• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Nita si premonitiile lui... mult mai tari si mai brava calu (sic!) Istrate si Doinita

nita

New member
Reaction score
0
Buna dimineata,
Am revenit si eu in tara aseara. Am fost "fugit", ca sa ma salvez de cutremuru' anuntat de paranormalii din Romania. N-am fost in Italia, daca sunteti curiosi. Acuma imi pare rau c-am plecat, ca vad ca desi s-a dat alarma, cutremuru' tot n-a venit. Bine, a fost ala din Chile, dar pe ala nu l-a simtit nimeni, nici vecinu, nici Doinita. Desi brusc, dupa cutremuru' ala, le-au crescut vibratiile. Nu stiu de ce nu le-a crescut inainte de cutremur, sau stiu dar nu vreau sa spun.

Gogule, daca-mi dai voie, imi fac si eu un topic de premonitii, ca uite si eu am avut o viziune, cu tigancile, cu ghiocu' cu gaina moarta, etc, si aseara, cind am revenit in tara am vazut un reportaj la ProTV, care semana foarte bine cu ce v-am zis eu. Cred ca sint bun, ma sperii si eu de ce puteri am. Pentru cine nu a vazut reportajul, va dau linkul: http://stirileprotv.ro/video/romani...oasa-in-lumea-asa-ziselor-vrajitoare/60408790. Cine nu intelege nici acuma cum functioneaza sistemul.... ce sa mai zic.

Oricum, astia de la vecini, au vazut ca se ingroasa treaba, nu se mai pot folosi prea mult de numele inginerului si transfera usor, usor, aceeasi gogoasa, la Doinita. Acuma Blue a devenit moderator si acolo. Parul si l-a schimbat, dar naravul ba. Tot sefa, tot sefa. Si aici (la Doinita) stie totul despre autoritati, despre cutremure, despre seismografe (seismograful nostru??? zice ea/el, nu mai conteaza). Si exact ca la vecini, cind se faceau transmisii in direct cu inginerul linga, acum se vor face transmisii in direct cu Doinita linga. Tare de tot!!!!!!

Sa vedem in aceste conditiuni cit mai tine blogul lu' vecinu. Ca vad ca acolo se forteaza nota cu serverul. Au incercat sa faca o demonstratie cum ca la un trafic mare (de unde mare?), serverul crapa si atunci e mai bine sa fi anuntat pe mobil, in caz de catastrofa. Care catastrofa nu mai vine, dar ei trebuie sa le arate alora de s-au bagat la chestiunea cu mobilu', ca toata tarasenia se justifica (adica bre, dau un ban dar trebuie sa stiu si de ce).
Eu personal cred ca blogu' va tine atita timp cat mai pot "culege" cu el clienti. Ca doar de pe blog isi aleg victimele.Tare de tot si asta!!!!!

Si inca una tare! Vedeti voi, pentru a transmite premonitiile inginerului (sic!), trebuie sa fi un om realizat, bazat, care nu atirna la 10 mil bani din publicitate. Trebuie sa ai specializari multiple si relatii sus puse. Voua vi se pare ca transmiterea acelor mesaje presupune un asa efort intelectual? Ca mie nu mi se pare. Atunci in ce consta acest consum intelectual al acelor persoane???? In ce consta acel volum imens de munca pe care-l reclama ei mereu???? (si gratuita pe deasupra).

Intrebati-va si dati-va si raspunsuri.

Daca ar fi sa ma iau dupa consumul intelectual as sefului... adminel, as spune ori ca e chiar mare, caci coeficientul de inteligenta e mic, ori nu e deloc, caci e de-a dreptul tampitel. Despre turma nu vreau sa comentez nimic, caci e totul asa de transparent, incat orice comentariu e inutil( si in acest caz chiar ca le solicita rau creierasul, ca sa inteleaga ce vreau sa spun).

Aici Nita isi expune prevestirile si premonitiile, iar noi le comentam, bineinteles.

gepaco said:
...ar fi cazul sa va decideti,exista cozonac sau nu...

Draga Gepaco,

Te vad agitat. Nu stiu de ce. Eu te iubesc mult si de aceea iti dau un pont (pe gratis, jur).

Prietenii mei paranormalii s-au adunat, s-au hranit din astral si au vazut urmatoarele:
01.03.2010 "Apare potera vis - a - vis de fenomenul infractional de pe un anume blog si forum. Cei de acolo incearca sa stearga urmele dar degeaba (prea tirziu). Apar martori interogati care vomita tot cozonzcu'. L-au mincat fierbinte si nu le-a priit."

Tot prietenii mei mi-au dat si o posibila interpretare:
Blogul respectiv crapa cit de curind.

Bineinteles ca interpretarea mesajului poate suferi modificari, in functie de anumiti factori, pe care numai D-zeu ii poate stii.

Obs: Orice asemanare cu fapte sau personaje reale e pur intimplatoare.

Gogule, iti foarte multumesc. Nu am vazut ca mi-ai facut topic. M-ai facut praf.
In acest caz muta tu te rog, premonitia prietenilor mei (de la topicul cu "De ce nu-l plac....."). Pune-o aici, sa o comentam. Asteptam si vecinii (sa ne faca si noua traficul mai mare)

Bravo io-nita, sa stapanesti sanatos topicul si sa ne tii la curent cu tot ce afli.

nita said:
Oricum, astia de la vecini, au vazut ca se ingroasa treaba, nu se mai pot folosi prea mult de numele inginerului si transfera usor, usor, aceeasi gogoasa, la Doinita. Acuma Blue a devenit moderator si acolo. Parul si l-a schimbat, dar naravul ba. Tot sefa, tot sefa. Si aici (la Doinita) stie totul despre autoritati, despre cutremure, despre seismografe (seismograful nostru??? zice ea/el, nu mai conteaza).

Foarte interesanta informatia. Unde anume e Blue moderator in afara de Istrate?

Neata la toata lumea,

Dom'le, tre sa recunosc ca Doinita e mai practica decit vecinii nostri. Ea cere banu' din prima (nu pe ocolite), adica vrei informatii, platesti nene!
http://cabinetbioenergie.wordpress.com/2010/01/26/hello-world/#comments (urmariti-o pe Jojo)

Brava Doinita, ce s-o mai lalaim ca la vecini. Pierdere de timp curata (la vecini adica)!
Aruncati pe banii pe Doinita daca vreti sa scapati teferi din cutremur!!!! Sau daca vreti sa va treaca picioru' !

ATENTIE!!!!
Acusica imi veni o viziune:
02.03.2010 "Apare curentu' cazut... Lumea se inghesoaie la PC-uri ca sa vada daca s-a dat ZBANGUL.... Dar nu mai e nimic de vazut, ca daca a picat curentu' PC-ul nu mai merge.... Se aude mobilu' ... Apare un SMS ... Este de la Raducu, baietelul meu.... Ma anunta ca ma asteapta la benzinaria MOL sa facem plinu' la masina. El e cu sotia mea (mamica lui), dar ciudat, parul ei nu mai este blond, ci negruuuuuuu ..."

Prietenii mei paranormalii, m-au anuntat ca mai au un mesaj legat de alegerile de la PNL. Zilele astea (azi, miine) o sa-l public.

Eu sunt ffff ocupat. Nu prea o sa mai am timp sa intru prea des pe aici (adica o sa intru doar de vre-o 10 ori, nu de 20-30 de ori/zi). Totusi, in jurul orelor 6 - 8 seara, ma gasiti aici.

Buna dimineata,

Desi sint fff. ocupat, mi-am facut un pic de timp, sa intru si sa ma delectez, pe GRATIS bineinteles, aci la Gogu.

Aseara n-am mai intrat, ca am fost la o intilnire cu niste "baieti" tare draguti, ne-am luat cu vorba si se facu tirziu... Discutia a fost foarte captivanta.
Dar aseara am avut iar un vis, premonitie, nici eu nu stiu cum sa-i spui si am zis ca e pacat sa nu vi-l zic si voua:
"Se facea ca eram pe forum la PREMONITII. Scriam linistit cind deodata intra o tanti misterioasa, nou inregistrata. Ma, zic eu, da cam multi nou veniti pe aici in ultimu' timp. Ea intreba de alta tanti misterioasa de la vecini. De una Aimee (sic!). Dar ciudat, eu in vis stiam ca tanti asta noua e chiar Aimee (bine, nici Aimee nu era, era persoana din spatele lu' Aimee).
Eu ii zic, la misto: ma tanti, nu cauta aici, aici e un forum serios, adicalea aici nu se umbla cu chestii dintr-astea, cu ghicitu'. Aici nu e HI5, du-te matale pe acolo si cauta cleenti! Ii mai zic: du-te la vecinii nostri (desi eu stiam in vis ca Aimee a stat mereu ascunsa la vecini, sub alte nick-uri, se imprietenea cu userii si storcea de la ei "adevaruri care ne doare") si cauta acolo. Si ea m-a ascultat, s-a dus la vecini si s-a inscris de data asta chiar cu nick-ul Aimee.
Zic eu in vis: ma, da ce repede am convins-o! Chiar sint bun!"

Acuma, ca tot sintem la capitolu' "Alti prezicatori" - editia online, vreau sa adaug si eu citeva rinduri in acest mare pamflet care se tese in jurul vecinilor nostri:

"Astazi sint ingrijorat. Sefu' de la vecini i-a dat ban prezicatoarei interstelare. Se dezice de ea.
Cind urlau userii pe acolo ca ce-i cu asta, ce urmareste ea, se facea ca ploua si el si moderatorii.
Acuma', cind interstelara si-a atins scopul, se da si sefu' viteaz. Sint ingrijort rau. Ce-o sa ma fac de acum inainte?????
Imi zice un prieten (paranormal bininteles): lasa ma, nu fi ingrijorat, ca ea nu s-a tirat de tot de la vecini, sta acolo si se hraneste cu seva userilor naivi. Deci nu te-a parasit cum credeai tu.

Brusc m-am inviorat. L-am sunt pe baietelul meu Raducu sa faca bagajul, ca mergem la padure, la gratar. Ma simteam alt om, protejat de divinatie asi putea spune. Canalele de legatura cu astralul au fost deschise. De acum inainte ma voi hrani si eu din astral.

Te rog,ai mare grija ,sa nu te lacomesti si ca faci cumva indigestie . Usurel cu" hrana astrala" :D: ,lasa organismul sa se acomodeze.
Promiti ?

Io-nita, esti fenomenal! Astept cu nerabdare viitoarele postari =))

Buna seara,

Sa speram ca va fi o seara buna, fara evenimente majore, caci papagalii mei sint tare speriati. Si papagalii de la vecini sint la fel.

Imi pare bine ca va bine-dispun cu pamfletele mele. Ia fiti voi atenti acilea:

ATENTIE, MARE ATENTIE!!!!

Prietenii mei paranormalii, m-au sunat si mi-au dictat urmatorul mesaj politic, legat de alegerile de la PNL:
"Mergem pe un drum prafuit. Deodata in dreapta apare sediul PNL. Pe scari sta un soldat ce cinta la chitara. Apare apoi un alt soldat, calare pe un cal jumatate alb, jumatate maro. Pasarile se sperie si incep sa zboare"

Interpretare: Orban nu va cistiga sefia partidului. Posibil sa o cistige Antonescu (50% el, 50% altcineva). Vor avea loc migrari din partid.

La vecinii mei, aia cu papagalii, e disperare mare. Motivele sint multiple, dar n-am timp acu' sa dezvolt. Dar o sa-mi fac .... timp!!! Tot prietenii mei, paranormalii, o vad pe tanti Aimee, cum ii ucide pe oameni cu PM-urile. "Lucrarea" se faptuieste in continuare.... exact ca in visul meu. Obiectul principal al muncii a lu' tanti este, la fel ca si la Cornel, aghiasma (simpla coincidenta cred !!!!). Stropita in cele 4 colturi ale casei. Obligatoriu!!!!!

Gogule, iti foarte multumesc pentru multumiri. Ma straduiesc si eu, de!

Buna ziua si 'La Multi Ani!' tuturor "paranormalelor si premonitoarelor" de pe acest forum!
Sa fiti iubite de cine vreti voi! Si sa ne bucurati in continuare, ca si pina acum, cu existenta voastra (de acasa, de la servici, din autobuz, de pe forum, de la supermarket....)

Si acuma, fac un salt, si trecem la ale nostre.
Nu ca vreau sa ma laud, dar vazurati ce bine am nimerit-o cu Antonescu....
Catarama nu s-a aratat prietenilor mei in premonitie, pentru ca s-a retras. Asa trebuie interpretat mesajul.

Ieri, dupa o puternica concentrare, prietenii mei paranormalii, au reusit sa "vada" toate dezastrele viitoare de pe glob. Cine se pricepe la cutremure o sa stie despre ce vorbesc. Vreau sa mentionez ca "dezastrele" din mesaj se refera doar la cutremure.

"Vad multe dezastre. 15% dintre aceste dezastre vor avea loc in America de Nord, 25% in America de Sud, 15% in Europa, 25% in Asia si 20% in zona Australia+Pacific".

In Romania, caci asta ne intereseaza, ptr. a afla data viitorului mare cutremur (intre 4 si 7 grade) adunati si dvs. America de N cu America de S, scadeti Australia si impartiti la Asia. Cifra ce rezulta o impartiti la 2 (50% la noi, 50% la altii). Daca nu merge, inversati cifrele. Si cititi si astrogramele. O sa va dati imediat seama ca stiu despre ce vorbesc.

Premonitia se poate petrece astazi, peste 1 an, 2 ani, maxim 3 ani. Sa fiti pregatiti!

mie mi-a dat cu minus. nu mai inteleg nimic. nita, te rugam, mai intrii in seara asta? nu ne lasa asa...in ceata. asteptam vesti de la tine.

Valeu Bodo, ti-a dat cu minus? Nu e bine deloc. Deloc. Sa vorbesc cu prietenii mei paranormalii, desi ei sint la film in seara asta. Cica ruleaza, in premiera in Romania, un film cu prezicatoarea interstelara. Da' cica nu i se vede fata in film. Numa' corpu.... si atunci ei sint ocupati, ca trebuie sa vada filmul de vre-o 560 de ori ca sa-si dea seama cine e acolo in film. Dar desigur Bodo, nu o sa va las in ceata... cum fac altii (nu dam nume).

Back