• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intrebari pentru Manuela

Status
Not open for further replies.
un om al bisericii va trece in lumea celor drepti cat de curand iar orasul in care e afla incepe cu litera v

Ai mai spus ca e arhimandrit, si ca dupa aceasta moarte vine cutremurul cel mare.

Simt miros de gaz si vad ceva ca o ceata,apoi am vad ceva ca niste fulgi gri care mai mult se ridica decat coboara

uuuuuuu fum foarte mult fum ,miros de carne de scrum.....nu imi dau seama ce ar putea fi poate un incendiu cu victime

Manu, ma bucur enorm ca ai revenit printre noi si ne esti din nou alaturi.
Mi-a fost tare dor de tine si de vorbele tale.

din pacate ai avut dreptate in jud BT au ars de vii 3 copii intr-un incendiu

toate azi?daca da imi pare rau.Acum vad ame oameni imbracati in uniforme de alea militare cu frunze dar parca ar fi haine normale si le-ar fi colorat ca militarii ,se impusca,e un camp ceva fara cladiri mai vad un barbat cu o arma ...pusca care sta la panda.Iar nu stiu ce inseamna poate un atentat .

Salut , eu va citesc de mult dar nu am mai indraznit sa postez, v-am urmarit toate predictiile si postarile si am observat ca va pricepeti, multa sanatate si toate cele bune.

bun venit Mariuca, poti indrazni sa postezi oricand, noi ne bucuram cand lumea intra sa vorbim :19:

noaptea asta suntem in 11 oare maine noapte vom mai fi in 12?

Manu nu ma speria si tu. Tocmai ce mi-am spus ca e o speculatie si nimic mai mult... acum incep sa ma indoiesc!

2010-08-10 05:23:47.6 17.53 S 168.04 E 40 Mw 7.5 VANUATU vb acum cateva zile ca va fi un 7 macar sau 7 plus uite ca a fost

uragane,furtuni ,inundatii,dar si incendii ,apoi mult praf rosiatic

Status
Not open for further replies.
Back