• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

mesaje mai vechi , bune de disecat

bodo said:
=))=))=))=)) posibil anuk, dar ce ne facem cu tanti hara, care ne contrazice? ai?:D

Poate da norocul peste noi ....si ne pica in mana ceva "viziuni" de-ale ei:P

a fost una Hara, logata mai devreme. Am vrut s-o intreb: Carmen, tu esti?, dar ceva m-a oprit... data viitoare o intreb daca e marea prezicatoare....

Carte, Ed. a II-a, pag. 584:
23.02.02: Flavia Istrate, are ceva in cap care trebuie scos, iau o toaipa si dau cu putere in cap, lama toaipei intra in creer in dreptul ochiului sting, incerc sa o scot din craniu, nu iese mi-i teama dar o scot cu greu, cind toaipa iese, ies si bucati de creer care se scurg pe lama toporului. In acest moment Flavia spune: MI-I SOMN, insa acum parea ca e CLAUDIA fata mea."

-ce-o fi avand in cap Favia Istrate si trebuie scos? cred ca gargauni,sau...... ganduri pacatoase :D:
-care e solutia? dam cu topaia pana intra in "creer" :P
-ce se intampla cu creerul? se imprastie pe lama topoii=))
-cum reactioneza Flavia? pica de somn si stiga in gura mare ca vrea sa doarma (saraca)
-Ei....si acum vine partea interesanta In fata ochilor apare imaginei fetei Claudia ,ce-o fi in capul batausului? teama,sa nu cumva sa-i faca rau propriului copil.

cred ca viziunea se refera la o familie cunoscuta in care sotul isi banuieste sotia ,incerca sa o asasineze dar imaginea fetei il opreste (nu doreste sa o compromita si sa-i strice cariera):D:

V-am bagat in ceata?!? =)) am decodat si am codarea mea proprie acum.

Anuk, interpretarea ta e foarte pertinenta... si pe mine m-ar fi luat somnul dupa ce primeam o toaipa in cap si mi s-ar fi imprastiat creerii in pustiu....
La faza cu Claudia, eu cred ca bunelu', dupa ce o rezolva pe nepoata, se gindeste ca trebuie sa-i faca felul si fetii... poate si ea are ceva de scos din cap....

Acum cititi alte mesaje, in care "pasarica" este tema principala:
Carte. ed. a II-a, pag. 125
19.01.01:"Apare in dreapta mea o femeie in slip si o pasarica, pun mana pe pasarica."

Carte. ed. a II-a, pag. 125
"Pe 02.01.02 ma aflau intr-o cladire lunga, vine la mine o femeie tanara imbracata in haine negre, apoi albastre cu o bluza alba, toate noi, ma cauta, cere niste informatii, discutam, ne apropiem sufleteste, o mangai, apare si o pasarica, se apropie de mine, mangai pasarica, discutam diverese probleme, discutam despre sora Lica, despre o institutie, un serviciu. Apare o alta femeie mai in varsta imbracata la fel ca prima, discut ceva despre "umar"; ambele femei ma cunosteau de la televiziune"

eu cred ca mitul pasaricii apare mereu in "viziunile"injinerului pentru ca ea semnifica dorinta lui de ascensiune, in plan sexual (el avand probabil ceva probleme).:D
de aceea apare asociata cu pantalonasi, rochitele descheiate, slipi sau chiar nuduri...:P
iar mangaierea... e clar legata de trezirea dorintei sexulae.
mosu virilosu...=)) da numai in viziune :happy:

nu stim izact daca , pana la urma a reusit sa puna mana pe vre-o pasarica, dar pe sani... sigur a pus.:D
mitul sanilor apare des invocat in "viziunile" virilosului injiner. iata doar doua mesaje, sugestive:

Cartea "Romania si lumea in timp" ed. a II-a, pag. 127

"Prin fereastra timpului din data de 07.08.02 o vad pe Livia iesind din biserica stand pe marginea platformei deschisa in fata scarii de coborare, ma duc la ea si o sarut pe fata. Apoi dintr-o data Livia apare la demisolul unei cladiri masive lungi, cu mai multe etaje, dincolo de Dambovita, intr-o apa tulbure pana la sani, ii vad foarte clar sanii mari descoperiti. Eu ma aflu dincoace de rau"

Cartea "Romania si lumea in timp" ed. a II-a, pag. 128

11.02.02:"O vad pe Livia in costumatie naturala pe marginea unei canapele dupa baie, isi pune sutienul, in bucatarie sunt cele doua fetite; in apartamentul ei, e singura, e liniste totala"

si sa precizam, nu orice fel de sani, ci neaparat mari, naturali, fara silcoane si alte artificii :D

=))=))=)) Bodo, eu cred ca celulactu' i-a activat injinerului toate celulele din corp.... in 2002, bunelu avea cam 72 de ani...... ihaahaaha !!!!

Dar am o nelamurie legata de mesajele de mai sus: bunelu zice ca femeia Livia e singura in apartament, dar fetitele ei sint in bucatarie... Cum vine asta????:wink:

:se dedubleaza in timp si spatiu :wink:
puterile lui sunt nebanuite... =))

Am aflat de ce era suparat bunelu' pe Flavia:
Carte, ed a II-a, pag. 576
25.12.01:".... FOC IN CASA, FOC IN SPATELE CASEI, PAREA DE LA UN FEL DE MAGAZII; IES DIN CASA SA STING FOCUL PUS DE FLAVIA"

Deci Flavia a dat foc la casa.....

=))=))=))=))
daca flavia asta chiar e din familie, problema e muuuult mai grava... se extinde la tot neamul...

Piromana? :P

neeeeeeeeeeee. Cu siguranta se refera la puternicul incendiu de padure din.... (undeva in lume)

sau.... toate celule au fat in clocot=)) si-i arde tot trupul =)) Parca asta ar putea fi (ca sa revenim la visele in acceptiunea lui Freud) dorinte refulate :D:

Ia cititi si va uimiti:
Carte, ed. a II-a, pag. 621
06.12.02:".....Pe o canapea sta intinsa o femeie tanara inalta cu fata in sus, dar imbracata, in stanga se afla col. Simion, langa el altcineva, femeia isi da deoparte chilotii, si-mi zic in sinea mea: pentru cine e semnalul?"

Carte, ed. a II-a, pag. 617
18.11.02:"..... Un caine negru se repede la sala s-o manance pe cetateanca de la o Uzina Austriaca.
Cineva spune: trebuie sa dai ceva sa ai femei"

Cine se incumeta sa dea o interpretare, sau 2, sau....???

Carte, ed. a II-a, pag. 621
06.12.02:".....Pe o canapea sta intinsa o femeie tanara inalta cu fata in sus, dar imbracata, in stanga se afla col. Simion, langa el altcineva, femeia isi da deoparte chilotii, si-mi zic in sinea mea: pentru cine e semnalul?"

Foarte simplu : pt parlamentari =)) sa bage in parlament si sa voteze "Legea prostitutiei" (desi.... el spera ca semnalul sa fie pt el:P )

=))esti de speriat anuk,decodifici mai bine decat insusi autorul!

Deci, precum v-am promis, lucrez la o sinteza legata de injiner.... doresc sa-i inteleg modul in care dinsul percepe mesajele, ca sa nu mai fiu acuzat ca sint neinstruit si neavizat si ca de aceea nu inteleg mesajele injinerului.
Bineinteles ca primul lucru pe care am vrut sa-l aflu a fost legat de acele faimoase vibratii. Ce sint ele? cum functioneaza? si alte citeva intrebari.
Am aflat ca injinerul nu foloseste nicaieri cuvintul vibratii, ci doar cuvintele "tensiuni nervoase", "neliniste deosebita", "suspin", etc....

In continuare voi posta un mesaj din care o sa vedeti ca "vibratiile" bunelui pot creste in mod ciudat, timp in care, pe acest considerent, pe forumul vecinilor se poate da zdrangul, si lumea sa o ia la goana pe scari, cu catel, cu purcel, etc.... Tot asa de brusc, aceste "vibratii" pot scadea, iar in acel moment probabil, culoarea semaforului se schimba.....Deci, ca sa nu o mai lungesc, iata mesajul:

Carte, ed. a II-a, pag. 130
"Pe data de 29 ianuarie 2004, pe la orele 17,45, simt o tensiune nervoasa foarte mare, o neliniste deosebita, un suspin, gandul se opreste la BIANCA, la orele 17,55 dau telefon la gazda ei, crezand ca s-a intamplat ceva cu ea, gazda - d-na Ion - imi spune ca a primit un telefon de la cineva, are o intalnire la orele 18, si a plecat de acasa, repet mai tarziu telefonul, inca nu venise, a doua zi primesc telefon de la ea, imi confirma ca a fost plecata, deci mesajul telepatic s-a adeverit."

In carte sint foarte multe mesaje care explica ce e cu aceasta tensiune nervoasa, cum apare, cind apare, cind dispare, etc.... cert e ca aceste " vibratii" n-au absolut nici o legatura cu cutremurul ci sint legate de experientele si trairile unor persoane din anturajul injinerului..... Adica, de ex, daca Bianca pleaca de acasa, "vibratiile" pot incepe sa urce scara, pina la un anumit nivel....
Eu asa am dedus ca "functioneaza vibratiile", dar bineinteles, nu vreau sa par ignorant si cocalar, asa ca oricine e bine venit sa disece problema intr-un mod mult mai intelectual.....

P.S. Va rog sa observati ca prin telefonul primit de injiner de la Bianca, mesajul telepatic s-a adeverit(?????)

eu mai degraba cred ca a anuntat-o gazda pe Bianca despre tel dlui inginer,ce telepatie ?

Back