• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HAI SA NE DISTRAM............................

Status
Not open for further replies.
sper ca lumea-i lamurita
si ca de vibratii nu asculta.

stiu c-ai vrea sa fie asa
dar...... curand nu vei vedea
cum ca lumea se trezeste
sau ca se mai potoleste
in a crede in predictii
chiar de-ar avea interdictii

Ce vorbiti voi de admin?ce Ioana nu-i pelin?Nici nu-apuci sa intri frate ...te baneaza pe la spate,daca ai deschios gurita ti=o inchide marlanita,care are facultati ,facultati din jumatati,cica a scris si carti mai frate cu istrate jumatate,

dar acuma se aduna/parca ar fi baut matraguna /la un Mall in cafenea /cu catel si cu purcea/de frica balanganelii/cred pe capete prostelii/si isi lasa casele/noptile cu visele/tremurand o noapte intreaga/cu vrajeli vrand sa se dreaga.

eu cred ca e vrajeala
sa puna de-o intalneala
sa se mai cunoasca cica
sa mai uite de-a lor frica

noaptea iarasi o sa treaca
nimic n-o sa se petreaca.
unii poate c-o sa rada
altii vor crapa de ciuda
ca din nou au fost prostiti
si s-au lasat pacaliti

noi vom dormi linistiti
de istrati panicati paziti
ziua vom rade de ei
c-au pus botul la prosteli

treaba s-a amplificat/nebunia -a pus capac/sa ajungi sa fugi in strada/intr-o negandita graba/se aduna ca la secta/intr-o cafenea selecta/si in loc de bivolaru/vine-admin si cu tot clanu/blue si snow la intalneala/poate iese si-o vrajeala/poate si o zgaltaiala/nu din aia prognozata/ci din aia preferata.

si o sa fim odihniti
bucurosi si fericiti
ca nici rau nu s-antamplat
si de cutemur am scapat

dar admin, tot suparat/previziunea s-a ratat/si cutemur n-a venit/userii s-au intalnit/intrebari au revenit...

despre cum stie adminu
sa ne spuna daca vine
cel mare si suparat
care ne da jos din pat

crezi ca asta-i ultima?
sigur va mai exista
si o alta alarmare
sa n-avem grija de mancare
sa facem bagajele
pan-nu vine Pastele

si adminul nu mai stie/cum s-o tina-n smecherie/userii nu l-au calmat/ ca au intrebari de dat/si ca sa ii potoleasca/oare ce-o sa mai gaseasca?/si in lipsa de idei/se da cu tupeu la ei/il ajuta cu mult spor/gemenele, benevol.

gemenele,fetele
frumusele ,dragele
o sa faca tot ce pot
sa ne tina la un loc
si sa credem tot ce spun
crezand ca-i un lucru bun

si din toti care-au postat/doar de rautati au dat/de la cele doua,care/te sperie cu banare

partea proasta asta e
amenintarea de banare
toti au dreptul la pareri
ca nu s-au nascut ieri
sunt cu totii oameni maturi
pot sa dea cu totii sfaturi

au nevoie cele doua/de-un sfat, de-o idee noua?/ele stiu tot ce se poate/se pricep din plin la toate/iar de vi cu vre-o parere/poti sa-ti iei la revedere/ca te zboara de indata/cand se pune a lor pata./ca sa stii cine e sefu/si sa-ti zboare pe loc cheful.

dar ei vor sa-i umileasca/toti numai sa multumeasca/nimeni sa nu-i contrazica/caci din nou forumul pica

las'sa pice ca nu-i bai
parca e un foc de pai
unul singur singurel
sa rada lumea de el

unii rad,dar altii cred/tot ce minte adminel/el ii minte zi de zi/doar,doar s-o nimeri

Status
Not open for further replies.
Back