• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MENIUL ZILEI .

aaa,creeras pane....=p~ f bun,nu am mai facut demult. sa ai pofta,mod!
 
mod1 said:
creier pane cu cartofi natur si castraveti pargi ( pusi pt mancat acum, nu pt iarna)

Pargi ,regionalism ,nu?.Sunt curioasa de la ce vine cuvantul :P
 
da, asa se zice pe la noi. sunt castravetii aia mai mari, care nu tin pe iarna si-i pun sa se faca acum. ii mancam cat inca fermenteaza. cred ca vine de la pârguit.
 
magda said:
aaa,creeras pane....=p~ f bun,nu am mai facut demult. sa ai pofta,mod!
bun creierul :D multumesc magda :19:
 
"castraveti crampoti",asa se spune pe aici,dupa ce incep a se mura ii pun la frigider sa nu se acreasca prea tare.
 
la noi se mananca urgent, in doua zile nu mai sunt. barbatu-meu ii mananca ca pe mere :)
 
-pilaf cu scoici in sos de vin
-salata de vinete si rosii
-paste carbonara
-pepene rosu
 
pofta buna la scoici, nu as pune gura pe asa ceva in veci!
 
azi am mai facut o salata de vinete
pui cu conopida si separat iaurt(nu smantana,desi e mai bun asa)
 
-conopida si brocoli gratinat
-mamaliga cu branza
-prune (reci din frigider)
 
=)) sofisticat meniul :D:
si al meu este greu :P
- ochiuri cu salata
-prune
 
-iahnie de fasole boabe (noi) cu carnacior si castaveciori murati
-penne siciliene la cuptor
-pepene rosu
 
baga reteta de penne siciliene la cuptor, ca eu nu stiu ce-s alea :)
 
-dovlecei umpluti
-supa de chimen(ca-i reconfortanta pe caldura)
-porum fiert cu telemea
-pepene galben
 
cum adica porumb fiert cu telemea?

adica dupa ce l-ai fiert,cat e fierbinte,razi telemea grasa si veche peste el?
si mananci asa,singura,pe furis,fara sa te gandesti la nimic si la nimeni?sau poate sa te gandesti doar ca poate termini pana sa vina cineva si sa-ti ia din el????????????.....
 
=)) esti pe aproape,musc din porumb si din telemea,simplu.
 
Back
Top