• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Am amintiri, dar numai un prost isi stocheaza trecutul in viitor."
David Gerrold

Primul lucru este acela de a te accepta în mod profund pe tine însuţi. Fiecare se simte inferior într-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului că fiecare este unic. Nu se pune problema superiorităţii sau a inferiorităţii. Fiecare face parte dintr-o categorie care îi este proprie şi din acest lucru nu rezultă nicio comparaţie. Şi nu pot să-mi închipui o fiinţă care să aibă totul în această lume. Unii nu au ezitat să încerce, dar au eşuat lamentabil. Fii doar tu însuţi şi va fi suficient. - Osho

Omul frumos în ziua de azi e cel ce urcă invers pe scară, înfruntând nu numai turma care coboară, dar şi insultele ei! – Dan Puric

"O viata fara viitor duce catre una fara amintiri."
Hervé Bazin

"Existenta uitarii nu a fost niciodata dovedita.
Stim doar ca unele lucruri nu ne vin in minte atunci cand vrem."
Friedrich Nietzsche

Emoţiile distructive, ca gelozia, invidia sau mânia, nu le fac rău celorlalţi, ci doar ţie. Ele îţi fac viaţa un infern.

Colin Turner

Cunosc mulți oameni care de departe par ceva, iar de aproape nimic.” — La Fontaine

Omul este singurul animal ale cărui dorințe cresc pe măsură ce sunt hrănite; singurul animal niciodată satisfăcut.” — Henry George

"Fiecare dintre noi trebuie sa faca pace cu propriile sale amintiri.
Cu totii am facut lucruri ce ne determina sa ne cutremuram."
Surya Das

Unii nu au amintiri de care sa se cutremure , dar si prea multa ,,curatenie,,...strica:))

"Ramasitile in forma lor cea mai putin vizibila sunt numite amintiri.
Pastrate in frigiderul mintii si in bufetul inimii."
Thomas Fuller

"Atata timp cat inima pastreaza amintirile, spiritul este ferit de iluzii."
François René de Chateaubriand

"Este surprinzator cat de multe amintiri se cladesc in jurul lucrurilor neobservate la vremea lor."
Barbara Kingsolver, Visele animalelor

"Viata este o biografie bruta.
Amintirile ii netezesc colturile."
Terri Guillemets

Am inteles ca un om poate avea totul neavand nimic si nimic avand totul."
Mihai Eminescu
Sufletul nu ți-l da decât celui ce-și dă sufletul lui, astfel rămâi fără nimic."
Nicolae Iorga

"Nimic nu fixeaza mai intens un lucru in amintire decat dorinta de a-l uita."
Michel de Montaigne

"Frunzele amintirii par sa fosneasca
Cu durere in intuneric."
Henry Wadsworth Longfellow

"Pentru majoritatea oamenilor, o slaba legatura a amintirii tine la un loc ziua de ieri cu ce de astazi."
Ralph Waldo Emerson.

"Amintirile nu sunt pastrate in inima sau in cap ori chiar in suflet, daca ma intrebi, ci in spatiul dintre oricare doi oameni."
Jodi Picoult.

"Iti amintesti numai ceea ce vrei sa-ti amintesti.
Stii doar ceea ce inima iti permite sa stii."
Amy Tan.

"Oricine are nevoie de amintirile sale.
Ele tin la usa lupul nesemnificativului."
Saul Bellow

"Oamenii pe care ii iubesti devin fantome inlauntrul tau, si in acest fel ii tii in viata."
Rob Montgomery

Back