• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

mesaje mai vechi , bune de disecat

Pai.... nu era de datoria ei sa o anunte ?

Cred ca mesajul telepatic era pentru Bianca sa plece de acasa sa scape de dna Ion..eu asa inteleg...e cauza efect....ea confirma plecarea , deci s-a adeverit...

oana,aici cred ca merge asta: daca nu poti sa-l convingi,macar baga-l in ceata...:D

nita said:
Carte, ed. a II-a, pag. 588
22.03.02: O vad pe FLAVIA IMBRACATA CU BLUZA SI PANTALONASI CULCATA CU FATA IN SUS SI CU MINUTA LA PASARICA"

Acum sa va vad.... cum interpretati mesajul????

am primit acum, pe pm de la cineva ,discutia de la vecini referitoare la mesajul acesta. Nimeni nu ne-a ponegrit ,s-a facut o singura referire (

20:13:31) oana: prima data chiar am crezut ca esti curios de ceva din mesaj, dar faptul ca mi-ai cerut sa ma uit la un alt mesaj despre care stiu ca se facea misto (fara sa se precizeze unde (se face misto)....nu-i vorba de cutremure.........

Nu-i o justificare ,e o constatare,"se trezesc si altii " la realitate (cu ajutorul ironiei facute la noi:P

anuk, sa fim cinstiti, ne citesc inclusiv cei de dincolo. se vor trezi toti. in fond, asta e si scopul ironiei noastre. nu e nimic personal . caci sa crezi in mesajele unei minti ratacite...e pea mult.

Cum v-am promis ieri, revin cu un mesaj de-al bunelului din care intelegem ca dinsul urmareste cu mare placere filme SF:

Carte, ed. a II-a, editura IAURA, pag. 485
Mesajul e mai lung si e din 08.12.1975. Eu am axtras doar o particicca:
08.12.1975:"......Plec umblu prin niste camere, ma intalnesc cu un om care ma urmarea si voia sa puna mana pe mine; fac un semn ca in filmul INVADATORII, il hipnotizez, intepeneste, acum pot sa fac ce vreau cu el....."

Precum v-am spus, bunelul abordeaza obsedant cam 10 teme in mesajele sale.
Am facut absolut intimplator, o comparatie intre temele delirante cele mai frecvente, intilnite in schizofrenie si am constata o oarecare asemanare intre aceste teme si temele din mesajele bunelului. Bineinteles ca aceasta asemanarea poate fi pur inimplatoare, fara nicio legatura cu subiectul in discutie. Iata temele delirante: grandoare, negatie, persecutie, hipocondrie, sexuale, religioase, de urmarire si prejudiciu, de relatie s.a.

Grandoarea este evidenta in mesajele bunelului (va aduceti aminte de mesalele cu premiul Nobel).
Iata alt mesaj, din aceeasi categorie:

09.03.75:"ESTE SINGURUL, NIMENI NU ARE O ASTFEL DE CALITATE CA EL"
In carte sint multe mesaje in care injinerul se lauda cu realizarile sale (casa, medicament, student eminent, etnografia satului natal, deplasari si multe altele)

Grandoarea se impleteste cu persecutia in mesajul urmator:

17.03.75:"EL A REALIZAT CEVA DESI LUMEA ZICE CA E UN PROST; EL FIIND ISTRATE"

Am scris cu majuscule, caci asa sint scrise mesajele si in carte (!!!)

dar saracul om a auzit voci toata viata... eu crezui ca-i de la varsta...da-i de la cap!!

ATENTIE!!!!
Mesaj cu Catalinu, celebrul admin (pardon, ex admin) al vecineilor!!!!! Studiind cartea bunelului, am descoperit ca: Catalin e cuplat cu Iuliana Mardare, fata Claudiei Mardare. Claudia Mardare este fata bunelui, casatorita cu Florin Mardare, in 1982. De aici tragem concluzia ca Iuliana e nascuta cam prin 1982-1984, adica are cam 25 de anisori. Catalinu o avea cu 2 anisori mai mult, deci vorbim despre o persoana "matura", ce are in jur de 27 de ani!!!!! Acum imi explic de ce il joaca jana cum vrea ea......

Carte, ed. a II-a, ed. Iaura
Pag. 652 - 20.01.04: "Ma vad cu nepoata mea IULIANA si cu Catalin Paun pe INSULA HAWAI unde apare portul si mai multe vase."

Si acum sa trecem la muzica.... la pasarele adica....
Pag. 639 - 07.04.03: "Apare o femeie tanara dezbracata intr-o situatie interesanta, i se vad foarte clar sanii si pasarica. [D.] cineva o saruta."

Cine o fi D.???

Urmeaza nelipsita Livia, la care bunelu a ravnit sincer. In subconstient ii era frica de sotul Liviei (sau de un eventual barbat din viata ei). Ce n-as da sa ne conversam cu aceasta Livia (Petcu) ....am afla lucruri interesante despre bunel.....

Pag. 638 - 04.04.03: "....... O intalnesc pe Livia care pleaca de acasa seara de la orele 21 si vine dimineata pe la orele 6-7, pleaca cu MARIUS nepotul meu, in acest moment o intreb: de ce nu vii la mine?"

Pag. 633 - 19.02.03: "DAU TELEFON LUI LIVIA, RASPUNDE UN BARBAT, INCHID TELEFONUL...."

Pag. 641 - 26.06.03: ".... Claudia catre mine: LIVIA este curata nu umbla cu nici un barbat"

Pag. 634 - 28.02.03: "LIVIA iese din dormitorul meu din N 10 in varful picioarelor sa nu deranjeze pe Aurora si pe Marius care se afla in bucatarie"

Mesajele sint cat se poate de reala, lucru recunoscut si de VIP Oana (jana)..... Janicai, aceste mesaje i-au provocat un "usor zambet" in coltul gurii..... ce nepasatoare vrea ea sa para in fata acestor mesaje, care ne arata clar o deviere comportamentala a bunelului.... cred ca Livia a avut de tras cu el .... sincer.... De aia ziceam, ce bine ar fi sa ne viziteze Livia!!!... Am afla multe lucrusoare despre bunelul vizionar..... LIVIA, daca ne auzi si daca doresti sa-ti transpui ideile intr-un pamflet, te asteptam cu drag!!!!

ce ne-am face fara tine ,nita! sincere felicitari ! esti bun rau si aici ,dar si la spirala!

Back