, tare? :happy: magnetometeu si secnarii, na!
Daca ma apuc sa beu, Vad mereu un curcubeu. Cred ca-i semn de bunastare, Sau e vinul asta, tare? :happy: magnetometeu si secnarii, na!
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 5, 2010 #375 De te uiti la magnetometru Poti sa crezi ca-i cronometru: Si se fac ,se fac scenarii, Ca vor fi multe avarii . zarzar si bondari.
De te uiti la magnetometru Poti sa crezi ca-i cronometru: Si se fac ,se fac scenarii, Ca vor fi multe avarii . zarzar si bondari.
bodo Prieten Joined Nov 29, 2009 Messages 9,993 Reaction score 0 May 5, 2010 #376 Dau acusi in parg zarzarii Si ciresii, corcodusii, Peste tot roiesc bondarii Si ne termina tantarii luna de miere si avion
Dau acusi in parg zarzarii Si ciresii, corcodusii, Peste tot roiesc bondarii Si ne termina tantarii luna de miere si avion
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 5, 2010 #377 Imi petrec luna de miere Chiar de am criza de fiere: Si-am sa zbor cu-n avion Ce nu cade,si ...nu-i zvon. maretie si grandoare
Imi petrec luna de miere Chiar de am criza de fiere: Si-am sa zbor cu-n avion Ce nu cade,si ...nu-i zvon. maretie si grandoare
bodo Prieten Joined Nov 29, 2009 Messages 9,993 Reaction score 0 May 5, 2010 #378 Daca esti mai indraznet, Poti sa faci ceva maret. Tot asa, pentru grandoare, Trebuie la greu, sudoare. (Ca acelasi lucru, pare. Te rog, nu mai da capcane! ) razmelita si trezire
Daca esti mai indraznet, Poti sa faci ceva maret. Tot asa, pentru grandoare, Trebuie la greu, sudoare. (Ca acelasi lucru, pare. Te rog, nu mai da capcane! ) razmelita si trezire
anuk Moderator Joined Oct 28, 2009 Messages 59,925 Reaction score 0 May 5, 2010 #379 Le merge gura ca mielita si promit marea cu sarea, dar razmelita e gata . S-a trezit din nou, iar gloata. speranta si bunastare
Le merge gura ca mielita si promit marea cu sarea, dar razmelita e gata . S-a trezit din nou, iar gloata. speranta si bunastare
magda New member Joined Apr 15, 2010 Messages 7,166 Reaction score 0 May 5, 2010 #380 toti traim cu speranta ca ni se va schimba viata ca vom avea bunastare nu guverne de cartoane. politie si manifestanti
toti traim cu speranta ca ni se va schimba viata ca vom avea bunastare nu guverne de cartoane. politie si manifestanti