• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HELP!!!

Exceptand asa zisul "incident" de la inceput ,mie nu mi-ai dat impresia ca nu te-ai " simti in largul tau " la noi,sa ma fi inselat ?

Sarrah said:
Oricum, apreciez sinceritatea ta, ai recunoscut ca mi-ai schimbat setarile.
Stiam (de pe alte forumuri, plus ca am si eu 2(!) forumele, ca adminul si moderatorii pot trimite PM, din setari.
Admit ca ai intrat ca sa trimiti PM, si mi-ai spus...sa nu ma intreb cum!
Imi puteai explica cum si era OK.
Dar, cum de mi-am pierdut parola nu inteleg, nu te acuz!
Insa imediat am pierdut parola si...nu m-am simtit in largul meu.
Oricum, nu ma simt in largul meu pe aici, asa si asa...

Depinde ce intelegi prin ,,largul meu ,,si cat de larga vrei banda:)))

Revenind la problemele noastre, este totul clar acum?
Daca nu, ce probleme au ramas in coada de peste?

Azi iarasi m-am logat extrem de greu.
Am crezut ca m-ati banat. Apropo, daca ma banati, de unde stiam, sa nu mai tot incerc?

() Vezi din prima cand esti banat,doar ca pe formul nostru nu se baneaza fara motive .

Gogule ,zau ca si rabdarea mea are o limita...Inteleg sa mi se schimbe parola o data ,dar vad ca se persevereaza.Eu nu vad decat doua explicatii.Ori cineva incearca sa imi sparga contul si se impune o masura de securitate ,ori e rea vointa.Imi cer scuze daca te supar cu aceste vorbe ,dar ...

Treaba e simpla :) am mai patit-o si eu ...Cand intru pe site si scriu numele si parola ....nu ma logheaza ...am mai incercat de cateva ori ... Apoi am inceput intai sa intru pe forum , apoi dau pe prima pagina si ma loghez :) Si merge :D

Nu merge ,Adi...:) Cred ca la mine butoanele functioneaza...invers:)))-degetica
Il omor eu pe Gogu:)))Tot parul de pe chelie o sa-i zboare:))

Mai stergeti si voi cache-ul, coockies, chestii...Si mie mi s-a mai intamplat dincolo, pe cutremur.net/forum, si e aceeasi platforma. Iar cand tastati in graba si gresit de 3 ori parola, ei, da, sigur ca pe urma se complica un pic. Deci nu umbla adminul sa strice conturile userilor, nu are nici un interes. Parerea mea. Si ma laud ca am si eu ceva experienta in administrat forum, atat pe aceasta platforma, cat si pe altele, cu mai multe sau mai bug-uri sau vulnerabilitati dependente de versiune.

Mai ,daca si voi si Gogu incepeti ca ...cei trei crai de la rasarit ,si-s satula de mincinile si basmele pe care le insira acei crai ia luati de colea:))) Si dupa aia ma loghez:)))

Gogu nu a fost azi online, din cate stiu. Si ma laud ca mai cunosc si eu cate ceva. Nu ca as vrea eu sa vorbesc in numele oricui, dar asa...ca fapt divers. :p Oamenii mai au si ei treburile lor pe acasa si nu au timp sa intre mereu pe forumuri, degetico. Asa ca inainte sa dai cu parul, ia fa tu nitel cleaning la tine in computer, sterge cache-ul din browser, sterge cookies si temporarele si ce mai retine nenea browserul in procesul de navigare pe net... E doar o sugestie, bazata si pe experienta personala.

Eheeeee ,GeoX,CUNOSC EU ACESTE COOKIES:)) Nu-l acuz pe Gogu de nimic ,pe cuvant...

Si inca ceva GeoX,CE IMI SPUI TU E CURATA CHINEZA PENTRU MINE:)))

sI CHIAR NU IL ACUZ PE gOGU ,DOAR CA DE ATATA AMAR DE VREME DE CAND VIN IN ACEST FORUM NICIODATA NU AM INTAMPINAT ASTFEL DE PROBLEME...

Imi aduc aminte ca la un moment dat si victor patise ceva de genul asta. Si adi, la fel. Asa ca a trage concluzia ca adminul face si drege cu conturile userilor...mi se pare cel putin exagerat. Pe cutremur.net/forum chiar si eu am avut la un moment dat o problema de logare. Deci sa nu cadem intr-o agitatie sterila. Se rezolva.

Oricum, a recunoscut ca mi-a umblat la setari,setarile contului meu.
NU? Dar poate sa intre, nu ma mai deranjeaza! Nu vreau sa mai zic nimic.
Toate cele bune! E postarea respectiva pe aici, in acest topic.

Back