• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Sa-u multumesti lui Dumnezeu ca te-a daruit cu un suflet mare si mai ales ca ai reusit sa-l pastrezi asa ,astfel fericirea altora e si multumirea ta.

“Oricine doreste ca omul de caruia ii este teama sa piara.”
Ovidiu

"Frica este o camera obscura in care se developeaza negativele."
Usman B. Asif

"Chiar si cea mai intunecata noapte se sfarseste si soarele rasare din nou."
Victor Hugo, Mizerabilii

"Toleranta ii acorda oricarei alte fiinte umane fiecare drept pe care il pretinzi pentru tine."
Robert Green Ingersoll

Sunt sătul de toţi acei care consideră sinceritatea drept retorică, ştiind eu că retorice sunt numai scâncetele.

Aurel Dumitraşcu

Singurii ticăloşi de tolerat sunt cei putreziţi. Pentru că nu se mai pot folosi de noi.

Aurel Dumitraşcu

Sa le tolerez imi spun
Nesimtirea,rautatea
Minciuna si nedreptatea
Cica daca esti destept
Tolerezi asa ceva
Insa dragilor prefer
Sa fiu prost ...pe barba mea
Si nu-i mai pot tolera
Insa exista ceva ...ii pot maica ignora:)))

"Lucrarea fiecarui om, indiferent daca este literatura, muzica, pictura sau orice altceva, este intotdeauna un portret al lui insusi, si cu cat mai mult incearca sa se ascunda pe sine, cu atat mai clar caracterul sau iese la lumina in ciuda eforturilor sale."
Samuel Butler

“Facebook este un fel de inchisoare.
Petreci toata ziua holbandu-te la pereti (walls) si fiind inghiontit (poked) de oameni pe care nu ii cunosti.”

“Facebook le da oamenilor o iluzorie impresie ca sunt placuti (liked).”
Mokokoma Mokhonoana

N-am mai schimba nicio vorbă cu cei mai mulți dintre cunoscuții noștri apropiați, dacă i-am auzi cum vorbesc despre noi în absența noastră.” — Arthur Schopenhauer

Nu am încredere în oamenii care își închipuie că au deja răspunsuri într-un moment când eu abia încerc să formulez niște întrebări.” — Alvin Toffler

“Facebook s-a raspandit de-a lungul si de-a latul continentelor mai repede decat o extrem de contagioasa gripa aviara din Asia,”
Gemini Adams

“Facebook ar trebui sa schimbe “Prieteni” (Friends) cu “Oamenii cu care am avut contact vizual.”
“Facebook: ajutorul de care ai nevoie pentru a spiona oamenii prin cate un click.”

“Cred ca pacea ar trebui instituita nu numai printre guverne ci si printre oameni.
Un lucru imposibil inainte de Facebook.”
Shimon Peres

Orice adevar particular nu este decat un adevar relativ si nu se consolideaza decat prin contrariul lui, care ii este complementar. - Henri Frederic Amiel

Pastreaza-ti temerile pentru tine insuti, dar imparte-ti curajul cu ceilalti. - Robert Louis Stevenson

"Facebook reprezinta pentru adulti o unica ocazie de a-si face prieteni imaginari."

“Cine mai are nevoie de televizor cand avem atatea drame pe Facebook?"

"Fie ca intr-o buna zi viata ta sa fie la fel de palpitanta si aventuroasa precum ti-o prezinti pe Facebook."

http://www.marian-rujoiu.ro/wp-content/uploads/2014/07/3.-Dalai-LAma-citate-despre-viata.jpg

Nu cred cã existã om pe lumea asta care sã nu fi fost curios mãcar, sã-şi creeze un cont pe facebook. Nu pot nega cã are şi pãrţi bune. Mi-am gasit prieteni din liceu care sunt doar la un click distanţã, am mai gãsit lucruri demne de citit, promovate în acest imens spaţiu în care valorile sunt puse la grãmadã cu kitsch-ul. Doar cã sub aparenţele comunicãrii, non-comunicarea se insinueazã tot mai mult. Alãturi de fals, minciunã, cronofagie, adicţie. Depinde de fiecare cât lasã acest demon sã-i stãpâneascã viaţa.http://irninis.wordpress.com/2011/02/05/despre-facebook-si-alti-demoni/

Despre oameni....Unii oameni cer moralitate altor oameni ,cu toate ca ei sunt imorali pana in varful unghiilor.Unii oameni cer corectitudine altor oameni,cu toate ca ei sunt incorecti in totalitate.Unii oameni cer sinceritate altor oameni,cu toate ca ei sunt total nesinceri.Unii oameni cer iubire altor oameni ,cu toate ca ei habar n-au sa iubeasca. Unii oameni cer altor oameni tot ceea ce ei nu pot fi,nu pot darui,nu pot simti.Cine ar putea fi in pierdere? Doar ei.Su apoi oameni sunt si ei ,chiar daca pentru a atinge acest statut le-ar mai trebui o viata.

“Se poate intampla sa iti schimbi jobul si, poate, sa nu mai tii legatura cu toti fostii colegi pentru ca iti este prea greu sa faci asta.
Unul din lucrurile pe care le face Facebook este sa iti faciliteze calea de a ramane in contact cu acesti oameni.”
Mark Zuckerberg

“Acum prietenia depinde si este influentata de politica de confidentialitate a lui Facebook.”
Sunil Raina

Constiinta este "bine crescuta", de obicei nu vorbeste celor ce nu sunt gata sa o asculte. Samuel Butler

Constiinta este acea voce care ne ajuta sa raminem "mici" chiar si atunci cind facem lucruri "mari".

Back