• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc."
Moliere

Fericirea inseamna sa ai o familie numeroasa, iubitoare si unita dar care sa locuiasca in alt oras. :P
George Burns

"A fi lenes si a fi sarac au fost dintotdeuna reprosuri si, din aceasta cauza, fiecare om se straduieste cat poate sa isi ascunda saracia de ceilalti si lenea de el insusi."
Samuel Johnson

"Este o mostra de mare maiestrie sa stii cum sa iti calauzesti norocul chiar si atunci cand nu ti-a aparut inca in drum."
Baltasar Gracian

Norocul nostru este că printre formele de energie ale progresului se menţine râsul. Vasile Ghica:))))

O inima buna este mai presus decat toate capetele din lume.
Edward George Earle Bulwer-Lytton

Numai cu inima poti vedea cu adevarat ceea ce este invizibil pentru ochi.

Antoine de Saint-Exupery

:PCei cu inima pe "post" de cod
Nu se-arată azi la orizont;
Dar sunt mulţi şi-s instalaţi comod
Cei ce au, în loc de cord un... cont!

epigramă de Eugen Deutsch

"Un om nu este lenes pentru ca este absorbit de ganduri.
Exista o munca vizibila si una invizibila."
Victor Hugo

Daca omul va incepe cu certitudinile , va sfarsi prin a se indoi ; daca se va multumi a incepe cu indoielile , va sfarsi prin a avea certitudini

"Multi oameni sunt pe cale sa fie la fel de fericiti precum le permite mintea lor."
Abraham Lincoln

"Razbunarea nu este intotdeuna dulce;
odata ce se infaptuieste,
ne simtim inferiori victimii noastre."
Emil Cioran

Dacă te joci de-ajuns de mult cu un obiect, preocupat fiind să nu-l strici, cu siguranță îl vei strica. – Legile lui Murphy

De cele mai multe ori un om are mai multe caractere: unul pe care-l crede el, altul pe care i-l da publicul si un al treilea pe care nici unul, nici altul nu-l pot deslusi niciodata, si care e cel adevarat.

Nicolae Iorga

"Nu-ti lua niciodata o nevasta pana cand nu ai o casa (si un foc) in care sa o pui."
Benjamin Franklin

Cred ca ordinea e inversa ,Old:))) Si cand se stinge focul ,macar ramai cu casa:)))

"In razbunare, ni se poate intampla cel mult sa devenim egali cu vrasmasii nostri, in timp ce in iertare aratam mai multa intelepciune si inteligenta."
Paulo Coelho

In spatele fiecarui barbat de succes exista o femeie. In spatele fiecarui barbat falimentat exista doua femei.:)))
Sa nu faci pe nimeni o prioritate in viata ta, atata timp cat in viata lor, tu esti doar o optiune.....

"Medicina este nevasta mea legiuita, iar literatura amanta mea;
cand ma satur de una, imi petrec noaptea cu cealalta."
Anton Cehov

Curajul este lupta cu frica, stapanirea fricii - nu absenta fricii.

Citat de Mark Twain

Oricare ar fi incercarile vietii, continua sa speri. Pe masura ce a spera devine un obicei, poti obtine o permanenta stare de fericire.

Back