• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HELP!!!

Pai asta e si ideea. Sigur, se pot dezaproba unele postari, dar atat. Personal, nu mi se pare normal ca atunci cand cineva vrea sa plece,din motivele lui, sa isi stearga postarile. Placut sau neplacut, asta e. In chestiile de securitate cu care ma ocup si eu, treaba asta e numeste non-repudiere, adica sa previi ca cineva sa nege efectuarea unei actiuni sau sa nu mai recunoasca o anumita tranzatie sau un mesaj pe care l-a trimis (asta e non-repudiere la sursa, adica la emitator).

Asa ca de sters total oricum nu se vor sterge, si acest lucru ar trebui sa fie cunoscut de toata lumea. Ce s-a postat oricum ramane, in cel mai rau caz in background la dispozitia adminilor/moderatorilor. Asa cum in cazul sistemelor de securitate este necesar sa se retina urme sau alte lucruri care sa fie utile in detectia unor evenimente, asa si in cazul unui forum. Tocmai de aceea nici un user nu isi va putea sterge postarile.

Multumesc, nu cunosteam termenul.
Pai au si topicurile mersul lor, s-ar pierde sensul.
Ok, daca s-ar cadea de acord asupra unora din ele, dar cine sa perieze mii de postari?

degetica said:
Eu am adresat o rugaminte lui anuk,dar cum ea nu stiu cand v-a reveni ,am sa adresez administratiei aici rugamintea de a-mi spune cum se sterg postarile in acest forum,pentru ca eu am incercat,dar a iesit o varza.

In general, nu se pot sterge.

Poi nea GEOX, m-ai derutat, dar daca m-ai derutat pe mine, dar userii neinregistrati?
Vad ca ai postat la vreme, dar apar postarile ca fiind ieri...
Si, cand am venit cu harta indicelui de racire "in mouse"...surpriza...era deja postata, dar mie nu mi-a aparut ca ''mesaj nou"
Ia vezi cum si ce!

Gogu said:
degetica said:
Gogule ,de ce apare langa nick-ul meu asa ceva-Posting Freak???Ce e asta?

Daca nu scoti freak-ul de acolo ,sa vezi ce frecangeala iei matale!

Este un status ce vine implicit cu softul de forum.
Se poate schimba de catre fiecare user, din User CP.
Incerc aici link-ul http://www.premonitii.ro/usercp.php?action=profile
Undeva in dreapta, custom profile.

Uite asa ma pot face dictatoare!
He, he!!! (gata, ma facui dictatoare, dar scrisai mic)
sunt mai second-hand asa...

Apropos...eram cu "mama" in magazin si zic:
Uite, luam scaunul ala ''dictatorial"!
Scrie directorial, dar m-am facut ca nu inteleg.

Da pentru ca am inserat direct poza ca link, dar pagina aia se actualizeaza tot timpul, si din acest motiv ce aparea ieri nu mai e valabil si azi. Uitasem ca trebuia salvat in alta parte. De maine asa o sa fac, dar azi sunt prea obosit asa ca...ma duc la culcus.

OK, au mai ramas probleme deschise?
Daca da, care?
Daca nu, la topicurile aferente, sa lasam sectiunea pentru ajutor ;)

Gogu said:
degetica said:
Gogule ,de ce apare langa nick-ul meu asa ceva-Posting Freak???Ce e asta?

Daca nu scoti freak-ul de acolo ,sa vezi ce frecangeala iei matale!

Este un status ce vine implicit cu softul de forum.
Se poate schimba de catre fiecare user, din User CP.
Incerc aici link-ul http://www.premonitii.ro/usercp.php?action=profile
Undeva in dreapta, custom profile.

Lasa Gogule ca e perfect asa.Sa vezi ce freak ma fac si mai si decat pana acum:)))

Nu e vorba de dimensiuni,nu pot pune niciun fel de poza de nicaieri ,indiferent ca e din calculator sau luata de pe net.

Exista o limita maxima in dimensiunea unei poze care poate fi atasata/inserata.

Fa un print screen sau macar spune ce mesaj de eroare primesti.

Din cate stiu, limita ar fi 1M. Daca ai poze mai mari, pur si simplu nu ti le primeste. Si pe cutremur.net/forum am o astfel de limita la pozele atasate, e chiar mai mica, 500 K; tot ce depaseste aceasta limita pur si simplu nu intra.

Multumesc! O sa incerc maine dimineata ,daca nu pot sa ma pricep...merge si cu link-ul:) cu toate ca as prefera sa se vada poza.

Back