• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje primite in ultima vreme

multumeste-te cu batul,si cu hamaitul cainilor infuriati ,ce-si arata coltii prin zabrele :D: Nu stii ca nu-i bine sa te lacomesti?
"lacomia, strica omenia"(vezi? incep sa ma instruiesc :D: )

:D ce repede inveti. si ai mare dreptate.
dar un mic copy/paste tot pun :D .nu ma pot abtine :P

e raspunsul lui blue la aroganta unui user mai cu tupeu:

" Un mesaj din 24.09.09 Premierul Vladimir Putin participa la o festivitate sau la un eveniment, dar zambeste? (decodificare: un eveniment negativ se va petrece in Rusia)
Daca e vrajeala ieftina, te invitam sa dai search dupa alt forum unde iti este permis sa faci asemenea afirmatii.
Pentru cultura ta generala, previziunile le poti citi, scrise cu ani in urma, in cartea pe care o poti gasi pe blog. Tot acolo gasesti postate mesajele mai recente, recente insemnand cu luni inaintea producerii evenimentelor. Daca nu esti interesat sa verifici acolo, inseamna ca nu te intereseaza fenomenul catusi de putin si esti venit aici pus pe afirmatii scoase din buric, asa ca fa ce ti-am zis mai sus. poti folosi google sau goagal, depinde ce folosesti. "

nu mesajul , in sine, mi-a atras atentia, ci reclama la carte (asa, printre randuri:D).buluciti-va asadar sa luati pretioasa carte, poate asa mai intelegeti si voi ceva. mediocrilor ce sunteti :P

Iarta-mi ignoranta ! la cartile carui "vizionar" face referire"? :D: recunosc, am lacune serioas, am mult de recuperat .

hehehehe, te-ar ajuta fata, dar nu vreau sa fac reclama si eu:D. in plus, nu pierzi nimic. aici chiar nu vreau sa te ajut. e mai bine sa ramai cu lacuna :P

cu ce vrei tu si-ti e mai bine 50-50. alegerea iti apartine :D

pai.............. nu mi-ar strica cateva zile de plaja.dar nici ignoranta nu doresc sa raman :P Grea decizie :D:

eu as alege plaja, cu ochii inchisi (in cazul asta, evident :D). insa...decizia e numai a ta.

frumos, proasta , da....bronzata .(bine ca nu si blonda:D: )

=))=))=))=))
nu insista , te rog. de la mine nu scoti nimic. repet, nu pierzi nimic. si proasta nu ai cum sa mori, pentru simplu fapt ca nu esti. si te iubesc izact asa cum esti acum. inteleapta mea dulce!!!

uf,mi-am mai revenit, macar un user sa nu ma faca (chiar daca crede:D: ) ingnoranta. Slava cerului,fii binecuvantata !!! =))

eu cred ca esti minunata si asa sa ramai >D<

Sa te cred, sa nu te cred.....
sa ma apuc de studii
sa-mi cumpar abecedar...
spune-mi ce sa fac?
sa le fiu pe plac ?
sau mai bine ,nu.
da acord si tu?

pentru ce te chinuiesti?
tu esti bine-asa cum esti.
sa ramai mereu isteata,
draguta si sugubeata.
cui nu-i place, treaba lui
sa-si mai puna pofta-n cui.

ce chestie. mesajul a fost pus doar pentru cunoscatori. restu, da-i dracu.
adminel e putin spumos? :D

" mesajul care prezinta tragedia a fost postat pt cunoscatori, pt cei care vor sa faca o paralela intre mesaje si evenimente. Nu sunt postate ca dl Istrate sa se dea mare. Sper ca pe viitor sa nu mai faceti astfel de confuzii. "

s-a inteles? ignorantilor =))

Back