În sufletul meu nu a fost niciodată loc pentru invidie - nici pentru ură, ci numai pentru acea bucurie, pe care o poţi culege de oriunde şi oricând. Consider că ceea ce ne face să trăim cu adevărat, este sentimentul permanentei noastre copilării în viaţă.
"Singura cale de a nu ne simti nefericiti este sa lasam deoparte gandurile ce ne indeamna sa ne gandim daca suntem fericiti sau nu." George Bernard Shaw
Găsesc televizorul foarte educațional. De fiecare dată când cineva dă drumul la televizor, mă duc in cealalta cameră și citesc o carte.” ))
Groucho Marx
Daca a spus-o Suleyman...)) Eu nu ma uit la asa ceva...dar ...nu vreau sa-l supar pe Old cu o discutie aici ,pentru ca il respect mult si nu merita asa ceva.Deci scuze Old pentru interventie.
Tu esti prietenul meu si cum proverbul spune ca prietenul la nevoie se cunoaste ,e bine ca sa-i respecti inima si intentiile bune fara sa il superi defel.
Cred cu tărie că afectivitatea este un exerciţiu fizic necesar. Gestul de tandreţe trebuie exersat mereu ca să nu-l uiţi, ca să nu-ţi vină greu să-l faci. Este precum memoria, dacă nu o foloseţti, se împietreşte.
Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu.
Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.
In iubire se arata plenitudinea existentei. (Dumitru Staniloae)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.