ce minciuni!!!! fiti atenti de ce-i in stare ioana!uite ce crie la istrate si habar nu are de ce spune si orice mesaj e pro manuela il sterge imediat lasa numai alea cu criticile
Ioana
Subiectul mesajului: Re: Manuela
MesajScris: Dum 29 Noi , 2009 8:42 pm
Conectat
Global Moderator
Acest topic a fost deschis de mine, pt a o ajuta pe Manuela sa treaca peste momentele grele datorate decesului mamei ei.
Ulterior am aflat ca nici macar nu a venit la operatia mamei ei la Bucuresti, a preferat sa o lase singura. Oricum, acestea sunt detalii care o privesc pe ea si nu avem noi dreptul sa o judecam.
Cu toate acestea, atitudinea Manuelei aici a fost una mereu agresiva fata de multi useri pe care a incercat sa ii discrediteze.
Totodata, Manuela si-a exprimat clar dispretul fata de acest forum, spunand ca vine aici "ca sa faca in ciuda unora" si alte asemenea, iar forumul lui gogu este mult mai bun. A mai spus ca dl. Istrate nu a prezis nimic si a dat de inteles ca ea prezice mult mai bine decat dl. Istrate.
Cum avem de a face cu un guru local aici, ne asteptam sa vedem ceva blandete, intelepciune, dar mai ales dragoste de oameni si respect fata de ei. In schimb, manuela iata ce scrie pe PM:manuela scrie:
Ioano m-ai plictisit cu atatea pm avea dreptate balik si altii ,esti de cea mai joasa spezza ,esti mahalagioaica cum nu am vazut,iti dai aere de mare doamana,dar nu-i nimic de capul tau ,ai banat mii de persoane fara motiv,tu chiar crezi ca nu mai pot de tine si de ifosele tale....ma lasa rece amenintarile tale in fata mea si a sute de persoane nu valorezi nici cat un covrig gaurit.Esti bolnava fato de grandomanie,vrei sa fii ce nu esti,si niciodata nu vei ajunge ce vrei sa fii ,ai rautate multa ,si prostie si mai multa.Te rog sa incetezi cu pm si daca eu vreau sa dau copy e treaba mea ,esti mincinoasa eu mos nu l-am facut pe dl Istrate si nici nu rad de el,vezi cine o face desteaptoooooo.Avertisment:inceteaza cu pm e ultima data cand ti-o mai spun.
Acest Pm a venit dupa ce manuela a fost rugata, si niciodata amenintata, sa respecte regulile forumuli care impun sa nu mai faca reclama aici unui forum, cel al lui gogu, pt simplul motiv ca este de proasta calitate si mult prea subiectiv. La acel PM, manuela a raspuns moderatorului care i-a trimis PMul ca nu este "egala ei" sa ii poata spune ei ce sa faca.
Dat fiind ca moderatorii au primit PM uri de la useri care se plang ca doresc sa intre in discutie dar nu pot din cauza Manuelei care le "sare la gat" pt orice motiv, consider ca manuela trebuia sa-si revizuiasca comportamentul, ceea ce nu a facut-o.
Tin sa informez userii ca aici nu au fost banati nici sute nici macar zeci de useri, ci doar cateva persoane care au revenit ulterior cu alte IDuri doar pt a provoca scandal si a-si transmite aici dispretul fata de "Istrati" si alte asemenea murdarii de proasta calitate. Din pacate acei useri nu au fost banati de mine, caci astfel manuela reusea sa ghiceasca macar ceva corect.
Ii rog pe cei care simpatizeaza un asemenea comportament suburban si evident de cea mai proasta calitate posibila, sa faca bine sa nu mai acceseze acest forum, nu e locul lor aici.
Userii de bun simt, asa cum sunt 99% din cei inregistrati trebuie sa fie lasati sa poata purta o discutie de calitate, nu de piata, fara mahalagismele si murdarii de genul celor de mai sus.
O vorba din popor spun ca "Unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!"