Lucrurile materiale pot satisface trupul temporar, dar nu sunt de nici un folos sufletului, caci acesta tanjeste dupa fericire si implinire vesnica, lucruri pe care doar Dumnezeu le poate da.
"Caracterul este precum un copac, iar reputaţia precum umbra lui. Umbra este ceea ce credem despre el, dar copacul este cel adevărat." (Abraham Lincoln)
Multe temeri, ca si baloanele de sapun, sunt doar de suprafata si nu au nici o substanta. O simpla intepatura cu acul credintei si le va face sa dispara.
" Esti ce este, ce se vede, niciun strop mai mult. Eul nostru nu mai e altceva decat vidul interior indus de viata noastra supraaglomerata, supraocupata, din care nu ne mai alegem cu nimic din ceea ce cu adevarat conteaza." Mircea Cartarescu
" Lucrurile pe care le-am dorit eu, nu le-am putut obţine niciodată cerându-le sau luptându-mă pentru ele. Cum poţi să lupţi pentru tandreţe? Sau pentru duioşie? Cel mult poţi să le aştepţi." Octavian Paler
Locul tau in Rai nu se poate castiga prin fapte bune, dar iti poti strange comori Acolo prin fapte facute din dragoste cat timp mai esti aici pe pamant.
Capacitatea de a rade in fata situatiilor dificile este un atu in ameliorarea tensiunii, ajutandu-te in acelasi timp sa pui lucrurile intr-o lumina mai putin sumbra.
Lui Dumnezeu Ii place sa ne ajute sa reusim. Cu conditia ca motivele noastre sa fie bune, sa Ii cerem ajutorul, sa facem lucrurile sub indrumarea Lui si sa Ii recunostem meritele pentru orice reusita.
Astfel vom realiza mult mai mult decat daca am incerca fara El.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.