Din ciclul "Mos Istrate si ai lui, spaima carterului (sic!), astazi, 31 ianuarie 2011 iaca ce se publica la http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-in-ultima-perioada-3/
Eu sunt curios cum puii mei sta lumea aia multa pe un defileu. Banuiesc ca si voi, nu?
Lasam la o parte chestiunea cu Gura Humorului, caci mi-e rusine. Nu de altceva dar galben- verde ca fi fata cuiva cand ii va bate organu' la poarta sa-l bage in penal.
Acum, cu cel de-al treilea mesaj, bunelu' loveste in karate. Baga data mesajului cu 6 zile inainte ca sa para ca el a prevazut evenimentele din Egipt. Dar nu tine
Mai departe, penultimul mesaj face parte din categoria "aberatii cu forma dar fara continut".
Ultimul mesaj e tare, cel cu 110 km
Eu cred ca de fapt de refera tot la evenimentele din Egipt deoarece fix la 110 km de Tir`at Mit al Layt este orasul Cairo.
Notele, va rog!
S-o luam la comentat.09.01.2011 Vad multa lume pe un defileu in timp ce nepotul meu e pe un varf de munte sau un deal. Acum, R.M. e la munte.
20.01.2011 Vad de la distanta peisajul de la Gura Humorului. La intrare o poarta monumentala impodobita cu ceva de culoare galben-verde.
21.01.2011 Apar pe strazi bande de hoti care fura lemne. [mesaj legat de Egipt]
22.01.2011 Am la mana stanga un aparat, un fel de conometru cu o linie neagra inaintea cifrei zero. Deodata apare Dan Diaconescu de la OTV, la mine la tara. Urca inaintea mea la etajul 1 al unei case, dar cand mai are 3 trepte de urcat sare in dreapta direct pe gresie.
25.01.2011 La 110km ... eveniment deosebit.
Eu sunt curios cum puii mei sta lumea aia multa pe un defileu. Banuiesc ca si voi, nu?
Lasam la o parte chestiunea cu Gura Humorului, caci mi-e rusine. Nu de altceva dar galben- verde ca fi fata cuiva cand ii va bate organu' la poarta sa-l bage in penal.
Acum, cu cel de-al treilea mesaj, bunelu' loveste in karate. Baga data mesajului cu 6 zile inainte ca sa para ca el a prevazut evenimentele din Egipt. Dar nu tine

Mai departe, penultimul mesaj face parte din categoria "aberatii cu forma dar fara continut".
Ultimul mesaj e tare, cel cu 110 km

Notele, va rog!