• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Un proverb spune ca prin credinta se deschide robinetul harului, eu prefer sa spun ca prin necredinta se inchide acel robinet. William R. Newell.

Tot ceea ce vad ma face sa ma incred in Creatorul meu pentru tot ceea ce nu pot vedea.

Credinta face posibil orice, dragostea face totul usor.

Profesor îţi este orice om de la care poţi să înveţi ceva.
Nicolae Iorga

Cred in promisiunile lui Dumnezeu suficient de mult pentru a-mi pune viata vesnica in mana Sa.
Isaac Watts.

Credinta nu sta niciodata fara sa faca ceva folositor.

" Singurătatea nu e o victorie înaintea celorlalţi, ci e de fapt un naufragiu personal." O.Paler

Uneori credinta noastra este incercata pentru a arata credinciosia Lui.

Credinta: uneori nu poti face mare lucru cu ea, dar cu siguranta niciodata nu poti face ceva fara ea.
Samuel Butler Cel Tanar.

Sa te faci iubit din mila, cand dragostea se naste din admiratie, e o idee mult prea demna de mila.

Da-I Domnului tot ce-ti cere, primeste tot ce El iti da.

N-a fost nici [ o vreme ] cand eu sa nu fi existat sau tu, sau parintii acestia; la fel, noi nu vom inceta sa existam vreodata cu totii in viitor.

Dumnezeu ne-a dat doua maini, una pentru a primi, alta pentru a da,
El nu ne-a facut rezervoare pentru a strange ci canale pentru a ajuta.
Daca nu facem asa atunci nu ne indeplinim datoria de crestin. Billy Graham.

Dumnezeu vrea ca noi sa ne predam viata Lui si abia dupa aceea sa Ii dam banul nostru.

Cel care are cele mai puţine motive de a se căi pentru faptul că a făcut pe plac adversarilor este cel mai sigur pana la sfarşit.

Back