• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

mesaje mai vechi , bune de disecat

bodo

Prieten
Reaction score
0
iata cateva mesaje , mai ciudatele :D, care ascund multe ...

hai sa le analizam si sa gasim posibile interpretari :D

"19.02.07: O voce atentioneaza: “O NOAPTE A DORMIT CU MORTUL IN CASA”. Apoi aud cuvântul
“PERNADE”

"27.07.07. – Vad o femeie, jos pe hol intinsa cu capul langa perete care trage sa moara, in acest moment vad portativul cu note musicale pentru o muzica care ii poarta numele. Intra intr-o casa tiganii cu topoarele, sunt martor apoi apar la o judecata unde imi prezint curriculum vitae, aici e lume multa, femei, etc."

"05.10.07-Apare avocata Elodia si doua dreptunghiuri unul mic si al doilea de 2 ori mai mare decat primul ,pe un teren drept de culoare neagra. Morminte?"

"17.11.07. – Un tigan mire, trece pe langa mine cu o masina cu doua tinere imbricate in haine de mireasa." (cam multi tigani :D)

"13.01.08. – Ies dintr-o camera unde se afla o femeie care avea un caine mare, tarcat maro cu alb.Ii dadea de mancare o pasare pe care a apucat-o cu gura de piept.Apar doua garduri dein zid de culoare gri, cineva vrea sa le sara. Apar niste margele scumpe colorate care reprezinta niste coduri."

pentru inceput sunt suficiente astea. revin cu altele....:D

Bodo..incepi si tu cu alea usurele...tu deja te lansezi la d'astea cu importanta....of:P

06.09.06: Intru intr-o biblioteca cu rafturile pline de carti, cu un PERMIS in mana… In acest moment apar ca in CEATA CIFRELE 19 si 20, parea ca au aparut de la o masina de scris, DAR CIFRA 19 VIBREAZA in sus si in jos, imi aduc aminte ca aceste cifre au fost publicate in cartea mea ROMANIA si LUMEA in TIMP, in mai multe locuri, in legatura cu un eveniment important.
29.08.06: Vad scris pe o foaie de hartie cuvantul EXPERIENTA SI CIFRA 3 INCADRATE INTR-UN CHENAR NEGRU.
26.08.06: AUD: NU SE MENTIN DATELE DE PE SATELIT; IN GAND IMI APAR NUMERELE 1; 2; 3;
05.09.07. – Apare cifra 16, o data foarte importanta pentru un eveniment deosebit.
26.11.08 O voce anunta: un eveniment nu trece peste, nu depaseste … CIFRA 11 …
25.12.08 – 03.02.09 In diverse mesaje apar cifrele 3, 10 ,11, 15, 25, 30 cu semnificatii deosebite.
23.08.09 O voce anunta numarul 23. E ca si numarul 20 din iunie a.c. (anul curent). Plin de radiatii luminoase. Nu este ca numarul 20 de Sf Ilie. Tot acum apar numerele : 20, 21, 22 si 23 in legatura cu cutremurul

Acestea sunt mesaje pentru cifre cu semnificatii deosebite de pe blog.
Prin amabilitatea admin care ne-a furnizat o noua sursa pentru mesajele domnului Istrate, si anume http://www.cetatea.gnomes.ro/pag058.htm , mai adaugam urmatoarele cifre cu semnificatii:

28.05.06: Vad numerele 12; 10; 8 care se impart la doi, respectiv 6; 5 si 4.
22.07.06: Un cetatean spune: “Anunta numerele !” Alt cetatean anunta: “ 11; 12; 13”. Eu ma gandesc la mine, la cutremur (?).

Deci avem asa:
1 2 3 4 5 6 8 10 11 12 13 15 16 19 20 21 22 23 25 si 30....acoperite pentru evenimente deosebite 20 de date din 31 posibile ale unei luni....daca mai ne apucam sa facem si combinatii s-ar mai acoperi cateva....

EDIT:am gasit si numarul 14:

30.10.07. – Parea ca sunt la tara la Hagiesti, suna pager-ul, in acest moment ma gandesc la un cutremur de peste 7 grade Richter, dar ma trezesc la Claudia, la etaj, caut sa cobor san u ma prinda cutremurul in casa, apare cifra 14.

Carte, ed. a II-a, pag. 588
22.03.02: O vad pe FLAVIA IMBRACATA CU BLUZA SI PANTALONASI CULCATA CU FATA IN SUS SI CU MINUTA LA PASARICA"

Acum sa va vad.... cum interpretati mesajul????

Nita...tu faci misto de noi....
Chiar e mesaj din carte?

=))=))=))

opaaaa, mosul are si fantezii, nu numai "viziuni" :D
de la celulact wkty3? :P

nita said:
22.03.02: O vad pe FLAVIA IMBRACATA CU BLUZA SI PANTALONASI CULCATA CU FATA IN SUS SI CU MINUTA LA PASARICA"

Acum sa va vad.... cum interpretati mesajul????

Imi pare rau pt voi ,ca sa nu spun ca ma dezamagiti:D:

Se in intelege ca este vorba despre un coplias ,care de regula nu-i imbracat ,deci este in burtica mamei:P si care tocmai era cu fata in sus ,spre ceruri , vazand ( ea, Flavia) pasarica venind amenintator spre ea=)) (acu sa va vad ,ca v-am bagat in ceata:D: ) indinde manauta si apuca usor ,pasarica.
Simplu, nu?

sau de ce nu? Flavia , o sa devina o devoratoare de "pasarici'

hahhahah chiar asa scrie maai?nu pot sa creeeed~! ma ref la Flavia..... in ce priveste mesajul cu cifrele a facut luna ce tampenie si bataie de joc asa pe fata

RE: Mesaje primite in ultima vreme

(Yesterday 11:00 PM)bodo Wrote: "18.03.08: ÎN GRĂDINA PĂRINTEASCĂ, APARE UN COPIL DEZBRĂCAT, PĂREA CĂ I-AR FACE INJECŢIE, DAR ÎN ACEST MOMENT AUD MUZICĂ ITALIANĂ."=))RoflRofl

Bodo, ia uite alt mesaj cu cpoilasul:
25.02.02 /Carte, ed. a II-a, pag. 584
"Intr-o gospodarie, in stinga mea cum ma uit la casa se afla un copil iar linga mine mama copilului care striga la copil: ia hirtie igienica"

Ei, cum interpretati voi acest mesagi?

P.S. Acum lasind gluma la o parte, e clar ca injinerului i se rotesc in cap aceleasi mesaje (sint cam 10 teme, mari si late, intre care curtremurul si razbelul sint cele mai des intilnite teme...), doar ca "punerea" in pagina este facuta intotdeauna in alt mod.... Eu cred ca bunelul injinerul a avut un soc in copilarie din cauza razboiului si a avut un soc si la cutremurul din '77, de aceea are el ase multe mesaje pe aceasta tema....Deci eu cred ca evenimentele pe care bunelu "le vede" au avut loc demuuuult tare, dar el e ferm convins ca se vor materializa intr-un viitor apropiat..... Deci, no comment!!!

RE: Mesaje primite in ultima vreme

(Today 11:18 AM)anuk Wrote: Doamne ,Nita ! copilul sugereaza naivitatea iar hartia igienica, vremurile cacacioase cara vor urma04:

Acu.... poate fi interpretat si asa : copilul "Nud si-n pielea goala" sugereza mintea unora 04:care au nevoie urgenta de hatrie igienica sa se stearga la gurita din care scot idei geniale.

Si ultima varianta .....copilul facuse pe el (nu avea pampers) si maicuta lui il indruma ce are de facut .E?

RoflRoflRoflRofl esti tareeeee!!! cred ca nici nepotu&Jana nu s-ar fi gindit la atitea interpretari.... cu toate ca ei sint experti in asa ceva, au studiat la greu "Carmen Harra" si "Ana Blandiana"....

Acum atentie, urmeaza 2 mesaje trasnet:

Carte, Ed. a II-a, pag. 584:
23.02.02: Flavia Istrate, are ceva in cap care trebuie scos, iau o toaipa si dau cu putere in cap, lama toaipei intra in creer in dreptul ochiului sting, incerc sa o scot din craniu, nu iese mi-i teama dar o scot cu greu, cind toaipa iese, ies si bucati de creer care se scurg pe lama toporului. In acest moment Flavia spune: MI-I SOMN, insa acum parea ca e CLAUDIA fata mea."

Ideea cu "creierasul" l-a macinat pe injiner si a 2-a zi, doar ca de data aceasta dumnealui vrea sa repare ce-a stricat cu o zi inainte:

24.02.02: Pe o tava este pus ceva pentru hoti, dar in fata mea apare un cetatean tinar care se ghemuieste, sta pe pamint in fund, cu cutia craniana despicata in patru si putin desfacuta, se vede creerul, ma gindesc sa-i pun un fel de cerc, sa-l leg la cap sa-si revina capul la loc"

P.S. Ce e aia "toaipa"? Sa fie oare secure? Bardita? Greu cu interpretarile astea!!!

Iata citeva mesaje, in care bunelul se vede cistigind Nobelul!!!!

Carte, ed. a II-a, pag. 497
05.05.96:"VAD CARTI SI PREMIUL NOBEL IN LEGATURA CU SUBSEMNATUL"
pag. 498
06.06.96:"Apare un simpozion la Tokio despre produsul meu, biostimulatorul energizant CELULACT H si TREI PLACUTE PE CARE SCRIE:"NOBEL", "NOBEL", "NOBEL"?.."

De altfel, cifra 3 este preferata injinerului: 3 femei, 3 cruci, 3 l de vin, 3 sosete, 3 cupole, 3 trepte, 3 camere, etc.... O sa va spun de unde i se trage chestia cu 3.... dar in bibliografie.

Si acum un mesaj usor:

Carte, ed. a II-a, pag. 503
25.11.96:"O femeie grasa cu rochie deschisa, in timp ce eu ma aflu intr-o curte cu prispa, da unui barbat inalt, spatos, un maeu pentru ca e mai bogat in scula apoi se duce in gradina sa-i mai aduca ceva..."

Ei, vedeti cum puteti primi un maeu?

Indraznesc o interpretare la mesajul nr. 3, cel cu barbatul aratos si femeia grasa..... E clar ca barbatul din mesaj sint eu, nu stiu acum cine e femeia .... dar totusi am un indiciu: e grasa (grasuta as spune eu, ca sa nu fiu rau).... Sa fie oare Snow???? Sa se refere mesajul asta la noi doi? Dar ce simbolizeaza maeul???? Hmm... ma pune pe ginduri mesajul asta.... si inca ceva: cum D-zeu am aparut noi in mesajul bunelului, ce sta pe prispa unei casute? Prea multe intrebari... Anuk, mai presteaza si tu, ca eu nu mai am inspiratiune....

Carte, ed. a II-a, pag. 503
25.11.96:"O femeie grasa cu rochie deschisa, in timp ce eu ma aflu intr-o curte cu prispa, da unui barbat inalt, spatos, un maeu pentru ca e mai bogat in scula apoi se duce in gradina sa-i mai aduca ceva..."

Sa purcedem ,dara :

-femeie grasa= bunastare(ca-i trebuie mancare ,nu gluma pt a se ingrasa) sau.... o femeie in care sa te poti pierde (la propriu) sau ....
perioada rubensiana (cand era la moda femeia zdravana) sau....femeia grasa, devreme acasa ,prototipul femeii frumoase la tara.
acum nu stiu sigura daca e dorinta sau femeia lui dintro viata anterioara:P ?

-rochie deschisa=cu nasturii descfacuti , lasand sa se vada nurii =)) sau .... de culoare deschisa (roz lila) sugerand primavara ,prospetimea

si acum partea cea mai grea
- bogat in scula :sa fie picamar (vorba lui Nita?) nu cred ca nu-i necesara in muncile campului ,sa aibe alta conotatie?

l-as cita pe Freud care spune:
ca visul este "calea regala a explorarii inconstientului", pentru ca dorintele refulate, inconstiente, cenzurate apar in vise. De aceea, dorintele interzise vor aparea in vise, dar nu direct, evident, ci intr-o forma voalata, ambigua. Firul epic al viselor noastre, imaginile care se succed reprezinta continutul manifest al visului. Continutul latent da seama de semnificatiile ascunse ale viselor, dar pentru descoperirea acestuia este nevoie de interpretare psihanalitica.

Ce concluzie se poate trage? Va las voua placerea asta :P

Cat priveste "maeul" e simpu , acopera goliciunea omului spatos cu un obiect ramas de la barbatul caruia i-a infipt "topoaia" in moalele capului. Il palteste pe om in ntura si se duce in gradina dupa Marul de aur . .

nu te mai faci bine... never!!!! ... desi, trebuie sa recunosc, le zici destul de bine....=))=))=))=))

referitor la mesajul din 25.11.1996

eu zic asa: femeia grasa - ii place acest tip de femeie, grasa, sanatoasa, din popor
deschisa la rochitica: sa-l incite pe injiner, cu sanii voluptuosi (obsesia mosului pentru sani apare in multe mesaje. voi mai posta cateva pe aceasta tema)

ei aveau de gand sa inceapa o lucrare... "agricola" :D cand sa inceapa lucrarea, apare acest tip, spatos, voinic nevioe mare, cu o scula mai mare (posibil unealta agricola:D). vazand femeia frumusete de voinic, normal ca il inlatura pe injiner (care ramane singur si trist pe prispa casei) si-i da acestui voinic mau (deci nu maeu, a gresit mosul, ideea e sa-i dea mau, adica forta, putere) pentru a face o buna lucrare :D .

ce se mai duce sa-i aduca din gradina spatosului, banuiti si voi. :D

=))=))=))=))=))bodo, rid cu lacrimi.... esti nebuna rau..... doamne, ce-ti mai trece prin minte!!!

=)) Vezi ? Asta-i maestria ,sa fie cat mai ambiguu si sa se poata interpreta in mii de chipuri(dupa caz) .

dupa parerea mea ......e foarte posibil ca in curand ,de pe prispa casei,sa vada cum intra in curte Elodia ,care s-a ingrasat enorm (pe motive medicale) impreuna cu amantul ,care are un portbagaj de scule ,si caruia ii da maeul lui Cioaca (ca i-a ramas mic) iar din gradina raiului ii aduce Marul interzis.Timp in care privitorul se gandeste ca trebuie anuntate autoritatile

ia auziti-o pe anuk..... rupereeee!!! De unde le scoateti mai fetelor??? cu voi, uita omul de orice suparare.... sinteti terapie curata!!!

=))=))=))=)) posibil anuk, dar ce ne facem cu tanti hara, care ne contrazice? ai?:D

Back