• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Femeie!!!
Cum sa ajunga intr-o asemenea stare interioara?
Incerc sa-mi explic cumva, incerc sa ma pun in mintea ei...
Poate ca totul a inceput cu un viol, apoi...fortata sa faca cine stie ce...apoi drogata...
In ce stare de degradare trebuie sa ajungi incat sa faci asta.
Daca mergea in alta directie psihicul ei, se sinucidea demult... Oricum, nu cred ca era constienta atunci.

Ii plang de mila, oricum. La origini nu cred ca a fost vina ei.
Teribil caz...

Mai ,eu cred ca voi iubiti nenorociril;e de le vanati:)))

Sarrah said:
Femeie!!!
Cum sa ajunga intr-o asemenea stare interioara?
Incerc sa-mi explic cumva, incerc sa ma pun in mintea ei...
Poate ca totul a inceput cu un viol, apoi...fortata sa faca cine stie ce...apoi drogata...
In ce stare de degradare trebuie sa ajungi incat sa faci asta.
Daca mergea in alta directie psihicul ei, se sinucidea demult... Oricum, nu cred ca era constienta atunci.

Ii plang de mila, oricum. La origini nu cred ca a fost vina ei.
Teribil caz...

Sarrah ,dupa toate povestiril;e tale te cam asemeni cu acest caz:)

Sa stii ca am trait momente cumplite, cand m-am redresat cu greu, cand am ajuns pe fundul prapastiei, golul din inima mea a fost imens, am lesinat deseori plangand.
Dar nu as face rau nimanui, altceva a patit femeia aceea, cumva a fost torturata psihic, cu totul altceva a patit de a simtit nevoia sa faca rau.
Mie nu mi-a facut nimeni rau, cel putin nu intentionat.

Asta cu fundulprapastiei...depinde de fiecare .Acu'unii pot iesi de acolo,unii nu...Tu oricum iubesti prapastiile ...de toate felurile:))) Pana ai sa aluneci intr-o zi:)))

Da, sigur ca multa lume a trecut prin momente grele si foarte grele si s-au redresat.
Da, unii nu au mai putut, adevarat si asta.
Adevarul doare dar trebuie privit asa cum e...

Scumpo,daca lasi necazul sa te invinga inseamna ca nu crezi in puterea Domnului.El stie cel mai bine sa aseze lucrurile.Trebuie sa duci tot ce iti da si sa crezi ca totul e dat cu un scop.Stii cum se spune ,chiar daca se inchide o usa Dumnezeu iti v-a deschide doua.
Deci numai moartea e ireversibila ,restul nu si un om cat traieste trebuie sa aiba speranta.

Si inca ceva ...e bine sa-ti testezi rezistenta la multe lucruri in viata si sa-i testezi si pe cei care consideri tu ca trebuiesc testati ,asa stii exact fiecare cati bani face ,ce fel de om este ,ce simte si mai ales cat e de incredere...Daca tearunci cu capul inainte in ceea ce se cheama oameni ,he,he ...cate surprize poti avea.Numeste-ma Toma Necrediciosul ,dar cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt!:)

Si acum hai sa ne distram:))) Mai ales ca efectul cafelei lui Dog servita acum se vede:)))

Multumesc frumos pentru incurajari. Din fericire nu se reduce viata mea doar la sentimente.
La tara sunt profesoare ce acum au 70 de ani si care nu au fost casatorite niciodata si cum nu "s-au auzit vorbe" (stii cum e la tara) inseamna ca...
Nu-mi doresc decat pace sufleteasca, nimic mai mult.

Unii sunt rai din nastere si nu se simt bine daca nu fac rau ,nu-s rai din cauza ca au avut necazuri .

Cred ca atunci cand rautatea e nativa, rezista mai bine la necazuri.
E peste puterea noastra de a intelege criminalii. N-avem cum sa ne punem in pielea lor.

Nu cred ca rezista mai bine, sufera si ei doar ca este in "natura " lor sa fie asa. Unii sunt bolnavi psihic si "aud voci" care-i indeamna sa faca si sa dreaga .

Criminalii da ,psihopatii nu:)))Cred ca daca incepi sa te pui in pielea lor devii mai rau ca ei:))))

Sarrah said:
Multumesc frumos pentru incurajari. Din fericire nu se reduce viata mea doar la sentimente.
La tara sunt profesoare ce acum au 70 de ani si care nu au fost casatorite niciodata si cum nu "s-au auzit vorbe" (stii cum e la tara) inseamna ca...
Nu-mi doresc decat pace sufleteasca, nimic mai mult.

Sarrah ,multumeste-i lui Dumnezeu pentru ce ai.Daca viata omului s-ar reduce numai la sentimente ai vedea numai spitale pline de nebuni.

Faceti ce gaceti si tot la chestii ce tin de suflet ajungeti :P

Noapte buna ,dragilor:)Si o melodie asa de ...somn usor:)))Ne vedem maine dimineata ,ca de ,obiceiul din fire n-are lecuire:)))) Si nu pot fara cafeaua lui Old.

Back