• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Inteleptul prins de furtuna pe drum se roaga lui Dumnezeu nu pentru a fi ferit de pericol, ci a fi izbavit de frica."
Ralph Waldo Emerson

În sufletul meu nu a fost niciodată loc pentru invidie - nici pentru ură, ci numai pentru acea bucurie, pe care o poţi culege de oriunde şi oricând. Consider că ceea ce ne face să trăim cu adevărat, este sentimentul permanentei noastre copilării în viaţă.

citat din Constantin Brâncuşi

"Cei mai multi dintre noi considera norocul ca un drept al nostru,
iar ghinionul ca o tradare a acestui drept."
William Feather

Nu e nimic mai interesant decât să te întorci într-un loc care a rămas neschimbat ca să îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu."
Nelson Mandela

"Singura cale de a nu ne simti nefericiti este sa lasam deoparte gandurile ce ne indeamna sa ne gandim daca suntem fericiti sau nu."
George Bernard Shaw

"O idee buna inseamna circa 10 procente de implementare si munca, si 90% de noroc.
Guy Kawasaki

Găsesc televizorul foarte educațional. De fiecare dată când cineva dă drumul la televizor, mă duc in cealalta cameră și citesc o carte.” :)))
Groucho Marx

Pai la televizor am dat pe Suleyman, imi place ca uneori spun vorbe intelepte.
Mai inainte un pic a fost o replica:

"In orice rau e un bine si in orice bine e un rau"

Daca a spus-o Suleyman...:))) Eu nu ma uit la asa ceva...dar ...nu vreau sa-l supar pe Old cu o discutie aici ,pentru ca il respect mult si nu merita asa ceva.Deci scuze Old pentru interventie.
Tu esti prietenul meu si cum proverbul spune ca prietenul la nevoie se cunoaste ,e bine ca sa-i respecti inima si intentiile bune fara sa il superi defel.

"Nu pot cunoaste adevarata dragoste, decat depasind-o."
(Mircea Eliade)

Cred cu tărie că afectivitatea este un exerciţiu fizic necesar. Gestul de tandreţe trebuie exersat mereu ca să nu-l uiţi, ca să nu-ţi vină greu să-l faci. Este precum memoria, dacă nu o foloseţti, se împietreşte.

Dorina Chiriac

Old DG said:
"Nu pot cunoaste adevarata dragoste, decat depasind-o."
(Mircea Eliade)
Da, aici s-ar vedea cel mai bine maxima postata ieri de mine:
"in orice bine e un rau"
"Cautand acel bine, risti un rau pe masura" zic eu.

Unii oameni dau sfaturi aproapelui nu pentru că îi vor binele, ci spre folosul lor.

citat de Esop

Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.
Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.
In iubire se arata plenitudinea existentei.
(Dumitru Staniloae)

Vârsta nu te apără de dragoste dar dragostea te apără de vârstă.

citat din Coco Chanel

"Inteligenta este sotia, imaginatia amanta, iar memoria servitorul."
Victor Hugo

Si toate trei te pot insela:)

Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun si primeste-i pe cei care, la randul tau, ii poti face mai buni.” - Seneca

Cea mai grea lovitura din sufletul meu e sa ma simt in plus, acolo unde alta data eram totul.

“Primavara ne arata ce poate face Dumnezeu dintr-o lume murdara si anosta.”
Virgil A. Kraft

Back