eu cred ca mitul pasaricii apare mereu in "viziunile"injinerului pentru ca ea semnifica dorinta lui de ascensiune, in plan sexual (el avand probabil ceva probleme).

de aceea apare asociata cu pantalonasi, rochitele descheiate, slipi sau chiar nuduri...

iar mangaierea... e clar legata de trezirea dorintei sexulae.
mosu virilosu...=)) da numai in viziune :happy:
nu stim izact daca , pana la urma a reusit sa puna mana pe vre-o pasarica, dar pe sani... sigur a pus.

mitul sanilor apare des invocat in "viziunile" virilosului injiner. iata doar doua mesaje, sugestive:
Cartea "Romania si lumea in timp" ed. a II-a, pag. 127
"Prin fereastra timpului din data de 07.08.02 o vad pe Livia iesind din biserica stand pe marginea platformei deschisa in fata scarii de coborare, ma duc la ea si o sarut pe fata. Apoi dintr-o data Livia apare la demisolul unei cladiri masive lungi, cu mai multe etaje, dincolo de Dambovita, intr-o apa tulbure pana la sani, ii vad foarte clar sanii mari descoperiti. Eu ma aflu dincoace de rau"
Cartea "Romania si lumea in timp" ed. a II-a, pag. 128
11.02.02:"O vad pe Livia in costumatie naturala pe marginea unei canapele dupa baie, isi pune sutienul, in bucatarie sunt cele doua fetite; in apartamentul ei, e singura, e liniste totala"
si sa precizam, nu orice fel de sani, ci neaparat mari, naturali, fara silcoane si alte artificii