• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Majoritatea oamenilor prefera mai curand sa fie dezolati decat sa riste a fi fericiti."
Robert Anthony

De indata ce o femeie ti-a daruit inima sa, nu mai poti scapa de ea intrega viata.
Sir John Vanbrugh

"Oamenii superficiali cred in noroc.
Cei puternici cred in cauza si efect."
Ralph Waldo Emerson

"Cea mai buna cale de a te ferici pe tine insuti este de a-i face fericiti pe altii."
Mark Twain

Exista in viata multe lucruri ce iti pot lua vederea, dar numai cateva pot ajunge pana la inima ta. Urmareste-le pe acestea din urma.
Michael Nolan

"Am descoperit ca norocul este destul de previzibil. Ai cu atat mai mult noroc cu cat iti oferi mai multe sanse, esti mai activ, si demonstrezi ce poti cat mai frecvent."
Brian Tracy

"Cele mari trei conditii ale fericirii in viata sunt:
sa ai ceva de facut,
pe cineva de iubit,
si ceva la care sa speri."
Joseph Addison

Inima omului simte lucruri pe care ochii nu le pot vedea,
si stie ceea ce mintea nu poate intelege.
Robert Valett

"Fii intotdeuna pregatit pentru orice, munceste din greu si spera sa ai putin noroc. Recunoaste ca, cu cat muncesti mai mult si esti mereu pregatit sa infrunti orice, cu atat mai mult norocul se apropie de tine."
Ed Bradley

"Intr-adevar, oamenii isi doresc sa fie fericiti chiar daca felul cum traiesc le face fericirea imposibila."
Sfantul Augustin

Frumusetea nu este intr-o fata umana; frumusestea este o lumina a inimii.
Kahlil Gibran

"Fii recunoscator pentru noroc. Nu da atentie fulgerelor, si asculta cu incantare cantecul pasarilor. Mai ales, nu uri pe nimeni, niciodata."
Eubie Blake

"Nebunul isi cauta fericirea la mare distanta de el.
Inteleptul o gasete chiar sub picioarele sale."
James Openheim

Dacă vrei să ai linişte sufletească, atunci trebuie să înveţi să bei ceai dintr-o ceaşcă goală.

James Clavell

Daca ascunzi cheia inimii tale risti sa uiti unde ai pus-o.
Timothy Childers

"Singurul lucru care poate infrange lipsa de noroc este munca asiduua."
Harry Golden

"Chiar daca fericirea te uita o vreme, nu o uita intru totul."
Jacques Prévert

Lucrarea ta este sa descoperi lumea si, apoi, sa sa te daruiesti din toata inima ei.
Buddha

"Norocul? Nu stiu nimic despre noroc. Nu m-am bazat niciodata pe el si mi-e teama de oamenii care fac lucrul acesta. Norocul inseamna pentru mine altceva: munca grea si constientizarea a ceea ce este oportunitate sau nu."
Lucille Ball

Back