• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

" Rar se intampla ca oamenii rai sa fie fericiti. Se otravesc cu propria lor rautate. " Maurice Chevalier

Ofera-ti incurajare la orice ocazie care ti se iveste.
Nu trece cu vederea pasii "mici" catre progres.

" Cine vorbeste seamana, cine asculta culege. "

Lucrurile materiale pot satisface trupul temporar, dar nu sunt de nici un folos sufletului, caci acesta tanjeste dupa fericire si implinire vesnica, lucruri pe care doar Dumnezeu le poate da.

"Caracterul este precum un copac, iar reputaţia precum umbra lui. Umbra este ceea ce credem despre el, dar copacul este cel adevărat." (Abraham Lincoln)

Thomas Jones

"Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii se aduna."

Multe temeri, ca si baloanele de sapun, sunt doar de suprafata si nu au nici o substanta. O simpla intepatura cu acul credintei si le va face sa dispara.

" Esti ce este, ce se vede, niciun strop mai mult. Eul nostru nu mai e altceva decat vidul interior indus de viata noastra supraaglomerata, supraocupata, din care nu ne mai alegem cu nimic din ceea ce cu adevarat conteaza." Mircea Cartarescu

"Iubirea! Este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la el. "
Michelangelo Buonarotti

Dumnezeu are toate raspunsurile si vrea sa ni le ofere, dar nu o poate face pana nu Ii acordam toata atentia.

"Doamne, fara tine sunt nebun, si cu Tine innebunesc." Emil Cioran

Uneori cea mai rapida cale spre progres cere sa ocolim barierele din fata noastra in loc sa incercam sa sarim peste ele.

" Lucrurile pe care le-am dorit eu, nu le-am putut obţine niciodată cerându-le sau luptându-mă pentru ele. Cum poţi să lupţi pentru tandreţe? Sau pentru duioşie? Cel mult poţi să le aştepţi." Octavian Paler

" Aproape toti oamenii rezista nenorocirilor. Daca vrei sa testezi cu adevarat caracterul unui om, da-i putere."
Abraham Lincoln

Locul tau in Rai nu se poate castiga prin fapte bune, dar iti poti strange comori Acolo prin fapte facute din dragoste cat timp mai esti aici pe pamant.

" Omul a devenit păcătos căutându-se pe sine şi a devenit nefericit găsindu-se." Octavian Paler

Capacitatea de a rade in fata situatiilor dificile este un atu in ameliorarea tensiunii, ajutandu-te in acelasi timp sa pui lucrurile intr-o lumina mai putin sumbra.

"Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali."
F. M. Dostoievski

" Dacă nu ştii să recunoşti iarba după verde şi apa după sete, atunci nu-i va fi nimănui dor de tine." Nichita Stanescu

Lui Dumnezeu Ii place sa ne ajute sa reusim. Cu conditia ca motivele noastre sa fie bune, sa Ii cerem ajutorul, sa facem lucrurile sub indrumarea Lui si sa Ii recunostem meritele pentru orice reusita.
Astfel vom realiza mult mai mult decat daca am incerca fara El.

Back