• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
Manuela,
Sincere condoleante. Daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi te rog.

Manuela, condoleante pentru mama ta. Sa nu uiti sa zambesti cand iti iei ,,la revedere" de la ea. Acum ai inca un inger care va avea grija de tine si de baiatul tau. Fii puternica. :heart:

Sincere condoleante si i mi pare rau pentru mama ta,Incearca sa fi tare

Imi pare foarte rau pt pierderea mamei tale si pt suferinta sufletului prin care treci, Manuela...
Dumnezeu sa o odihneasca in pace iar tie sa-ti dea puterea de a-ti domina durerea...

Condoleante , Manuela !Sunt cu tot sufletul alaturi de tine. In asemenea clipe grele, noi, cei care ramanem ,ne intarim cu gandul ca cei plecati sunt alaturi de Domnul si de acolo ne vor veghea in continuare.

Manuela, maria gj nu a stiut sa-ti lase mesaj aici, am copiat eu de pe chat ce a spus

mod1 - 14:20 -- o sa-i spunem maria, fii linistita
» maria gj - 14:17 -- O luminare ,o rugaciune spusa din suflet pt amindoua
» maria gj - 14:14 -- poate nu am stiut unde sa las ,,condoleante pt Manuela ,va rog desi nu cred ca am vb vreo data cu ea personal sa-i transmiteti si din partea mea ,,SINCERE CONDOLEANTE,, si tot o data ca sunt cu sufletul alaturi de durerea ei

Manuela, admin si moderatorii de pe http://cititori.ioanistrate.ro/ sunt alaturi de tine si iti transmit condoleante. Speram sa treci cu bine prin aceasta incercare.
Admin ti-a ridicat banul, acum poti intra normal, sa vezi cati sunt alaturi de tine.

Manuela,imi pare rau pentru mama ta,incearca sa fii tare si sa nu uiti ca acolo sus dansa va veghea mereu asupra ta.Dumnezeu sa iti dea putere sa treci cu bine peste aceasta durere.Sincere condoleante!.

Nici nu am cuvinte cat de draguti sunteti ,va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi in aceste momente Dumnezeu sa va ajute si sava ocroteasca.Eu intru printre picaturi .....doar ca sa va multumesc ,si va spun sincer ca imi vine sa plang de fiecare data cand vad atata lume care nu ma cunoaste personal .ca imi sunt alturi in aceste momente f grele.Multumesc.

Manuela,macar in aceste momente dificile sa fim alaturi unii de altii ca in rest nu stim decat sa ne acrim viata,in loc sa incercam sa convietuim in armonie.Numai bine si fii tare.

Dumnezeu s-o odihneasca ! Bine ar fi sa ii stim numele de botez, pentru a o pomeni la rugaciune, mai ales in aceasta perioada in care sufletul ei are mare nevoie de rugaciunile noastre, ale tuturor.

Sincere condoleante Manuela,stiu prin ce treci ,eu an pierdut ambi parinti in saptamina Craciunului la diferenta de zece ani ,sarbatorile pentru mine nu mai sint aceleas,dar tu trebuie sa fi tare acum,fiindca vei simti ocrotirea ei de acolo de sus,cit de curind.

Condoleante,Manuela ! Imi pare rau pentru pierderea mamei tale :( !Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Sincere condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
suntem alaturi de tine in aceste momente cu gandul, cu inima, cu sufletul!

Sa aperam ca nu va fi nimic in seara asta.Un port cred ca este aproape sa fie distrus de un ghetar sau ceva inghetat .cred ca se schimba vremea si cred ca va ingheta.mai vad o explozie sau poate un vulcan mult foc tasnit

mi-e frica de seara asta....am o frica.

aud scartaind pamantul si un tomf.....

Poate gresesc dar eu am perceput luna cutremurului in luna februarie si cred ca am si data dar de asta nu sunt inca sigura totusi am sa o scriu pt orice eventualitate ca nu se stie in viata ce se poate inatmpla.(5)

Inac ceva data poate fi amanata sau grabita mi s-a comunicat chiar acum cred ca am gresit comunicandu-va ....ceva imi spune ca nu am facut bine.Acum fie ce o fi imi asum responsabilitatea

manuela said:
Sa aperam ca nu va fi nimic in seara asta.Un port cred ca este aproape sa fie distrus de un ghetar sau ceva inghetat .cred ca se schimba vremea si cred ca va ingheta.mai vad o explozie sau poate un vulcan mult foc tasnit

mda ... urmarim si vedem ce o sa fie ....

Status
Not open for further replies.
Back