• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje primite in ultima perioada

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Din ciclul "Mos Istrate si ai lui, spaima carterului (sic!), astazi, 31 ianuarie 2011 iaca ce se publica la http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-in-ultima-perioada-3/
09.01.2011 Vad multa lume pe un defileu in timp ce nepotul meu e pe un varf de munte sau un deal. Acum, R.M. e la munte.
20.01.2011 Vad de la distanta peisajul de la Gura Humorului. La intrare o poarta monumentala impodobita cu ceva de culoare galben-verde.
21.01.2011 Apar pe strazi bande de hoti care fura lemne. [mesaj legat de Egipt]
22.01.2011 Am la mana stanga un aparat, un fel de conometru cu o linie neagra inaintea cifrei zero. Deodata apare Dan Diaconescu de la OTV, la mine la tara. Urca inaintea mea la etajul 1 al unei case, dar cand mai are 3 trepte de urcat sare in dreapta direct pe gresie.
25.01.2011 La 110km ... eveniment deosebit.
S-o luam la comentat.
Eu sunt curios cum puii mei sta lumea aia multa pe un defileu. Banuiesc ca si voi, nu?
Lasam la o parte chestiunea cu Gura Humorului, caci mi-e rusine. Nu de altceva dar galben- verde ca fi fata cuiva cand ii va bate organu' la poarta sa-l bage in penal.
Acum, cu cel de-al treilea mesaj, bunelu' loveste in karate. Baga data mesajului cu 6 zile inainte ca sa para ca el a prevazut evenimentele din Egipt. Dar nu tine ;)
Mai departe, penultimul mesaj face parte din categoria "aberatii cu forma dar fara continut".
Ultimul mesaj e tare, cel cu 110 km :D Eu cred ca de fapt de refera tot la evenimentele din Egipt deoarece fix la 110 km de Tir`at Mit al Layt este orasul Cairo.

Notele, va rog!

oare ce fac egiptenii cu lemnele furate? ca a venit sora-mea din Egipt si e neagra de la soare. erau 28 de grade, la ei nu e iarna :D

mod1 said:
oare ce fac egiptenii cu lemnele furate? ca a venit sora-mea din Egipt si e neagra de la soare. erau 28 de grade, la ei nu e iarna :D

Construiesc o arca cu lemne furate :D ,dar a uitat mos tagarta sa specifice ... :D:D:D

Mesajele bunelului sint din ce in ce mai bune. Se apropie de maturitatea creatiei. Sau asta e panta aia spre "-" ? In fine... Ce-am retinut:
1. Nepotu' e pe un varf de munte sau deal. Nu mai e in Hawaii. Aici il inteleg. Nepotu' trebuie sa mearga si la mare si la munte.
2 si 3. Al doilea si al treilea mesaj se leaga intre ele (cred). La Gura Humorului sint niste hoti care fura lemne. Nu ne spune nici o noutate bunelu'. Putea sa spuna Maramures, Durau, Harghita, ca tot aia era. N-are nici o legatura cu Egiptul.
4. Eiii...trecem la lucruri serioase: politichie. Este vorba despre DD cred. Mai degraba despre ascensiunea lui politica. Bunelu' este un fin observator al evenimentelor politice din Romania. Asa ca el ne induce ideea ca DD va candida la presedentie (ne baga iar faza cu urcatul scarilor), va fi pe punctul de a castiga (trece de primul tur), dar ghinion, exact cand sa puna mana pe ciolan (la al doilea tur), vireaza spre dreapta (m-as fi mirat sa spuna stanga, caci ordinele sint clare: trebuie sa induca populatiei ideea ca DD e calul troian al dreptei). La fel s-a intamplat si in 2009, cand bunelu' vedea clar cum decurge votul si cine va iesi presedinte (daca nu se fura...:D!!!). Dar bunelu' nu se invata minte. Mesagele nu-i dau pace si gata!!>:)
5. Ultimul mesaj ma depaseste!! Trebuie sa primeasca mesaj cu lat si long ca nu pot localiza igzact zona.

De ce sunteti rautaciosi?In definitiv toti avem vise si viziuni sau niste manifestari telepatice care uneori se pot adeveri.....

Cand se adeveresc, suntem primii care recunosc asta ;)
Din pacate (pentru bunel, bineinteles) nu prea s-a indeplinit niciunul.
Exceptie fac, bineinteles, postmonitiile :D

Amot, ai si matale dreptate. Diferenta e ca nu folosim aceste chestiuni ( pe care eu le plasez in sfera coincidentelor) pentru a innebuni oamenii, si-asa debusolati :D .Daca tot esti un fin observator, as vrea sa fii corect si sa recunosti acest aspect . Tie chiar nu-ti miroase deloc a manipulare?

ce-mi plac astia care se rascoala din interior:D si incep sa muste mana care le-o dat mancare ...

Code:
22.01.2011 Am la mana stanga un aparat, un fel de conometru cu o linie neagra inaintea cifrei zero. Deodata apare Dan Diaconescu de la OTV, la mine la tara. Urca inaintea mea la etajul 1 al unei case, dar cand mai are 3 trepte de urcat sare in dreapta direct pe gresie

traducere:
moshu e pe duca (mai are o linie pana la zero sa fie o luna,1trimestru,1 semestru, 1 an...)- OTv transmite inmormantarea live, Dan Diaconescu participa la inmormantare. inmormantarea are loc in satul natal

primit pe mail. mesajul original cred ca e pe http://forum.ioanistrate.ro

admin:
stiu ca avem un hosting de rahat, dar nu inteleg de ce. Am apelat la ceea mai tare firma din Romania, numita Xservers.
La ei, am cumparat cel mai tare serviciu in valoare de 880 Ron/luna (170eur +tva), iar concluziile le puteti trage si dvs.
iar bani sa cumpar un server NU AM, deci nu prea am alte optiuni.

asta ce inseamna? ca tampitel a fost fraierit? sau ca face apel la mila publica, sa-l ajute sa suporte un server, eventual sa-i plateasca macar hostingul?

Din ciclul "Va fraieresc dar nu pe gratis", asistam la episodul 3 parca... Stati linistiti, mereu se vor gasi oameni inimosi ... pardon, prosti ca noaptea, care vor sari in ajutorul adminului, un om inimos, care doreste sa faca numai bine (GRATIS!!!). Un om minunat dar saracccc, mananca numai gogonele de la bulgari....
Cacaline, stiu ca ne cetesti. Asculta ce-ti spun: spune-i bunelului sa fiarba mai multi gati si sa beleasca mai multe mioare, ca sa sporeasca cantitatea de celulact. Daca e sa ne luam dupa mesajele dumnealui, va lua un Nobel pt pastilili astea. Si o sa te scoata din foame tatica... o sa aveti bani sa va puneti si in chiloti....ca astia de la Nobel dau bani frumosi. Succes!!!

Eu i-am facut odata o oferta ;)
Imi da mie toti banii din publicitate si ii fac eu host cu 99.99% uptime si latime de banda cat nu poate el consuma :)
Dar nu a vrut si pace :) Deh, fudulia si prostia se platesc :)

Gogu said:
Imi da mie toti banii din publicitate si ii fac eu host cu 99.99% uptime si latime de banda cat nu poate el consuma :)

=))=)) si zici ca n-a vrut sa accepte oferta ta.... ticalos om...hain chiar. Totusi, Cacalinu trebuie apreciat ca nu-si vinde bunelu asa ieftin... (vorba unui vames, care zicea ca el nu-si vinde tara asa ieftin). Cat patriotism!!!

Sanchi. Si l-ar vinde si pe 2 pahare de apa. Altceva nu a vrut el sa dea, sursa de lovele :D

Pai daca Cacalinu' l-ar vinde pe bunel, sa ne dea un pret....asa, sa vedem si noi cam cat costa in euroi, Nostradamus din Halaresti (din perspectiva nepotului, sa ne intelegem). De fapt, sa ne faca o oferta in euroi, dolari si yeni, cele 3 valute in care Cacalinu are depozite. Fara TVA.

Gogu said:
eu nu cred ca e vorba de fudulie sau prostie. are tot interesul sa mai puna din cand in cand forumul pe butuci. in felul asta sar panicatii cu banutii si ca bonus, poate spune ca s-a pierdut arhiva :D

Back