multumesc vasi pt stire
da un vis premonitor am avut acum vre-o cateva luni in leg cu cutremurul am expus pe blog am fost luata in ras spunandumise ca aceasta magnitudine nu exista eu kiar nu stiam si acum cateva zile am citit ca au fost cutrem de cam aceleasi grade R si deci e posibil,si stiintific dar ceea ce simt nu are nici o legatura cu stiinta ,dar cine sa inteleaga....
Ciao Manuela! chiar ai avut dreptate cu nisipul si valurile(port)...
Mesaje: 159 da la calculator port ochelari si am o varsta....peste 45! in AFGANISTAN au fost mii sau zeci de mii de morti nu mai stiu anul erau si de suprafata se pare dar acum vreo 3 ani? daca nu ma insel! tu "vezi bine" MANUELA duc eu mana la nas ca am o raceala acum! hai sa mai si dormim ca doar nu suntem DAN DIACONESCU!
mai ,,corect,,cand ne vom astepta mai putin .Poate gresesc dar eu asa vad lucrurile oricum anul asta va fi ceva dar nu acum nu zilele astea nici intr-un caz,poate fi ceva mic dar nici intr0un caz ala mare.
Mesaje: 481 Sincer nu cred sa vina nici azi nici maine si nici rea curand.Daca va fi ceva va fi in jurul lunIlor de iarna,deci cred ca va fi si zapada,si va fi cand lumea deja va fi plictisita de asteptat ASTA ERA INAINTE
Azi noapte a fost cutremur in Pacific de 8,3 grade Richter si cu tsunami asa am auzit la realitatea Tv azi dimineata.
Eu va spuneam acum cateva zile ca vad ceva cu victime dar ma-ti luat la misto si l-am sters acolo unde vedeti ca am scris proba....de acum nu le voi mai sterge indiferent ce veti scrie
Pt acum nu ma pot concentra suficient ,deci nu ma ot exprima imediat ce ma lamuresc va voi anunta.Exact acum vad multime ce este vaccinata si culmea intr-un sat undeva parca prin partile africii ,nu trebuiesc vaccinati e o minciuna ....apare 666.Atentie.
hmmmmmmm vine ceva cred.Nu mare dar vine.Chiar vreau sa vad daca ma insel.ora 12 ,47pana la 4 dim cred ca vom afla
Cititi ce am scris mai sus si veti vedea ca am simtit cu cateva min ca va fi ceva si culmea a fost chiar in NT unde locuiesc eu.Dar nu inteleg cum e posibil un cutrem in zona mea...nu e VN epicentrul cutrem?Oare muntele pe care il vedeam daramandu-se nu o fi la mine in NT?Chiar nu mai inteleg .
Gogu nu te obliga nimeni sa citesti eu pot f bine sa tac sau sa scriu in pm la cine cred de cuviinta chiar nu-si are locul discutia si cutrem de 6 si ceva nu au loc in fiecare zi din cate stiu dar....nu am intentie sa te conving de nimic,nu ma intereseaza in mod deosebit ce crezi despre mine le spun doar pt ca pt mine e ceva nou si nu inteleg de unde vin informatii asa de des nici eu nu ma prea inteleg.
probleme la o vama
Poti dezvolta un pic ? Dupa premonitia cu cutremurul de la P.Neamt, este clar ca viziunile tale nu sunt chiar aiurea. Dimpotriva.
probleme la o vama
vezi azi aeroportul otopeni
Apa colorata....picuri de ploaie colorati in rosu stins,...un avion in nori inchisi la culoare ,avion gri murdar culoare bot ascutit.
Cred ca si premonitia de ieri cu apa colorata de rosu palid s-a adeverit.Cititi asta si priviti video.Eu acum am dat de ea:Apa unui râu din Columbia, înroşită cu substanţe necunoscute (VIDEO)
ceva legat de biserica,aud clopote batand,cruce aplecata ,......si un raget de animal ceva infiorator.Nu stiu ce poate fi furtuna inca vad copaci rupti.
http://www.antena3.ro/stiri/bizar/ozn-d ... 82161.html
aici e articolul si cu apa colorata care o scrisesem mai sus.