• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MENIUL ZILEI .

-Sarbusca moldovenesca cu loboda
-Parjoale moldovenesti cu piure si salata de marole:P
-Capsuni

-Salata de cus cus cu peste afumat
-Musaca de cartofi
-Grepfruit
-Briose cu banane si nuci.

_Supa de cartofi
-Fasole frecata
-Salata orentala in care pun maine si peste
-Capsuni

-Ciorba de fasole
-Iahnie de fasole cu salata verde
-Salata de vinete
-Mere cu nuc ila cuptor

-Salata de fasole
-Supa de chimen
-Cartofi prajiti
-Compot de visine

-Guacamole
-Supa de chimen
-Sarmalute-n varza cu mamaliga
-Capsuni

-Ciorba de loboda cu afumatura
-Cartofi noi prajiti cu sos de usturoi verde
-Snitel de pui cu salata de morcovi (pt seara
-Prajitura cu branza de vaci si crumble

-Friptura cu legume la cuptor
-Supa crema de brocoli
-Inghetata de casa
-Salata de bulgur ( pt seara

Din ce ai scris tu aici eu vreau doar inghetata:)) Arunca-mi o cupa,te rog:))

-Creier pane cu salata de varza si morcov
-Supa crema de legume
-Briose cu fructe de padure

Mmmmm...vreau briose...Vezi cum faci sa imi trimiti si mie,da' sa nu faci cum ai facut cu inghetata si sa uiti:P

Ma tem ca nu o sa-ti fie pe plac, am doar fructe acre, coacaze si agrise,si mai sunt si deshidratate :P

Iubita mea,asa imi plac acriturile de n-ai idee,drept urmare astept sa mi le arunci:p

Am schimbat reteta ,ca mi-a facut cu ochiul reteta de briose cu urda si fructe de padure.Acum e la cupor, te sttig cand e gata sa fii pe receptie,asta cu conditia sa iasa bune.

-Ciorba de vitel
-Cartofi noi cu smantana si marar
-Clatite cu urda si marar

Daca sunt verdeturi in piata mi-ar placea sa fac sarmalute de urda ,daca nu....ma orientez :P

Ai facut branzoaice in foi de vita,bre?:P Glumesc...fara suparare si cred ca sunt bune sarmalutele tale ,dar eu recunosc ca dintre toate legumele prefer friptura:)))

Imi plac sarmalele de carne,dar in fiecare primavara fac din urda cu verdeturi proaspete ,e altceva,asa cum sarmalale de post le fac cand se mureaza varza. iar pe cele cu ciuperci ,toamna cand ies galbiorii :P Am eu tabieturile mele in functie de sezon.

Mai,eu am glumit si azi oricum am fost asa cam in neregula,ca dupa ce ca toata noaptea a pocnit cerul,cand am adormit am avut un vis urat rau,asa ca te rog ,daca doresti scrie reteta acestor sarmalute ghiduse.

Back