Profetii recente ale Mariei, maica Domnului:
Anguera. De 24 de ani Maria apare si la Anguera (folositi va rog conditionalul, fara probleme) unui vizionar, Pedro Régis, incredintandu-i mesaje pt intreaga lume.
Dat fiind ca sunt recente, am sa postez ultimele doua mesaje. Eu sper din tot sufletul sa nu se intample nimic.
Messaggio di NS Regina della Pace n. 3546 - 01/10/2011
''Dragi fii, umpleti-va de speranta si credeti cu tarie in puterea lui Dumnezeu. Nimic nu este pierdut. Aveti incredere in Isus si maine va fi mai bun (mai bine).Nu ramaneti departe de rugaciune. Oamenii s-au indepartat de Dumnezeu pt ca s-au inchis milei sale. Traitiin timpuri mai grele decat cele ale potopului si saracii mei fii merg precum orbii condusi de alti orbi. Fiti atenti. Nu lasati pe maine ceea ce trebuie sa faceti. Sunt Mama voastra Indurerata si stiu ceea ce va asteapta. Cautati forta in rugaciune, in Euharistie si in cuvintele fiului meu Isus. Pocaiti-va caci pocainta este primul pas catre convertire.
Padang si Fernando de Noronha : moartea va veni si mare va fi distrugerea. Ingenunchiati in rugaciune pt saracii mei fii. Nu am venit din cer din gluma. Ascultati-ma. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit in numele Sfintei Treimi. Multumesc pt ca mi-ati permis sa va adun aici inca odata.Va binecuvantez in numele Tatalui si al Fiului si al Sf Duh. Amin. Ramaneti in pace.''
Localitatile citate- Padang, oras din Indonezia, cel mai populat din Sumatra occidentala.
Fernando de Noronha- arhipelag situat la cca 350 km de coasta braziliana ,in Atlantic.
Messaggio di NS Regina della pace n 3547 del 04/10/2011
''Dragii mei fii ,sunt venita din cer pt a va umple de curaj si pt a va face barbati si femei de credinta.Deschideti inimile tuturor apelurilor mele si imitati-l pe fiul meu Isus. Nu am venit din cer pt ca sa va oblig, dar ceea ce spun trebuie luat in serios. Va indreptati catre un viitor cu mari probe. Cautati forta in cuvintele lui Isus si intariti-va in Euharistie. Lasati-va impacati cu Dumnezeu prin intermediul sacramentului iertarii, pt ca doar atunci veti fi vindecati spiritual. Aveti incredere in protectia mea materna. Eu sunt mama voastra si vreau sa va ajut. Umanitatea este bolnava si saracii mei fii merg ca un orb condus de un alt orb. Sa va intoarceti. Ceea ce trebuie sa faceti astazi nu lasati pe maine. Cand simtiti greutatea probelor , indoiti genunchii in rugaciune. Victoria voastra este in mainile Domnului. Inainte.
GUBBIO va experimenta
o cruce grea si saracii mei fii vor plange si se vor lamenta.Sufar pt ceea ce va asteapta.Ramaneti de neclintit pe strada pe care v-am indicat-o.Acum este momentul gratiei pt fiecare dintre voi. Nu ezitati. Acesta este mesajul pe care astazi vi-l transmit in numele Sfintei Trinitati.Multumesc pt ca mi-ati permis sa va adun aici inca odata.Va binecuvantez in numele Tatalui, al Fiului si al Sf Duh.Amin. Ramaneti in pace.''
Gubbio- localitate italiana din prov Perugia.
De mentionat ca Gubbio este foarte aproape de Assisi, unde din 27 octombrie va avea loc o intalnire interreligioasa pt a celebra ziua pacii si a justitiei, in prezenta papei, evident. Vor fi prezenti, ca de obicei, capi religiosi crestini ,musulmani ,evrei, cred ca si asiatici.
ps:daca trezesc interesul aceste mesaje voi traduce daca mai apar noi. Daca va seaca indemnurile pot pune doar localitatile avizate.
sursa:
http://www.nibiru2012.it/forum/reli...-mondo-profezie-prima-pagina-116918.8910.html
http://www.messaggidianguera.net/
A mai aparut un mes
Messaggio di NS Regina della Pace n° 3548 - 05/10/2011
vizeaza localitatile Kerala si Ica.
Kerala: stat din Indonezia meridionala
Ica- oras din Peru, centru meridional.
Ica a mai fost citat intr-un mesaj din 21 mai 2011.
Spune ca evenimente dureroase vor avea loc in aceste localitati.