stiu c-ai vrea sa fie asa
dar...... curand nu vei vedea
cum ca lumea se trezeste
sau ca se mai potoleste
in a crede in predictii
chiar de-ar avea interdictii
Ce vorbiti voi de admin?ce Ioana nu-i pelin?Nici nu-apuci sa intri frate ...te baneaza pe la spate,daca ai deschios gurita ti=o inchide marlanita,care are facultati ,facultati din jumatati,cica a scris si carti mai frate cu istrate jumatate,
dar acuma se aduna/parca ar fi baut matraguna /la un Mall in cafenea /cu catel si cu purcea/de frica balanganelii/cred pe capete prostelii/si isi lasa casele/noptile cu visele/tremurand o noapte intreaga/cu vrajeli vrand sa se dreaga.
noaptea iarasi o sa treaca
nimic n-o sa se petreaca.
unii poate c-o sa rada
altii vor crapa de ciuda
ca din nou au fost prostiti
si s-au lasat pacaliti
treaba s-a amplificat/nebunia -a pus capac/sa ajungi sa fugi in strada/intr-o negandita graba/se aduna ca la secta/intr-o cafenea selecta/si in loc de bivolaru/vine-admin si cu tot clanu/blue si snow la intalneala/poate iese si-o vrajeala/poate si o zgaltaiala/nu din aia prognozata/ci din aia preferata.
si adminul nu mai stie/cum s-o tina-n smecherie/userii nu l-au calmat/ ca au intrebari de dat/si ca sa ii potoleasca/oare ce-o sa mai gaseasca?/si in lipsa de idei/se da cu tupeu la ei/il ajuta cu mult spor/gemenele, benevol.
au nevoie cele doua/de-un sfat, de-o idee noua?/ele stiu tot ce se poate/se pricep din plin la toate/iar de vi cu vre-o parere/poti sa-ti iei la revedere/ca te zboara de indata/cand se pune a lor pata./ca sa stii cine e sefu/si sa-ti zboare pe loc cheful.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.