• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
foc lava si apa in acelasi timp vad parca totul amestecat un hidrant f puternic parca imprastie asta vulcan nu cred ca nu poate improsca apa si foc in acelasi timp.totul e petrece in natura
vad brazi

sau copaci verzi si in perioada asta cred ca numai brazii sunt verzi

Manuela, felicitari pentru curajul de a spune ce simti tu despre cutremur.Apreciez in mod deosebit atitudinea ta.Nimeni pana acum nu a avut curajul de a da o data, macar aproximativa.Toti se tem sa nu-si sifoneze imaginea daca profetia lor nu se implineste.Bravo tie! Indiferent daca va fi asa sau nu , faptul ca nu tii doar pentru tine avertismentele pe care le primesti, denota un caracter aparte si dragoste pentru semenii tai,grija pentru oameni.Consider ca ai facut foarte bine ce ai facut si nu trebuie sa te temi de nimic,motivul deciziei tale fiind unul dintre cele mai nobile(sunt convinsa).Dumnezeu sa-ti ajute!

manuela said:
Sa aperam ca nu va fi nimic in seara asta.Un port cred ca este aproape sa fie distrus de un ghetar sau ceva inghetat .cred ca se schimba vremea si cred ca va ingheta.mai vad o explozie sau poate un vulcan mult foc tasnit
http://news.yahoo.com/s/afp/20091123/ts_afp/australianzealandantarcticaclimateiceberg
SYDNEY (AFP) – More than 100, and possibly hundreds, of Antarctic icebergs are floating towards New Zealand in a rare event which has prompted a shipping warning, officials said on Monday.

An Australian Antarctic Division glaciologist said the ice chunks, spotted by satellite photography, had passed the Auckland Islands and were heading towards the main South Island, about 450 kilometres (280 miles) northeast.

Scientist Neal Young said more than 100 icebergs -- some measuring more than 200 metres (650 feet) across -- were seen in just one cluster, indicating there could be hundreds more.

He said they were the remains of a massive ice floe which split from the Antarctic as sea and air temperatures rise due to global warming.

"All of these have come from a larger one that was probably 30 square kilometres (11.6 square miles) in size when it left Antarctica," Young told AFP.

"It's done a long circuit around Antarctica and now the bigger parts of it are breaking up and producing smaller ones."

He said large numbers of icebergs had not floated this close to New Zealand since 2006, when a number came within 25 kilometres of the coastline -- the first such sighting since 1931.

"They're following the same tracks now up towards New Zealand. Whether they make it up to the South Island or not is difficult to tell," Young said.

New Zealand has already issued coastal navigation warnings for the area in the Southern Ocean where the icebergs have been seen.

"It's really just a general warning for shipping in that area to be on the alert for icebergs," said Maritime New Zealand spokesman Ross Henderson.

The icebergs are smaller remnants of the giant chunks seen off Australia's Macquarie Island this month, including one estimated at two kilometres (1.2 miles) and another twice the size of Beijing's "Bird's Nest" Olympic Stadium.

Young earlier told AFP he expected to see more icebergs in the area if the Earth's temperature continues to increase.

"If the current trends in global warming were to continue I would anticipate seeing more icebergs and the large ice shelves breaking up," he said.

When icebergs last neared New Zealand in 2006, a sheep was helicoptered out to be shorn on one of the floes in a publicity stunt by the country's wool industry.

Manuela felicitari ,ca intotdeauna tot ce presimti sau vezi ,se intampla.Incearca sa postezi in continuare ca eu te citesc

vad o planeta cu litera M cred ca e planeta sau ceva de genul asta se gaseste ceva pe ea viata ,si apa parca ....nu-mi dau seama ce poate fi poate vre-o intalnire cu extraterestrii.Multumesc lumi.
buni multumesc si tie pt incredere ,dar a stiti ca nu toate sunt batute in cuie, datele pot fi anticipate sau intarziate ,totul depinde de noi, asa mi se spune

am vrut sa corectez greselile gramaticale si am dat wrote ...mama ce inseamna a nu te pricepi....oare pers mai stangace ca mine in domenii computere exista?
Manu, s-a corectat ;) Gogu.

da mai sunt si eu stangace dovada ca nu stiu unde este liniuta de despartire , ca am unul care a dat tastiera peste cap

luminita said:
da mai sunt si eu stangace dovada ca nu stiu unde este liniuta de despartire , ca am unul care a dat tastiera peste cap

In dreapta tastei 0.

ok, merci frumos si eu care doream sa-ti demonstrez ca acolo nu este ,dar in schimb a mers

luminita said:
Manuela felicitari ,ca intotdeauna tot ce presimti sau vezi ,se intampla.Incearca sa postezi in continuare ca eu te citesc

buna,manuela.si eu in fiecare ziurmaresc postarile tale.istrate nici nu se compara cu tine.totceea ce ai vazut tu,s-a adeverit.felicitari:77:

vad un obiect tubular pe cer ,are o lumina in fata ca o stea luminoasa si o lumina mai mica in spate ,mai vad un ceas care imi arata ora 5.40 cred ca se vb de o nava spatiala(se misca f incet )parca se plimba.Nu-mi dau seama ce oate insemna poate ne trezim cu extrateresrii.

Asta seara la OTV o clarvazatoare venita din Italia a spus ca va fi un cutremur in ROMANIA , 6-7R in luna februarie si ca vor fi 300 sau 3000 victime.Se potriveste f bine cu ceea ce a spus Manuela.M-am gandit ca este o stire interesanta pt toti.Sper ca nu am postat gresit sunt incepatoare in ale calculatoarelor.

Stiti ce nu inteleg eu?
Cutremurele din Vrancea, pana acum, nu au creat victime pana in 7 grade Richter. Asa ca ma intreb de unde acele victime?

Nu stiu asa a spus . Insa faptul ca s-a referit la luna februarie asa cum a spus si Manuela m-a cam pus pe ganduri.

eu cutremurul il vad mai mare de 7 grade.Acum om vedea de unde unt victimile dar,e deajuns sa se darame un restaurant mare si o discoteca si iaca 300 pers
.Chiar si eu am ramas cu gura cascata ca doamna de la otv a prezis exact la fel ca mine,pana si orele coincideau.....o fi telepatie!?Apoi cutrem l-a vazut in vn asa il vad si eu

O fi speculatie ? Vrancea e o zona activa deci...................?
Daca nu azi, poate maine ......daca nu...... sigur va fi .

Eu nu am vazut ce a zis doamna la otv .Parearea mea este ca sunt de acord cu anuk , cutremurul poate sa fie oricand ,ca o sa fie cel mare sau cel mic tot cutremur este.Se discuta cam da mult timp despre cutremure si timp a fost pt fiecare sa-si asigure casa sau sa faca in asa fel incat sa ii fie mai bine

Foarte interesanta aceasta similitudine de pareri referitoare la data cutremurului.Imi pare rau ca nu am asculatat-o pe tipa de la OTV decat foarte tarziu, cand intrebarile imortante fusesera puse deja.
Poate sa-mi spuna cineva ce a mai spus despre Romania?Pana la cutremurul cel mare vor fi si altele mai mici?Cine castiga alegerile?Va roggg...cateva cuvinte..
Cat despre ceea ce spune Manuela, eu nu mai am nici un fel de dubiu ca e ,,tare".Ii respect darul pe care l-a primit si sunt convinsa ca va ajuta multi oameni, intr-un fel sau altul.Dumnezu s-o tina sanatoasa si sa-i dea puterea de a trece peste toate rautatile oamenilor, dar sa nu uite ca mai sunt si oameni care intra zilnic pe situl ei si o urmaresc cu drag in tot ceea ce spune.

CIca alegerile vor fi castigate de Geoana. ca dim martie se revigoreaza economia. Cat despre cutremur ,ea il vede pe 27 ; 28 februarie intre orele 4 si dimineata. ca v-a fi de 6 sau 7 grade si ca vede 300 morti.

Status
Not open for further replies.
Back