• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Durerea este inevitabila. Suferinta este optionala."
M. Kathleen Casey

"Dragostea este ca un joc de puzzle.
Atunci cand iubesti toate piesele se potrivesc intr-o clipa, insa cand inima iti este franta iti ia ceva vreme sa le asezi asa cum trebuie."
Anonim

"Dragostea incepe cu un zambet, creste cu un sarut si se sfarseste cu o lacrima."
Anonim

"Este imposibil sa suferi fara a face pe cineva sa plateasca pentru asta; fiecare nemultumire contine deja o razbunare."
Friedrich Nietzsche

"Nu exista nici o razbunare atat de completa precum iertarea."
Josh Billings

Iertarea provine dintr-o inima buna si un spirit puternic,nu din razbunare:P

Aface din razbunare o arta e doar o ,,calitate,,a spiritelor slabe.
Te astept la cafeluta maine dimineata,Old! Pupici!

"Am de gand sa zambesc si sa te fac sa crezi ca sunt fericit, am de gand sa rad, astfel incat sa nu ma vezi cum plang.
Am de gand sa te las sa pleci in liniste si, chiar daca acest lucru ma ucide, am de gand sa zambesc."
Anonim

Nimanui nu ii pasa daca esti trist, asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit!

Fericirea omului tine cat corola unei flori.

De cele mai multe ori ceea ce numim noi fericire e ceea ce nu cunoastem. (Anatole France)

"Nu ai cum muri din cauza unei inimi frante, ci numai iti doresti sa se intample asta."
Anonim

Desigur, exista si lucruri mai bune de facut in viata decat sa postezi harti meteo sau sa te certi cu membrii pe un forum (fie el si premonitii.ro)

„Bandit. Om de afaceri sincer.”
Ambrose Bierce :)))))

Sunt talentat! Rezist cu talent la sporturile organizate!"
Louie Anderson:))))

Old,sa nu ma ciomagesti pentru citatele de azi:)))

- Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita. (Pascal)
- Dragoste se cheama atunci cand viata ta se contopeste firesc cu cea a persoanei iubite, cand sufletul tau se impleteste strans cu al celuilalt? (Michel Zevaco)
- Dragostea este o poveste straveche, dar care este totdeauna noua. (Heinrich Heine)
- Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin.(Honore de Balzac)
- Cu cat ne iubim mai mult prietenii, cu atata noi vom flata mai putin. (Moliere)
- Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor. (Victor Hugo)

“Acum fiecare camp este acoperit iarba, si fiecare copac cu frunze; acum pomii isi nasc inflorirea, iar anul isi imbraca vesmantul veseliei.”
Virgiliu

Sfânta şi Marea Zi de Luni
ne arătăm preţuirea şi dragostea de Dumnezeu lepădându-ne de starea smochinului ( smochinul fără rod se usucă iar omul ce nu se gândeşte şi caută şi la aproapele său, se pierde şi se îndepărtează de Tatăl ), devenind milostivi,ajutând, dăruind celor de lângă noi, aproapelui din oricât de puţin avem . Chiar şi mângâierea unei vorbe e mai presus de orice strălucire a banului, dacă e dăruită necondiţionat şi la momentul potrivit, aducând alinare .

Iubirea şi ura sunt cele mai puternice condiţii emoţionale resimţite de fiinţa omenească... iar ura este mai puternică decât iubirea deoarece ea ruinează şi distruge iubirea.

citat din Leonardo da Vinci

Iubirea de libertate este iubirea pentru alţii; iubirea de putere este iubirea de sine.

citat din William Hazlitt

“Iubirea trebuie sa o inveti si sa o tot inveti la nesfarsit; e o invatatura fara capat. Ura nu are nevoie de lectii, ci asteapta sa fie provocata.” Khatarine Ann Porter

In desert
Am vazut o creatura, goala, ca o fiara,
Care, ghemuita la pamant,
Isi tinea inima in maini,
Si manca din ea.

Am spus: "E buna, prietene?"
"E amara - amara", mi-a raspuns;
"Dar imi place
Pentru ca e amara,
Si pentru ca este a mea."

Sfânta şi Marea Zi de Marţi –
Dumnezeu este al Dreptăţii,al mâniei faţă de farisei, făţarnici, necinstiţi, dar, mai presus de orice, Dumnezeu este al Iubirii, este Iubire. Relaţia cu aproapele nostru e importantă pentru că noi fiinţăm în comuniune socială şi doar prin exemplu personal putem oferi model, să ” ne iubim aproapele ca pe noi înşine ”, dezamăgirea ce-o aducem Lui e mai ales prin dezinteres faţăde aproapele nostru.

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

“Nicolae Iorga,

Felul cum dai pretuieste mai mult decat ceea ce dai.

“Pierre Corneille

Sfânta şi Marea Zi de Miercuri –
Pe placul lui Dumnezeu e să trăim în Lumină, îndepărtându-ne de întuneric, căci, Dumnezeu este şi al Luminii. O Lumină simţitoare şi Lumină a Înţelegerii, căci, ” .. cel ce umblă pe întuneric nu ştie unde merge.. ” , şi, : ” Eu Lumină am venit înlume,pentru ca oricine crede în mine să nu rămână în întuneric. ”

Postul învaţă pe toţi nu numai cumpătarea de la mâncăruri ci şi ocolirea şi îndepărtarea de iubirea de argint, de nesaţ şi de orice răutate.
(Sfântul Vasile cel Mare)

Back