• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Dacă politicienii noştri ar guverna în Africa, ar transforma Sahara într-o mare importatoare de nisip.

aforism de Vasile Ghica

Apel

Urlu, cât mă ţine gura,
În Sahara românească:
"Oameni, apăraţi natura!
De natura omenească".

epigramă de Ion Diviza

"Daca esti de parere ca educatia este scumpa, orieteaza-te spre ignoranta."
Andy McIntyre / Derek Bok

Unii bărbaţi se străduiesc o viaţă întreagă să înţeleagă o femeie. Alţii se ocupă de lucruri mai uşoare, cum ar fi teoria relativităţii.

citat din Albert Einstein

"M-am despartit de cineva care mi-a zis,
"Nu vei gasi niciodata pe cineva ca mine." Eu mi-am zis, "Sper ca nu!" Termina cineva cu o relatie proasta pentru a-i spune fostului partener, "Apropo, nu ai cumva vreun geaman?"
Larry Miller

se spune ca nu e nimeni de neinlocuit.
adevarat, insa fiecare e unic in felul lui. si asta e adevarat. atunci??

Iubirea are fel şi fel de forme şi apare când te aştepţi mai puţin.

Cum poţi să transformi în cuvinte nişte sentimente atât de puternice?

Iată cele mai frumoase fraze care încearcă să exprime această minune, numită dragoste!

Aşadar, dacă vrei să-ţi impresionezi iubita, oferă-i o felicitare drăguţă cu unul dintre aceste citate şi o vei face, cu siguranţă, fericită!

“Dragostea e ca o stafie. Multi vorbesc despre ea dar putini o vad intr-adevar.” - la Rochefoucauld

“Foamea de dragoste este mult mai greu de eliminat decat foamea de paine.” - Maica Tereza

“Gravitatia nu este responsabilă pentru persoanele indragostite.” - Albert Einstein

“Nu este nici o surpriza mai magica decat surpriza de a fi iubit. Aceasta este degetul lui Dumnezeu pe umarul omului.” - Charles Morgan

“Iubirea este singurul raspuns normal si satisfacator la problema existentei umane.” - Eric Fromm

“Cand dragostea nu este o nebunie, ea nu este dragoste.” - Pedro Calderon de la Barca

“Nu te iubesc pentru ca esti frumoasa, sau esti frumoasa pentru ca te iubesc?” - Richard Rodgers

“Iubirea este starea in care fericirea altei persoane este esentiala pentru tine insuti.” - Robert Heinlein

“Dragostea este copilul iluziei si parintele de deziluziei.” - Miguel de Unamuno

“Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.” - Gabriel José García Márquez

"Dragostea adevărată este o limbă pe care surzii o pot auzi şi orbii o pot vedea."

Inima se ofera in intregime,nu in bucatele"

"Si doar cand o vei simti ,vei sti ce-i fericirea."

"Totul mi se pare că are greutate, chiar şi lumina. Numai farmecul femeii iubite este imponderabil."- Lucian Blaga

"Stai calm, că toţi în iubire ne deşteptăm prea târziu." - Mircea Eliade

"Relatiile de iubire sunt ca si sticla.
Uneori este mai bine sa le lasi sparte decat sa te ranesti pe tine insuti adunandu-le la un loc."
Anonim

"Avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alții, dar nu destulă pentru a ne iubi."
Jonathan Swift

"Cu cit judeci mai mult, cu atit iubesti mai putin."
Honore de Balzac

"Nu iubești pe cineva pentru că este perfect. Iubești pe cineva în ciuda faptului ca nu este."
Jodi Picoult

"Nu am avut niciodata rabdarea de a aduna fragmentele sparte, a le lipi laolalta inca o data si a-mi spune mie insami ca intregul astfel peticit este la fel de bun ca si cum ar fi nou. Ceea ce este rupt este rupt, si mai curand as pastra amintirea a ceea ce a fost cel mai frumos intr-un lucru decat sa sa-i vad peticile lipite toata viata."
Margaret Mitchell

"A existat vreodata o dragoste care sa nu-si cunoasca profunzimea decat in clipele despartirii?"
Kahlil Gibran

"Refuz sa las sa ma amarasca ceea ce mi s-a intamplat.
Continui sa cred intru totul in dragoste si sunt deschisa spre orice mi se va intampla."
Nicole Kidman

"Pot iubi in continuare, ca pe o fiinta umana, un fost partener, indiferent cat de rea a fost despartirea de acesta. Nu doresc niciodata sa i se intample ceva rau. Imi ia mai multa energie sa il urasc decat sa-i doresc tot binele din lume."
Ashley Greene

Dacă mă convinge cineva şi-mi arată că judecata sau fapta mea e rea, sunt bucuros să mă îndrept. Căci eu caut adevărul, care n-a stricat niciodată nimănui.
Iar răul cade pe acela care persistă în eroarea și neştiinţa lui.

Marcus Aurelius

Păstrează credinţa şi sinceritatea ca principii primordiale.

Confucius

Răul nu e o consecinţă necesară, câtul infinit al unei împărţiri infinite, ci un act liber al omului.

F.M. Dostoievski

"Atunci cand se inchide o usa, o alta se deschide; dar adeseori ne uitam atat de indelung si plini de regrete la usa inchisa incat nu zarim usa deschisa pentru noi."
Alexander Graham Bell

Unele usi trebuie sa le inchizi. Nu din orgoliu, ci pentru ca nu mai duc nicaieri
Cand umbli cu adevarul, te simti cinstit si sanatos.

Tudor Arghezi

"Hainele noi reprezinta un mod nemaipomenit de a te descurca dupa o despartire. Un CD cu un bun mixaj de muzica te ajuta de asemeni sa treci prin asta, plus... stii tu, 72 de ore cu inghetata."
Jennifer Love Hewitt

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.

Citat de Soren Aabye Kierkegaard

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

"Cea mai grea parte a unei despartiri este sa-ti dai seama ca cealalta persoana deja s-a separat de tine."
Anonim

"Cea mai fierbinte dragoste are cel mai rece sfarsit."
Socrates

Back