• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje primite in ultima vreme

oanai said:
alerim_61 said:
alerim_61 said:
Mesajul este complet,doar ca azi apare decodificarea .Adica:atmosfera=in aer,3casete=cele 3 cutii ale avionului,iar cele 3 mesaje(e curios care vor fi?)In rest discutia pe care a postat-o Bodo.Asta e tot referitor la acest mesaj...deocamdata.

Si-am gasit si decodificarea acestui msj facuta tot de admin dar pe 20.03.10:"este posibil ca sa existe un triunghi de evenimente la un moment dat:razboi,politica si fenomene naturale(in principiu este despre viitor).

Esti te rog atat de dragut/draguta sa pui si la topicul cu contradictiile adminului?....ca vad ca se tot strang:D

Rog un moderator sa-l mute unde trebuie,eu nu stiu.L-am scris aici,fiindca i-am raspuns Anukai unei intrebari referitoare la acest msj si care se afla aici.

bodo said:
"18.03.08: ÎN GRĂDINA PĂRINTEASCĂ, APARE UN COPIL DEZBRĂCAT, PĂREA CĂ I-AR FACE INJECŢIE, DAR ÎN ACEST MOMENT AUD MUZICĂ ITALIANĂ."=))=))=))

Bodo, ia uite alt mesaj cu cpoilasul:
25.02.02 /Carte, ed. a II-a, pag. 584
"Intr-o gospodarie, in stinga mea cum ma uit la casa se afla un copil iar linga mine mama copilului care striga la copil: ia hirtie igienica"

Ei, cum interpretati voi acest mesagi?

P.S. Acum lasind gluma la o parte, e clar ca injinerului i se rotesc in cap aceleasi mesaje (sint cam 10 teme, mari si late, intre care curtremurul si razbelul sint cele mai des intilnite teme...), doar ca "punerea" in pagina este facuta intotdeauna in alt mod.... Eu cred ca bunelul injinerul a avut un soc in copilarie din cauza razboiului si a avut un soc si la cutremurul din '77, de aceea are el ase multe mesaje pe aceasta tema....Deci eu cred ca evenimentele pe care bunelu "le vede" au avut loc demuuuult tare, dar el e ferm convins ca se vor materializa intr-un viitor apropiat..... Deci, no comment!!!

Doamne ,Nita ! copilul sugereaza naivitatea iar hartia igienica, vremurile cacacioase cara vor urma:D:

Acu.... poate fi interpretat si asa : copilul "Nud si-n pielea goala" sugereza mintea unora :D:care au nevoie urgenta de hatrie igienica sa se stearga la gurita din care scot idei geniale.

Si ultima varianta .....copilul facuse pe el (nu avea pampers) si maicuta lui il indruma ce are de facut .E?

anuk said:
Doamne ,Nita ! copilul sugereaza naivitatea iar hartia igienica, vremurile cacacioase cara vor urma:D:

Acu.... poate fi interpretat si asa : copilul "Nud si-n pielea goala" sugereza mintea unora :D:care au nevoie urgenta de hatrie igienica sa se stearga la gurita din care scot idei geniale.

Si ultima varianta .....copilul facuse pe el (nu avea pampers) si maicuta lui il indruma ce are de facut .E?
=))=))=))=)) esti tareeeee!!! cred ca nici nepotu&Jana nu s-ar fi gindit la atitea interpretari.... cu toate ca ei sint experti in asa ceva, au studiat la greu "Carmen Harra" si "Ana Blandiana"....

Acum atentie, urmeaza 2 mesaje trasnet:

Carte, Ed. a II-a, pag. 584:
23.02.02: Flavia Istrate, are ceva in cap care trebuie scos, iau o toaipa si dau cu putere in cap, lama toaipei intra in creer in dreptul ochiului sting, incerc sa o scot din craniu, nu iese mi-i teama dar o scot cu greu, cind toaipa iese, ies si bucati de creer care se scurg pe lama toporului. In acest moment Flavia spune: MI-I SOMN, insa acum parea ca e CLAUDIA fata mea."

Ideea cu "creierasul" l-a macinat pe injiner si a 2-a zi, doar ca de data aceasta dumnealui vrea sa repare ce-a stricat cu o zi inainte:

24.02.02: Pe o tava este pus ceva pentru hoti, dar in fata mea apare un cetatean tinar care se ghemuieste, sta pe pamint in fund, cu cutia craniana despicata in patru si putin desfacuta, se vede creerul, ma gindesc sa-i pun un fel de cerc, sa-l leg la cap sa-si revina capul la loc"

P.S. Ce e aia "toaipa"? Sa fie oare secure? Bardita? Greu cu interpretarile astea!!!

=))=))tare asta. dar nu inteleg mai nimic (daca nu ma duce...:P)
astep lamuriri de la cei destepti, adica, ce-i aia toiapa, si cum se scrie corect , creer sau creier? :D
(daca o intrebam pe mariagj, stim raspunsul. creer. ea foloseste des expresii de genul asta (vezi esi in loc de iesi. deci, cum se scrie corect? ) sau mesajul astae scris de mariagj? :P
si ce-o avea flavia asta in cap, de trebuie scos intr-un mod asa brutal?
sunt asa de confuza... asteptam ajutoare

Greu ,dar nu imposibil :D; "topoaia" arhaism sau ,si regionalism ,insemand Topor cu coadă scurtă (folosit altădată şi ca armă de luptă). – Din bg. toporiška.

CRÉIER s. v. butuc, deșteptăciune, intelect, inteligență, judecată, minte, pricepere, rațiune, spirit. (dex)

si acum ,analizand posibilele "asocieri " intre cele doua subsantive si verbele: "ii dau,ii scot,ii carap (in prima varianta) intelegem indubitabil , ca este vorba despre "menira profetica de a lumina mintile noastre cu orice pret . Daca adaugam si semnificatia cuvantului "ochi" reiese si mai clar ideea necesitatii stringente,de a ne deschide Ochii cu orice pret ,recurgand chiar si al violenta fizica:D:
Ma scuzati ,am obosit, am nevoie de o pauza :D:

Doamne fereste si pazeste pe toti.....cred ca un copil scria ceva mai inteligent.

27.07.07. – Vad o femeie, jos pe hol intinsa cu capul langa perete care trage sa moara, in acest moment vad portativul cu note musicale pentru o muzica care ii poarta numele. Intra intr-o casa tiganii cu topoarele, sunt martor apoi apar la o judecata unde imi prezint curriculum vitae, aici e lume multa, femei, etc."

Decodare:

Pe femeie o chema Carmen ,era de etnie roma, dar f frumoasa . Vindea tigari pe sub mana in piata Obordar si un gardian care se indragosteste de ea o apara. Ea ,Crmen moare pe traga in timp ce intrg corul operei canta CARMEN de Georges Bizet.

In acest timp ,toata satra se strange ,face panarama si-l duce pe Istrate la politie invinuindu-l ca a omorat-o pe Carmen cu toporul . est pus sub invinuire, prezinta curriculum vitae, demonstreaza ca este vizionarul nr1 al tarii si scapa.

Se demonstreaza ca s-a intors in timp sia vazut aievea ,apoi i-a povestit lui Bizet viziunea si asa s-a nascut opera Carmen de G Bizet.

Iti multumesc Anuk! De mult timp ma framinta intrebarea: cum a aparut opera "Carmen" a lui Bizet. Acum totul este foarte clar (intre noi fie vorba, nu ma asteptam ca bunelu sa minuiasca ase de bine bardita. Celulact G are si ceva reactii adverse s-ar parea)

Exista o explicatie pt manuirea bardietei :D: Dar asta este alta discutie =))

Back