ATENTIE!!!!
Mesaj cu Catalinu, celebrul admin (pardon, ex admin) al vecineilor!!!!! Studiind cartea bunelului, am descoperit ca: Catalin e cuplat cu Iuliana Mardare, fata Claudiei Mardare. Claudia Mardare este fata bunelui, casatorita cu Florin Mardare, in 1982. De aici tragem concluzia ca Iuliana e nascuta cam prin 1982-1984, adica are cam 25 de anisori. Catalinu o avea cu 2 anisori mai mult, deci vorbim despre o persoana "matura", ce are in jur de 27 de ani!!!!! Acum imi explic de ce il joaca jana cum vrea ea......
Carte, ed. a II-a, ed. Iaura
Pag. 652 - 20.01.04: "Ma vad cu nepoata mea IULIANA si cu Catalin Paun pe INSULA HAWAI unde apare portul si mai multe vase."
Si acum sa trecem la muzica.... la pasarele adica....
Pag. 639 - 07.04.03: "Apare o femeie tanara dezbracata intr-o situatie interesanta, i se vad foarte clar sanii si pasarica. [D.] cineva o saruta."
Cine o fi D.???
Urmeaza nelipsita Livia, la care bunelu a ravnit sincer. In subconstient ii era frica de sotul Liviei (sau de un eventual barbat din viata ei). Ce n-as da sa ne conversam cu aceasta Livia (Petcu) ....am afla lucruri interesante despre bunel.....
Pag. 638 - 04.04.03: "....... O intalnesc pe Livia care pleaca de acasa seara de la orele 21 si vine dimineata pe la orele 6-7, pleaca cu MARIUS nepotul meu, in acest moment o intreb: de ce nu vii la mine?"
Pag. 633 - 19.02.03: "DAU TELEFON LUI LIVIA, RASPUNDE UN BARBAT, INCHID TELEFONUL...."
Pag. 641 - 26.06.03: ".... Claudia catre mine: LIVIA este curata nu umbla cu nici un barbat"
Pag. 634 - 28.02.03: "LIVIA iese din dormitorul meu din N 10 in varful picioarelor sa nu deranjeze pe Aurora si pe Marius care se afla in bucatarie"
Mesajele sint cat se poate de reala, lucru recunoscut si de VIP Oana (jana)..... Janicai, aceste mesaje i-au provocat un "usor zambet" in coltul gurii..... ce nepasatoare vrea ea sa para in fata acestor mesaje, care ne arata clar o deviere comportamentala a bunelului.... cred ca Livia a avut de tras cu el .... sincer.... De aia ziceam, ce bine ar fi sa ne viziteze Livia!!!... Am afla multe lucrusoare despre bunelul vizionar..... LIVIA, daca ne auzi si daca doresti sa-ti transpui ideile intr-un pamflet, te asteptam cu drag!!!!