• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Speranta, inselatoare cum este, ne ajuta cel putin sa ajungem pana la sfarsitul vietii pe un drum agreabil."
François VI de la Rochefoucault

images

Răutatea începe acolo unde sfârşeşte omenia.

Victor Hugo

"Nu imi asez sperante in puterea mea, si nici in munca mea, ci in increderea ca Dumnezeu este protectorul meu, care nu ii abandoneaza pe cei care si-au pus intreaga lor speranta si credinta in El."
Francois Rabelais

"Brusca dezamagire a unei sperante lasa o cicatrice pe care cea din urma implinire a acelei sperante nu o poate indeparta intru totul."
Thomas Hardy

"Lucrurile in care speram se intampla mai des decat cele in care nu speram."
Titus Maccius Plautus

"Speranta este doctorul oricarei nenorociri."
Proverb irlandez

"Doamne, salveaza-ne de la... un copac al sperantei care si-a pierdut capacitatea de a inflori."
Mark Twain

"Odata ce ai ales speranta, orice este posibil."
Christopher Reeve

"Atunci cand speranta este infometata, ea se hraneste cu orice."
Mignon McLaughlin

"Speranta aduce mult cu o pisica in Intuneric - poti zari numai reflectia ochilor sai - ceea ce inseamna ca Lumina este pe aproape."
Terri Guillemets

"Trebuie sa acceptam o dezamagire finita,
dar sa nu ne pierdem niciodata o infinita speranta."
Martin Luther King, Jr.

"Speranta este importanta pentru ca ne face momentul prezent mai putin dificil de suportat. Daca credem ca maine va fi mai bine, putem duce mai usor o povara astazi."
Thich Nhat Hanh

"Speranta este ca un drum de tara; nu a fost nicicand drum mai inainte, dar multi oameni au pasit in aceeasi directie, si asa drumul a ajuns sa existe."
Lin Yutang

"Pentru iubitorii adevarului, nimic nu poate fi pus in fata lui Dumnezeu si a sperantei in El."
Sfantul Vasile

”Adevarul este ca apa rece de care te dor dintii bolnavi,” Nicolae Iorga

"Speranta are o memorie buna, recunostiinta una rea."
Baltasar Gracian

"Ia speranta din inima unui om si il vei transforma intr-un animal de prada."
Ouida

"Invata de la ziua de ieri, traieste pentru astazi, spera pentru maine.
Cel mai important lucru este sa nu te opresti sa-ti pui intrebari."
Albert Einstein

"Speranta este o plimbare pe o pajiste inflorita.
Una care nu trebuie sa te duca neaparat undeva anume."
Robert Brault

"Speranta este punerea la treaba a credintei atunci cand indoiala ar fi mai usor de imbratisat."
Anonim

Back