• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Daca iti doresti sa scrii, trebuie sa ai incredere in tine insuti. Credinta ca daca un lucru e adevarat in ceea ce te priveste pe tine, e adevarat si pentru ceilalti oameni. Si daca poti avea incredere in integritatea si motivele tale, poti scrie despre tine fara frica. – Gordon Atkinson

"Literatura anticipeaza intotdeauna viata.
Nu o copie ci o modeleaza catre telul sau."
Oscar Wilde

"Fa-ma, mama, cu noroc si m-arunca in gunoi."
Zicala romaneasca

"Pesimismul duce spre slabiciune, optimismul catre putere."
William James

Crăciunul este locul de păstrare al amintirii inocenţei noastre.
definiţie de Joan Mills

"Acestea sunt transformari ale sufletului.
Nu cred in imbatranire.
Cred in schimbarea eterna a aspectului cuiva sub soare.
Acesta este optimismul meu."
Virginia Woolf

"Nimic nu face sufletul uman sa para mai puternic decat atunci cand ocoleste razbunarea si indrazneste sa ierte o greseala."
Edwin Hubbel Chapin

Daca ierti prea mult risti sa fii luat de prost,daca nu ierti deloc esti considerat al naibii,deci cum o dai tot nu e bine:)

"Nu am raportat la politie disparitia cartii mele de credit pentru ca oricine a furat-o va cheltui mai putin decat nevasta mea."
Ilie Nastase

"Orice se face in aceasta lume se face prin speranta."
Martin Luther

"Fii neingrijit in imbracaminte daca vrei, dar tineti in ordine sufletul."
Mark Twain

“Timpul trece , ne despoaie ca un hot, si ne lasa suspinand in urma lui;
dar singura comoara ce nu ne poate el fura este comoara suvenirulior.”
Vasile Alecsandri

Pentru a putea atinge fericirea, trebuie să treci dincolo de cuvinte şi aparenţe, să vezi simplitatea fiinţei şi a sufletului.

Mihai Stanciuc

"Toleranta - functia unei disparute ardori - toleranta nu il poate seduce pe cel tanar."
Emil Cioran

"Omul trebuie umilit. Primejdiile ce rezulta de aici sunt cu mult mai mici decat cele pe care le isca aroganta sa."
Emil Cioran

"O carte pe jumatate citita este o poveste de dragoste traita pe jumatate."
David Mitchell - Atlasul norilor

"Indiferent de cine ti-a frant inima sau de cat timp iti va lua pentru a te vindeca, nu vei putea niciodata trece prin asta fara prietenii tai."
Oscar Wilde

"Educatia este un al doilea soare pentru cei care o poseda."
Heraclit din Efes

"Pentru a construi un cuplu, trebuie să existe patru: un bărbat plus partea sa de feminitate, şi o femeie plus partea sa de virilitate."
Bernard Werber

Back