• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
te pup si eu gabri vesti au fost in seara asta in direct nu stiu daca erai si tu oricum vestile trebuie sa le prinzi din zbor asa cum mi s-a intamplat in seara asta.te pup si eu

Se intampla ceva rau in malaesia nu stiu nici cum se scrie corect dar asta simt

o masina verde deschis parca sidefata sau uda ca nu-mi dau eama in mijlocul strazii ....cred ca e accident sau e abandonata ...oricum nu are o pzitie normala vad un copac in fata dar nu -mi dau seama daca e accident sau copacul e in preajma masinii ....vad si doua litere SV nu stiu daca e in leg cu masina sau sunt separat

undeva in vest cred al romaniei dar nu sunt sigura doar vest vad va fi ceva de rasunet

Nici nu imi aduc aminte cum a inceput totul,aaaa da,de la o fata de masa albastra.....manu tot intreba aici pa forum cine are o fata de masa albastra,chiar nu imi dadeam seama despre ce vorba,ma tot gandeam la fata de masa din bucatarie care este maro,nici-un pic de albastru nu are la ea,iar eu stau in fata biroului care este albastru tot,si nu-mi dadeam seama absolut deloc ca de fapt eu eram cel in cauza,biroul fiind albastru...
Nici nu imi aduc aminte cum a inceput totul,aaaa da,de la o fata de masa albastra.....manu tot intreba aici pa forum cine are o fata de masa albastra,chiar nu imi dadeam seama despre ce vorba,ma tot gandeam la fata de masa din bucatarie care este maro,nici-un pic de albastru nu are la ea,iar eu stau in fata biroului care este albastru tot,si nu-mi dadeam seama absolut deloc ca de fapt eu eram cel in cauza,biroul fiind albastru...
...si uite asa ...am ajuns sa aflu prin manuela ca sunt posessorul a ceva ce a fost folosit la o crima,si uite asa am inceput sa scotocesc aproape tot in jurul meu,cu ajutorul manuelei,dupa acel naylon si banda,care se pare ca au fost folosite la o crima...mici amanunte nu le-am descris,care sunt foarte importante,manuela "vede" foarte bine ce se intampla cu cineva.....aveam parul maciuca cand manuela imi spunea cauta acolo si ai sa gasesti o cutie in care este...,pe langa faptul ca nu mai puteam sa vorbesc,ea continua sa ma "paralizeze",fiica mea era langa mine,iar ea nu avea de unde sa stie ca fiica mea era langa mine la ora 11 noaptea,si ma intreaba:"ce tine fata ta in mana acum?",si fata mea tinea in mana o manusa galbena si un pix galben,cu vreo 15-20 de min inainte,manu ma pusese sa caut ceva galben care are o influenta negativa la mine in casa...

Cred ca se spropie un mic seism ,nu e cazul a va alarmati poate fi ceva mic .Cititi aici tirile importante daca e ceva anunt aici.

vom vedea adrian totul e posibil

Vedem zilele astea in max 3 zile daca e sa fie va fi dar nici 3 zile nu cred

Acum voi da cateva postari care s-au adeverit

.Cred ca e ceva legat de zona marii chiar acum am perceput nisip deci ca si cum as fi avut nisip in urchi zgomot de nisip.hmmmmmmmm pe cuvant daca ma inteleg.Om vedea.merg sa ma odihnesc o ora.

da un vis premonitor am avut acum vre-o cateva luni in leg cu cutremurul am expus pe blog am fost luata in ras spunandumise ca aceasta magnitudine nu exista eu kiar nu stiam si acum cateva zile am citit ca au fost cutrem de cam aceleasi grade R si deci e posibil,si stiintific dar ceea ce simt nu are nici o legatura cu stiinta ,dar cine sa inteleaga....

Asta e de viitor deci cutrem cel mare daca va fi vreodata.

Mesaje: 479 sammy porti ochelari acum ?ai dus mana la nas cumva un moment mai inainte ?am avut un flesh cu o pers cu ochelari mai in varsta care ducea mana spre nas ...cred ca o iau razna e oboseala cred
RASPUNSUL LUI SAMMYMembru din: Mie 19 Aug , 2009 10:05 pm
Mesaje: 159 da la calculator port ochelari si am o varsta....peste 45! in AFGANISTAN au fost mii sau zeci de mii de morti nu mai stiu anul erau si de suprafata se pare dar acum vreo 3 ani? daca nu ma insel! tu "vezi bine" MANUELA duc eu mana la nas ca am o raceala acum! hai sa mai si dormim ca doar nu suntem DAN DIACONESCU!

Mesaje: 481 Sincer nu cred sa vina nici azi nici maine si nici rea curand.Daca va fi ceva va fi in jurul lunilor de iarna,deci cred ca va fi si zapada,si va fi cand lumea deja va fi plictisita de asteptat mai ,,corect,,cand ne vom astepta mai putin .Poate gresesc dar eu asa vad lucrurile oricum anul asta va fi ceva dar nu acum nu zilele astea nici intr-un caz,poate fi ceva mic dar nici intr0un caz ala mare.

Mesaje: 481 AM CATEODATA FLESH sa-l chemam asa sincer nu ma pricep la asa ceva dar de multe ori vad chiar si pers cu care vorbesc pe net chiar daca le-am cunoscut de utin timp sau vad lucruri ce le apartin de multe ori vorbind e forum imi aar fete de oameni si cand intreb mi se rasunde ca e asa dar de multe ori vad lucruri care din o ceata de oameni de exemplu nu stiu cui sa o atribui si atunci intreb are cineva lucrul x in preajma rar sa ma insel dar mi se mai intampla.De f multe ori simt ce simte cealalta persoana ,nu prea ot fi mintita chiar daca de multe ori ma prefac ca ,cred ce mi se spune.De ex din acest forum cred ca aproape pe toti ii cunosc un pic chiar daca nu vorbesc cu ei zilnic.Asta asa ca sa ai o idee despre ce vorbesc si de ce uneori vorbesc oate unora li se pare aiurea.

CUM A FOST CAZUL LUI MARIUSVALENTIN

Mesaje: 481 AM CATEODATA FLESH sa-l chemam asa sincer nu ma pricep la asa ceva dar de multe ori vad chiar si pers cu care vorbesc pe net chiar daca le-am cunoscut de utin timp sau vad lucruri ce le apartin de multe ori vorbind e forum imi aar fete de oameni si cand intreb mi se rasunde ca e asa dar de multe ori vad lucruri care din o ceata de oameni de exemplu nu stiu cui sa o atribui si atunci intreb are cineva lucrul x in preajma rar sa ma insel dar mi se mai intampla.De f multe ori simt ce simte cealalta persoana ,nu prea ot fi mintita chiar daca de multe ori ma prefac ca ,cred ce mi se spune.De ex din acest forum cred ca aproape pe toti ii cunosc un pic chiar daca nu vorbesc cu ei zilnic.Asta asa ca sa ai o idee despre ce vorbesc si de ce uneori vorbesc oate unora li se pare aiurea.

CUM A FOST CAZUL LUI MARIUSVALENTIN

Ma gandeam Manuela ca s-a mai adeverit o premonitie de a ta .... cea cu podul .... azi la stiri spuneau ca s-a prabusit un pod in constructie... si era chiar un pod peste o strada .... Nu am inteles unde s-a intamplat asta ... am prins doar ultima parte a stirii ... Asteptam si alte vesti de la tine :11:

multumesc vasi pt stire

da un vis premonitor am avut acum vre-o cateva luni in leg cu cutremurul am expus pe blog am fost luata in ras spunandumise ca aceasta magnitudine nu exista eu kiar nu stiam si acum cateva zile am citit ca au fost cutrem de cam aceleasi grade R si deci e posibil,si stiintific dar ceea ce simt nu are nici o legatura cu stiinta ,dar cine sa inteleaga....

Ciao Manuela! chiar ai avut dreptate cu nisipul si valurile(port)...

Mesaje: 159 da la calculator port ochelari si am o varsta....peste 45! in AFGANISTAN au fost mii sau zeci de mii de morti nu mai stiu anul erau si de suprafata se pare dar acum vreo 3 ani? daca nu ma insel! tu "vezi bine" MANUELA duc eu mana la nas ca am o raceala acum! hai sa mai si dormim ca doar nu suntem DAN DIACONESCU!

mai ,,corect,,cand ne vom astepta mai putin .Poate gresesc dar eu asa vad lucrurile oricum anul asta va fi ceva dar nu acum nu zilele astea nici intr-un caz,poate fi ceva mic dar nici intr0un caz ala mare.

Mesaje: 481 Sincer nu cred sa vina nici azi nici maine si nici rea curand.Daca va fi ceva va fi in jurul lunIlor de iarna,deci cred ca va fi si zapada,si va fi cand lumea deja va fi plictisita de asteptat ASTA ERA INAINTE

Azi noapte a fost cutremur in Pacific de 8,3 grade Richter si cu tsunami asa am auzit la realitatea Tv azi dimineata.

Eu va spuneam acum cateva zile ca vad ceva cu victime dar ma-ti luat la misto si l-am sters acolo unde vedeti ca am scris proba....de acum nu le voi mai sterge indiferent ce veti scrie

Pt acum nu ma pot concentra suficient ,deci nu ma ot exprima imediat ce ma lamuresc va voi anunta.Exact acum vad multime ce este vaccinata si culmea intr-un sat undeva parca prin partile africii ,nu trebuiesc vaccinati e o minciuna ....apare 666.Atentie.

hmmmmmmm vine ceva cred.Nu mare dar vine.Chiar vreau sa vad daca ma insel.ora 12 ,47pana la 4 dim cred ca vom afla

Cititi ce am scris mai sus si veti vedea ca am simtit cu cateva min ca va fi ceva si culmea a fost chiar in NT unde locuiesc eu.Dar nu inteleg cum e posibil un cutrem in zona mea...nu e VN epicentrul cutrem?Oare muntele pe care il vedeam daramandu-se nu o fi la mine in NT?Chiar nu mai inteleg .

Gogu nu te obliga nimeni sa citesti eu pot f bine sa tac sau sa scriu in pm la cine cred de cuviinta chiar nu-si are locul discutia si cutrem de 6 si ceva nu au loc in fiecare zi din cate stiu dar....nu am intentie sa te conving de nimic,nu ma intereseaza in mod deosebit ce crezi despre mine le spun doar pt ca pt mine e ceva nou si nu inteleg de unde vin informatii asa de des nici eu nu ma prea inteleg.

probleme la o vama

Poti dezvolta un pic ? Dupa premonitia cu cutremurul de la P.Neamt, este clar ca viziunile tale nu sunt chiar aiurea. Dimpotriva.

probleme la o vama

vezi azi aeroportul otopeni

Apa colorata....picuri de ploaie colorati in rosu stins,...un avion in nori inchisi la culoare ,avion gri murdar culoare bot ascutit.

Cred ca si premonitia de ieri cu apa colorata de rosu palid s-a adeverit.Cititi asta si priviti video.Eu acum am dat de ea:Apa unui râu din Columbia, înroşită cu substanţe necunoscute (VIDEO)

ceva legat de biserica,aud clopote batand,cruce aplecata ,......si un raget de animal ceva infiorator.Nu stiu ce poate fi furtuna inca vad copaci rupti.

http://www.antena3.ro/stiri/bizar/ozn-d ... 82161.html

aici e articolul si cu apa colorata care o scrisesem mai sus.

vad ceva urat de tot.....vad un corp cu carne curgand de pe el
daca nu e vre-un accident cred ca apare doamne fereste o boala de piele cum era lepra odata
Rugati-va ca asta sa nu se intample ......

Manuela, de cate ori nu postezi timp de cateva ore bune dupa o avertizare ca cea de mai sus, am frisoane, ma simt parasita si neputincioasa. Sa ne dea Domnul pace si intelepciune.

laram stai linistita deocamdata nu e nimic.Poti intra si pe chat ca se discuta in direct.

De la jumatatea anului 2010 deja vor fi mari nedumeriri,vor incepe trepta sa dispara oameni importanti ,vor veni altii la putere dar si acestia vor disparea spre 2011 spre jumatate va fi haos nimeni nu va mai intelege nimic,toti se vor intreba unde dispar si apoi vor dispare familiarii aproiati ,pana va ramane omul de rand.Intrebarea este unde dispar ca nu se stie nimic si de ce?Nimic mai simpplu se pregatesc pt apocalipsa .

Manuela, imi pare tare rau de ce s-a intamplat cu mama ta. Cel de Sus sa te intareasca! Mai mult ce sa spun?

Dumnezeu sa-ti dea putere iar mamei tale sa-i dea un loc luminos acolo unde nu-i intristare . Dumnezeu sa o ierte .

Va multumec la toti, mama a plecat unde nu mai sunt lacrimi, nici durere ,nici suferinta.A murit zambind....

Status
Not open for further replies.
Back