• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

O relatie fericita este cea in care fiecare partener este de acord ca si celalat poate avea dreptate desi nici unul nu o crede.:)
Don Fraser

"Mi-am dorit intotdeuna sa imi inec necazurile, dar nu reusesc sa-mi conving sotia sa inoate."
Jimmy Carter

Recunoaste in inima ta ca toate lucrurile sunt posibile.
Nu am putea concepe ca exista miracole daca acestea nu s-ar fi intamplat.
Libbie Fudim

Ura este un domeniu al inimii;
dispretul unul al capului.
Arthur Schopenhauer

Numai Dumnezeu poate judeca, fiindcă numai El cunoaşte urzeala principiilor şi ştie cum a fost cu de-amănuntul, totdeauna. Noi, oamenii, dibuim, nu ştim nimic.

Camil Petrescu

Nu-mi este frică de intervenţiile chirurgicale şi nici nu sunt împotriva lor. Cred că fiecare este liber să aleagă şi să-şi ia propriile decizii. Dacă vor să facă acest lucru, e ok!

citat din Tyra Banks

Era un om in care aveam toata increderea...nu-l cunosteam...

"Nevasta mea se temea de intuneric..
apoi m-a vazut dezbracat si acum se teme de lumina."
Rodney Dangerfield

Raul este devenirea ratata in spatiul libertatii, caderea din relatia de comanda-supunere in relatia de constrangere.

de Gabriel Liiceanu

Cei care aplauda raul sunt inca mai vinovati decat cei care-l faptuiesc.

de Wilhelm Grimm

"Scopul educatiei este inaintarea in cunoastere si distingerea adevarului."
John F. Kennedy

"Un mare obstacol in calea fericirii este sa te astepti la prea multa fericire."
Bernard de Fontenelle

Dupa bucurie nemasurata vine neaparat intristarea. Bucuria face sangele sa fiarba, si aceasta produce o simtire neplacuta si dureroasa care trebuie sa nasca intristarea. Cine-i accesibil de patimi puternice, stie ca-n mijlocul bucuriei mari se amesteca un fel de rea-dispunere. Acelasi lucru se intampla la toate pasiunile vehemente. Leacul: moderatia - cine poate.

Citat de Mihai Eminescu

Speranta este ea insasi un soi de fericire si, poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Samuel Johnson

Sanatate ,Old!

- Iubirea este aripa daruita de Dumnezeu sufletului, pentru ca sa urce pana la El. (Michelangelo)

Nimic nu poate modela mai bine sufletul unui bărbat, decât femeia de lângă el. Ioan Gura de Aur

Un suflet pervers sub un aspect atrăgător îmi provoacă totdeauna o dublă oroare. Eugene Sue

Nu-i totuna sa intelegi lucrurile si sa-i cunosti pe oameni." - B. Gracian . Pentru ca "lucrurile nu ajung, de exemplu, sa-si piarda rusinea, simtul realitatii, sa cunoasca violenta pasiunilor, subtilitatea ipocriziei, agresiunea invidiei sau a tradarii etc. Pe om il cunoastem cel mai greu, pentru ca el nu poate fi cunoscut numai pe cale rationala, ci cu intreg sufletul (adica si cu "sensibilitatea" si "eul" nostru moral)

Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.
Dragostea este ca razboiul…Usor de inceput…Greu de terminat...

Chiar daca ar fi insemnat despartire, singuratate, tristete, iubirea isi merita fiecare banut din pretul ei.

Citat de Paulo Coelho

Busy pentru fericire si speranta!
Avaible pentru lacrimi!

Puternic este acela care, chiar în mijlocul gloatei, poate să-şi păstreze independenţa ce-l caracterizează atunci când e singur.

definiţie de Colin Turner

Iubirea este cea mai frumoasa muzica din partitura vietii.
Fara ea, ai fi un etern afon in corul imens al omenirii.
(Roque Schneider)

Barbatii vor acelasi lucru de la boxerii lor ca si de la femei: un pic de sustinere si un pic de libertate." - Jerry Seinfeld

Back