• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Mai întâi noi ne formăm obiceiurile, apoi ele ne formează pe noi. Biruieşte-ţi obiceiurile rele sau, în cele din urmă, ele te vor birui pe tine.
( Rob Gilbert )

Cel care dă nu trebuie să-şi mai aducă aminte, iar cel care primeşte nu trebuie să uite.
( Talmud )

Perfecţiunea nu stă în a face lucruri extraordinare, ci în a face lucruri obişnuite într-un mod extraordinar. ( Angelique Arnauld )

Oamenii iubitori trăiesc într-o lume iubitoare. Oamenii ostili trăiesc într-o lume ostilă.Aceiaşi lume
(Wayne Dyer)

Este mai uşor să cobori muntele decât să-l urci, dar priveliştea este mai frumoasă din vârf.
( Arnold Bennet )

Spiritele măreţe au scopuri, celelalte au dorinţe. ( Washington Irving )

Un trecut de succes adeseori îţi împiedică viziunea pentru viitor. ( Joel A. Barker )

Iată o regulă pe cât de simplă, pe atât de puternică; dă-le întotdeauna oamenilor mai mult decât se aşteaptă ei să primească.
( Nelson Boswell )

Ca să obţii un succes adevărat, pune-ţi aceste patru întrebări: De ce? De ce nu? De ce nu eu? De ce nu acum?( Jimmy Dean )

Nu poziţia este cea care contează, ci dispoziţia. ( J.E. Dinger )

Va veni un timp când vei crede că totul s-a sfârşit. Acela va fi începutul. ( Louis L’amour )

Un cunoscut profesor de teologie a explicat clasei sale regulile gramaticii. In gramatica "normala" avem urmatoarele: persoana intaia: eu, persoana a doua: tu, persoana a treia: el. In gramatica "crestina" lucrurile se schimba: persoana intaia: El, persoana a doua:tu, persoana a treia: eu. Prin El se intelege Dumnezeu,prin tu: aproapele nostru, prin eu: persoana mea.

Pentru ce te mahnesti sufletul meu si gemi inauntrul meu ?
Nadajduieste in Dumnezeu caci iarasi il voi lauda:
El este Dumnezeul meu! - Psalmul 43:5

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decit pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrasmas. Aristotel

"Doamne, daruieste-mi seninatatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul de a schimba lucrurile ce stau in puterea mea , si intelepciunea de a face diferenta dintre ele."
(Reinhold Niebuhr)

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om.
Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla.
(Max Lucado)

Sunt intodeauna plin de speranta pentru-ca un crestin este un prizonier al sperantei.
(Bishop Desmond Tutu)

Daca in noi nu se afla ceea ce este SUS, cu siguranta se va afla ceea ce este JOS.
(Peter Taylor Forsythe)

Moartea a doua este continuarea mortii spirituale, intr-o alta dar nesfarsita existenta.
(E.G.Robinson)

Back