• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

“La fiecare stranut al primaverii apare a noua floare.”
Victor Hugo

Trebuie sa ai totusi ceva inteligenta , ca sa te doara ca nu ai destula. Andre Gide

Fericit cel ce nu aşteaptă recunoştinţă, acela nu va avea nicio dezamăgire.

Georgeta Petre

“Lumina mea ingroapa-te cu mine, la primavara poate incoltim.”
Adrian Paunescu

„A fi mare, nu-i mirare. A fi om, e lucru mare.” — Proverbe românești

“O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.”
Proverb suedez

Omul este un animal evoluat. El se poate imbraca si in pielea altor animale.

Citat de Valeriu Butulescu

“Ziua in care Domnul a creat speranta a fost probabil si cea in care a zamislit primavara.”
Bern Williams

“Primavara ne amintim de inocenta noastra.
Vara ne reaminteste exuberanta.
Toamna ne readuce in minte veneratia.
Iarna ne rememoram perseverenta.”
Yoko Ono

Daca ma vorbiti pe la spate inseamna ca nu sunteti in pozitia de a-mi da peste nas:))
Sa nu faci pe nimeni o prioritate in viata ta, atata timp cat in viata lor, tu esti doar o optiune.....

“Totul infloreste fara nici o opreliste; daca in locul culorilor ar fi voci, o incredibila simfonie s-ar naste in inima noptii.”
Rainer Maria Rilke

“Vreau sa fac cu tine ceea ce face primavara cu ciresii.”
Pablo Neruda

"Este febra primaverii.Acesta ii este numele.Iar atunci cand te cuprinde , iti doresti - nu stii de fapt ce iti doresti , insa simti pur si simplu o durere in inima , iar lucrul acesta ti-l doresti."
Mark Twain

"Primavara este atunci cand iti vine sa fluieri chiar daca ai pantofii plini cu apa."
Doug Larson

“Este febra primaverii. Acesta ii este numele. Iar atunci cand te cuprinde, iti doresti – nu stii de fapt ce iti doresti, insa simti pur si simplu o emotie in inima, iar lucrul acesta ti-l doresti.”
Mark Twain

“Totul rade, totul canta, primavara este sarbatoarea infinitului.”
Victor Hugo

“In mintea mea este iarna, dar in sufletul meu se afla o primavara permanenta.” Victor Hugo

"A educa o persoana in minte dar nu si in morala inseamna sa educi un pericol pentru societate."
Theodore Roosevelt

Oamenii se impart in doua categorii: cei care impart oamenii in doua categorii si cei care n-o fac.

Back