• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Miracolul Sfintei Fecioare de la Fatima

" In toate locurile se vorbeste de pace si de liniste, dar pedeapsa va veni.Un barbat de nivel inalt va fi asasinat si aceasta va cauza razboi.O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore ( 3 zile). Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare..Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate.

Intr-o noapte f. rece, 10 minute inainte de miezul noptii, UN MARE CUTREMUR va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul.Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima , nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama. Ce se va face cand se va intampla aceasta?

Ingenunchiati si cereti iertare lui Dumnezeu. Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre, pentru ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei. Astfel trebuie sa va pregatiti.Eu va voi da urmatoarele semne :

- NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA,

- VANTUL VA SUFLA FOARTE PUTERNIC,

- VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI

- Acasa, inchideti usile si ferestrele si nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra. - Nu priviti afara, nu fiti curiosi, caci furia Signeurului va fi in curs de actiune. - Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta lumina nu va lumina.

Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*. Apoi ea se va intoarce in pozitie normala. Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga Terra. Mult rau se va face sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa-l raspandeasca. Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate.Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu prin intermediul fiului sau Iisus Hristos si implorati-l sa va ierte.

Totul va fi in intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va aparea pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Hristos l-a platit pentru Dragostea sa pentru umanitate.In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. O data aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric. Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (sfintita) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele.. Suveranul va proteja proprietatile alese.

Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti : "DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL INFERNULUI SI IA CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE. BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PENTRU NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA.

Cei care cred in aceste cuvinte, nu vor ezita s a le raspandeasca.OAMENII DREPTI NU TREBUIE SA AIBA FRICA IN ACEASTA ZI DE STAPAN. Vorbiti in jurul vostru in prezent, in vreme ce inca mai este timp; cei care vor tacea acum vor fi responsabili de un mare numar de suflete care se vor pierde in ignoranta. Cand Terra se va opri din cutremur, cei care nu vor crede totdeauna in Stapan, vor muri oribil.Vantul va aduce gaze si le va imprastia pe toata Terra. Soarele nu va aparea. Poate ca veti trai dupa aceasta catastrofa.Nu uitati ca pedeapsa lui Dumnezeu este sacra. O data inceputa, nu priviti afara, oricare ar fi ratiunea ptr care ati face-o, caci va fi tocmai o actiune dupa pacate. "

http://nibiru-sfarsitul-lumii.blogspot.com/2010/01/secretul-de-la-fatima.html#comment-form

Profetii recente ale Mariei, maica Domnului:

Anguera. De 24 de ani Maria apare si la Anguera (folositi va rog conditionalul, fara probleme) unui vizionar, Pedro Régis, incredintandu-i mesaje pt intreaga lume.
Dat fiind ca sunt recente, am sa postez ultimele doua mesaje. Eu sper din tot sufletul sa nu se intample nimic.

Messaggio di NS Regina della Pace n. 3546 - 01/10/2011

''Dragi fii, umpleti-va de speranta si credeti cu tarie in puterea lui Dumnezeu. Nimic nu este pierdut. Aveti incredere in Isus si maine va fi mai bun (mai bine).Nu ramaneti departe de rugaciune. Oamenii s-au indepartat de Dumnezeu pt ca s-au inchis milei sale. Traitiin timpuri mai grele decat cele ale potopului si saracii mei fii merg precum orbii condusi de alti orbi. Fiti atenti. Nu lasati pe maine ceea ce trebuie sa faceti. Sunt Mama voastra Indurerata si stiu ceea ce va asteapta. Cautati forta in rugaciune, in Euharistie si in cuvintele fiului meu Isus. Pocaiti-va caci pocainta este primul pas catre convertire.
Padang si Fernando de Noronha : moartea va veni si mare va fi distrugerea. Ingenunchiati in rugaciune pt saracii mei fii. Nu am venit din cer din gluma. Ascultati-ma. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit in numele Sfintei Treimi. Multumesc pt ca mi-ati permis sa va adun aici inca odata.Va binecuvantez in numele Tatalui si al Fiului si al Sf Duh. Amin. Ramaneti in pace.''

Localitatile citate- Padang, oras din Indonezia, cel mai populat din Sumatra occidentala.

Fernando de Noronha- arhipelag situat la cca 350 km de coasta braziliana ,in Atlantic.

Messaggio di NS Regina della pace n 3547 del 04/10/2011
''Dragii mei fii ,sunt venita din cer pt a va umple de curaj si pt a va face barbati si femei de credinta.Deschideti inimile tuturor apelurilor mele si imitati-l pe fiul meu Isus. Nu am venit din cer pt ca sa va oblig, dar ceea ce spun trebuie luat in serios. Va indreptati catre un viitor cu mari probe. Cautati forta in cuvintele lui Isus si intariti-va in Euharistie. Lasati-va impacati cu Dumnezeu prin intermediul sacramentului iertarii, pt ca doar atunci veti fi vindecati spiritual. Aveti incredere in protectia mea materna. Eu sunt mama voastra si vreau sa va ajut. Umanitatea este bolnava si saracii mei fii merg ca un orb condus de un alt orb. Sa va intoarceti. Ceea ce trebuie sa faceti astazi nu lasati pe maine. Cand simtiti greutatea probelor , indoiti genunchii in rugaciune. Victoria voastra este in mainile Domnului. Inainte. GUBBIO va experimenta
o cruce grea si saracii mei fii vor plange si se vor lamenta.Sufar pt ceea ce va asteapta.Ramaneti de neclintit pe strada pe care v-am indicat-o.Acum este momentul gratiei pt fiecare dintre voi. Nu ezitati. Acesta este mesajul pe care astazi vi-l transmit in numele Sfintei Trinitati.Multumesc pt ca mi-ati permis sa va adun aici inca odata.Va binecuvantez in numele Tatalui, al Fiului si al Sf Duh.Amin. Ramaneti in pace.''

Gubbio- localitate italiana din prov Perugia.
De mentionat ca Gubbio este foarte aproape de Assisi, unde din 27 octombrie va avea loc o intalnire interreligioasa pt a celebra ziua pacii si a justitiei, in prezenta papei, evident. Vor fi prezenti, ca de obicei, capi religiosi crestini ,musulmani ,evrei, cred ca si asiatici.

ps:daca trezesc interesul aceste mesaje voi traduce daca mai apar noi. Daca va seaca indemnurile pot pune doar localitatile avizate.
sursa: http://www.nibiru2012.it/forum/reli...-mondo-profezie-prima-pagina-116918.8910.html
http://www.messaggidianguera.net/

A mai aparut un mes
Messaggio di NS Regina della Pace n° 3548 - 05/10/2011
vizeaza localitatile Kerala si Ica.
Kerala: stat din Indonezia meridionala
Ica- oras din Peru, centru meridional.
Ica a mai fost citat intr-un mesaj din 21 mai 2011.
Spune ca evenimente dureroase vor avea loc in aceste localitati.

Messaggio di NS Regina della pace n 3549 del 06/10/2011

Cari Figli, piegate le ginocchia in preghiera. L'umanità ha bisogno di pace, e solo attraverso la preghiera si può ottenere la grazia della pace. Vi invito ad accettare il mio appello, perché solo così posso portarvi a Gesù. Aprite i vostri cuori ad amare il Signore e ascoltare la Sua voce. Soffro per quello che vi attende. La morte passerà da Tabriz ed i miei poveri figli porteranno una croce pesante. Dite a tutti che Dio ha fretta. Non vivete nel peccato. Pentitevi sinceramente e servite fedelmente il Signore. Conosco ognuno di voi per nome e pregherò il Mio Gesù per voi. Ascoltatemi e siate grandi nella fede. Questo è il messaggio che oggi vi trasmetto nel nome della Santissima Trinità. Grazie per avermi permesso di riunirvi qui ancora una volta. Vi benedico nel nome del Padre, udel Figlio e dello Spirito Santo. Amen. Rimanete nella pace.

TABRIZ- cel mai mare oras din Iranul nordoccidental.

''Dragi fii, indoiti genunchii in rugaciune. Umanitatea are nevoie de pace si doar prin intermediul rugaciunii se poate obtine darul pacii. Va invit sa acceptati apelul meu, pt ca doar asa va pot conduce la Isus. Deschideti-va inimile si iubiti-l pe Domnul, ascultati vocea sa.Sufar pt ceea ce va asteapta. Moartea va trece prin Tabriz, si saracii mei fii vor duce o cruce grea. Spuneti tuturor ca Dumnezeu nu mai are rabdare. Nu traiti in pacat. Pocaiti-va sincer si slujiti-i cu fidelitate Domnului. Cunosc pe fiecare dintre voi pe nume si ma voi ruga lui Isus al meu pt voi. Ascultati-ma si fiti mari in credinta(puternici). Acesta este mesajul pe care astazi vi-l transmit in numele Sfintei Trinitati.Multumesc pt ca mi-ati permis sa va adun aici inca odata.Va binecuvantez in numele Tatalui, al Fiului si al Sf Duh.Amin. Ramaneti in pace.''

Nu este pamant ca huma si nici limba ca romana...
Angela, fa-ti un pustiu de bine si zi-ne si nou, in romana, ce vrea a se spune p'acolosha.

"La morte passerà da Tabriz ed i miei poveri figli ..."
Tabriz e in Iran. Inseamna ca va fi un cutremur de mare magnitudine.

Gogu said:
Nu este pamant ca huma si nici limba ca romana...
Angela, fa-ti un pustiu de bine si zi-ne si nou, in romana, ce vrea a se spune p'acolosha.

Am tradus mai sus. Nu o facusem initial gandindu-ma ca intelegeti singuri loc vizata.

Luna, nu stiu ce sa zic, nu ma pronunt, deocamdata, in ceea ce priveste veridicitatea mesajelor. Pe un site unde am gasit o lista cu profetii adeverite nu se refera doar la cutremure.
http://nostrasignoradianguera.splin...-catastrofi-ed-eventi-avverati-nell-anno-2010

deci avem data eveniment, data previziune, morti, feriti, disparuti, si nr de persoane afectate.
Uneori nu sunt morti , de ex scandalurile din Vatican.

Un mesaj mai vechi plin de speranta, mes nr 3505 din 3 iulie 2011

''Dragii mei fii voi nu sunteti singuri.Orice s-ar intampla nu va pierdeti cumpatul.Victoria voastra este in Isus.Aveti incredere in El caci vede ce este ascuns si va cunoaste pe nume.Sunt Mama voastra si am venit din cer pt a va ajuta(salva). Ingenunchiati in rugaciune. Nu permiteti diavolului sa va fure pacea.Eu il voi suplica pe Isus pentru voi.
Cand totul va parea pierdut va rasari pt voi o mare bucurie. Un fapt maret se va petrece i POLONIA iar oamenii vor fi uimiti.
Ascultati-ma. Nu dati inapoi.Eu va voi fi mereu alaturi.
Acesta este mesajul pe care astazi vi-l transmit in numele Sfintei Trinitati.Multumesc pt ca mi-ati permis sa va adun aici inca odata.Va binecuvantez in numele Tatalui, al Fiului si al Sf Duh.Amin. Ramaneti in pace.''

Deci , HAI POLONIA!

Am gasit nominat Bucurestiul.

Mesajul nr 3541- 20 septembrie 2011

'' Dregi fii ,umpleti-va de dragostea lui Dumnezeu. Iubiti mereu pt ca iubirea intareste vietile voastre in har si va apropie de Dumnezeu.
Nu pastrati sentimente de ura in inimile voastre. Fiti ai Domnului, doar pe el sa-l slujiti si sa-l urmati. Fiti linistiti si umili in inima.Ingenunchiati in rugaciune. Umanitatea paseste catre o mare prapastie.
Bucurestiul va trai momente de mare nenorocire si saracii mei fii vor cere ajutor.
Sufar pt ce va asteapta. Ascultati-l pe Isus.Impacati-va cu el prin intermediul sacramentului confesiunii si veti fi mari in credinta.Inainte!
Acesta este mesajul pe care astazi vi-l transmit in numele Sfintei Trinitati.Multumesc pt ca mi-ati permis sa va adun aici inca odata.Va binecuvantez in numele Tatalui, al Fiului si al Sf Duh.Amin. Ramaneti in pace.''

Am uitat sursa: http://messaggidianguera.net/2011.html

Am o intrebare ,cine primeste mesajele ? Ce garanatie avem ca le primeste de Fecioara?

Toate , dar absolut toate mesajele indeamana sa-l slujim pe Dumnezeu pt a scapa de nenorociri.Nu este prozeletism?

Angela ai idee dupa cat timp de la primirea mesajului acesta se materializeaza?De obicei care erau perioadele?

anuk said:
Am o intrebare ,cine primeste mesajele ? Ce garanatie avem ca le primeste de Fecioara?

Toate , dar absolut toate mesajele indeamana sa-l slujim pe Dumnezeu pt a scapa de nenorociri.Nu este prozeletism?

Anguera este o localitate din Bahia- Brazilia. De 24 de ani le primeste
Pedro Régis. Mesajele sunt transmise de trei ori pe saptamana, in fiecare marti, sambata + o alta zi variabila.Textele sunt traduse (in italiana) din portugheza de pe siteul oficial.http://www.apelosurgentes.com.br/

Unele mesaje nu anunta nenorociri (sunt in minoritate).
Fiind vorba de Maria, nu vad ce altceva ar trebui sa spuna. Ea ii numeste fii si pe cei din Turcia, India , de oriunde.
Caracteristica principala a aparitiilor mariane este aceea de a fi alaturi de omenire si de a o indemna catre fiul ei Isus.
Este evident ca sunt multi care nu cred in asa ceva. Nici biserica nu are o pozitie oficiala fata de aparitii in general si fata de cele care continua ,in special.
Am ales sa postez despre Anguera pt ca sunt mai deosebite, sunt precizate locuri , dar nu sunt incadrate in timp.
Asa zise aparitii sunt cu nemiluita, nici nu ma obosesc sa ma intreb daca ar fi reale sau nu.
Despre prozelitism nu stiu ce sa spun, oricum s-ar exprima nu ar fi bine pt unul sau altul. Esenta mesajelor nu cred ca dauneaza nici unei religii, de fapt nimanui.

emerem said:
Angela ai idee dupa cat timp de la primirea mesajului acesta se materializeaza?De obicei care erau perioadele?
Singurl referiment temporal l-am gasit in siteul http://nostrasignoradianguera.splin...-catastrofi-ed-eventi-avverati-nell-anno-2010
unde este mentionata data profetiei si evenimentul care se crede ca are legatura.

Eme, depinde , o luna, cateva luni sau chiar un an sau mai multi.

Pedro Régis
Nascut si crescut intr-un ambient rural ,are cunostinte elementare in ceea ce priveste credinta(religia, cred ca-i mai corect).
In 2 noiembrie 1991 primeste un mesaj deosebit. Este (cred cei care studiaza fenomenul) cel mai lung mesaj din istoria aparitiilor.
In acest mesaj Maria a dezvoltat in mod ordinat 18 teme, dictand vizionarului titlul fiecarei teme si dezvoltand-o.
Prima tema, introducerea , dezbate de ce ea, Maria , se prezinta cu numele de Regina a Pacii.Rand pe rand se ajunge la ultima tema, unde sunt dezvaluite anumite fapte necunoscute din viata lui Isus.
Toata aceasta lucrare este scrisa in prezenta a 8 mii de persoane cca, fiind prezente si unele televiziuni locale, deci se exclude posibilitatea de a fi copiare. Fiind redactata intr-un limbaj cult ,pare imposibil ca Pedro s-o fi facut singur sau sa o fi invatat pe de rost.
Documentul are 130 de pagini, Pedro scriind in genunchi pt 2 ore jumatate. La sfarsit s-a ridicat si a citit mesajul celor prezenti, lectura durand mai bine de doua ore, omul demonstrand ignoranta in ceea ce priveste intelesul multora dintre termenii folositi.
http://messaggiurgenticonpreghiere.blogspot.com/

Back