-Ciorba de loboda cu afumatura
-Cartofi noi prajiti cu sos de usturoi verde
-Snitel de pui cu salata de morcovi (pt seara
-Prajitura cu branza de vaci si crumble
Am schimbat reteta ,ca mi-a facut cu ochiul reteta de briose cu urda si fructe de padure.Acum e la cupor, te sttig cand e gata sa fii pe receptie,asta cu conditia sa iasa bune.
Ai facut branzoaice in foi de vita,bre? Glumesc...fara suparare si cred ca sunt bune sarmalutele tale ,dar eu recunosc ca dintre toate legumele prefer friptura))
Imi plac sarmalele de carne,dar in fiecare primavara fac din urda cu verdeturi proaspete ,e altceva,asa cum sarmalale de post le fac cand se mureaza varza. iar pe cele cu ciuperci ,toamna cand ies galbiorii Am eu tabieturile mele in functie de sezon.
Mai,eu am glumit si azi oricum am fost asa cam in neregula,ca dupa ce ca toata noaptea a pocnit cerul,cand am adormit am avut un vis urat rau,asa ca te rog ,daca doresti scrie reteta acestor sarmalute ghiduse.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.