• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Nu ignora tacerea pentru ca tacerea este muta si silentioasa. Niciodata sa nu astepti nimic de la Dumnezeu sau sa incerci sa il mituiesti prin cadouri pentru ca Dumnezeu e in fiecare dintre noi iar scopul sau e de-a vedea si simti libertatea" (Buddha)

Democrat înseamnă cineva care vrea să înalţe poporul pe umerii săi, nu cineva care vrea să se înalţe el pe umerii poporului.(Nicolae Iorga)

"Nu te intreba de ce are nevoie lumea. Intreaba-te ce te face viu, si fa acel lucru. Pentru lucrul de care are nevoie lumea sunt oamenii vii." – Howard Thurman

Copiii mai dificili, ca si rufele mai delicate, au toate sansele sa ajunga destul de bine, daca li se acorda atentia necesara inainte ca petele sa ramana imprimate in caracter.

"Singutatatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist."
Octavian Paler

Credinta este cheia succesului.
Oamenii care realizeaza cel mai mult in viata reusesc nu pentru ca nu intampina niciodata probleme, ci pentru ca ei cred ca exista o solutie pentru fiecare din ele.

"Ipocrizia este un viciu privilegiat, care astupa, cu mana ei, gura tuturor si se bucura in pace de o impunitate suverana."
Moliere

Nu lasa viitorul sa-ti strice linistea. Daca va fi nevoie, il vei infrunta cu aceleasi arme ale ratiunii cu care lupti astazi impotriva prezentului.
Marcus Aurelius Antoninus

Cand un prieten adevarat iti spune ca nu esti singur, stii bine ca nu te minte.

Apuca-te intai de treburile care iti plac cel mai putin. In acest fel ai mai multe sanse sa-ti termini ziua intr-o nota pozitiva si-ti va fi mai usor sa intampini provocarile zilei de maine.

"Daca ar fi sa ne facem griji pentru tot ce se intampla, viata ar deveni insuportabila." (Eugen Ionesco)

"Fericirea suprema in viata este convingerea ca suntem iubiti, iubiti pentru noi sau, mai curand, in ciuda noastra." – Victor Hugo

Daca fiecare dintre noi ar folosi cinci minute in fiecare zi incercand sa faca viata cuiva putin mai buna, ganditi-va unde am ajunge!

Doamne, ajuta-ma sa recunosc cand nu am dreptate, iar atunci cand am, fa-ma sa fiu usor de suportat!

Dragostea fara conditii este cel mai mare dar pe care il poate da sau primi cineva.

"Toate lucrurile de pe fata pamantului au un suflet, indiferent daca este unul mineral, vegetal, animal sau doar un simplu gand."
Paulo Coelho

A schimba un lucru in bine are mai multa valoare decat a incerca sa explici de ce o mie de lucruri nu sunt cum ar trbui sa fie.

"A voi şi a actiona inseamna a fi liber.Libertatea este sanatatea sufletului." ( Voltaire )

Placerea este un pacat si uneori pacatul este o placere.
Lord Byron

O viata nu poate fi cu adevarat completa fara dragostea lui Dumnezeu.

Back