-supa crema de brocoli
-gratar de pui cu garnitura de cartofi natur (stropiti cu ulei de masline si verdeturi)
-salata Tzatziki (pt seara
-fragi cu frisca
Ciorba de costite de porc
Fasole pastai prajita cu usturoi
Carnaciori ,ceafa si ciuperci la gratar
Bureti prajiti cu mamaliga si usturoi
Spaghete cu branza si unt la cuptor
Ba da,ca nu gatesc doar pt mine, eu am mancat la pranz pastele si sotul meu pastaile pt el e reticent si nu manaca "prostii" asa ca.... a fost perfect.
Adica..manaci ciorbe si alte mancaruri calde? Daca poti,bravo tie.
La putere la mine sunt castravetii reci si rosile cu telemea sau sare.Ia ca incerc o Tsatsiki cu castraveti si iuart ,toate reci din frigider .
De data asta, din cauza caldurii chiar nu mi-a facut placere sa bucatatesc dar.....unde-i ordin, cu placere : asa ca mi-am luat inima-n dinti si am purces sa gatesc cel mai simplu meniu, cu timp minim de preparare
-supa crema de dovlecei (ca se fierb f repede) cu cateva frunze de menta care i-au dat o tenta proaspata si un gust revigornat,de data asta fara smantana (blenduit si gata)
-snitel din piept de pui in fulgi de porumb, cu-o salata de rosii si castraveti
-visine si cirese
Am mancat super bine si ma gandesc daca sa postez meniul sau nu, mi-e teama sa nu va umilesc ca spre deosebire de voi stau in bucatarie pe canicula asta si bucatatesc.Hai sa va spun :
Dimineata
-un pahar de supa rece ramas de ieri :
La pranz
- felul 1 :un cartof nou fiert cu usturoi si ulei de masline
- felul 2 alt cartof nou fiert cu branza si oleaca de ulei =))
-desert? in bol cu cirese
Complicat nu ? =)) dar pe bune, super gustos.
Pt seara ....mai vedem, ma mai gandesc, ceva la fel de sofisticat :
Am uitat sa va intreb, e nevoie sa postez reteta ? =))
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.