• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cafeaua ca :P cafeaua , ciocolata ma tenteaza si daca mai este si cu sare......

,Nu m-am gandit pana acum , dar nu cred ca mi-ar placea sa fiu hipnotizata .

Ti-e frica de ce e acolo in adanc?:)))))
Asta ti-o spune un om care a fost asa de hipnotizat ca nu mai vedea realitatea:)

Nu stiu sigur motivul,lucruri de care sa ma rusinez ....nu, ganduri "necurate" ....nu, poate frica de a nu ma mai trezi ?!?Uie ca nu m-am gandit pana acum care ar fi motivele pt care nu as dori asta .

Toti avem o frica de necunoscut...ca si de moarte de altfel...Mie nu mi-ar fi frica ...as fi chiar curioasa de rezultat...

Eu i-as hipnotiza si pe unii ...sa vada ce duali sunt...:)))

Cui nu i-ar placea sa citesca gandurile altora ......As accepta hipnoza daca as avea deplina incredere in cel care o face si daca m-ar ''scapa'' de frica de spatii inchise.

Corect! Nu poti sa te lasi hipnotizat si ca cineva sa cotrobaie prin mintea ta decat daca hipnotizatorul e de incredere ...cu toate ca increderea e un termen asa relativ:) Oricum anuk si fara hipnoza toti stim ce e acolo in adanc,doar ca nu toti stim ,vrem sau putem sa accesam acea parte din noi si ne multumim cu suprafata.

Se intampla sa nu constientizezi ce este in subconstientul tau si nu din frica sau rusine ci pt pana nu esti pus intr-o anume situatie , habar n-ai ca ai o anume problema ,o frica, un sentiment sau...sau....

Vreau sa citesc si parerile voastre despre fata din bucuresti care a plecat la manastire in Suceava :)

Mie cazul mi se pare foarte ciudat .....cum a ajuns la manastirea aia ....... (azi la europa fm , a intrat cineva din Suceava si a spus ca ,de la gara pana la manastire sunt 12 km , si trece printr-o padure ) . Staretul manastirii a mintit autoritatile ca nu a vazut fata. Staretul a spus ca vineri a venit la manastire , desi ea a plecat de miercuri.... E foarte ciudat acest caz.....

Totusi ..... de ce s-a mediatizat asa de mult acest caz, ca nu cred ca fata asta e singura care a plecat/disparut de acasa .....

La "cazul '' asta ma gandeam si eu chiar din mommentul cand am aflat ca a plecat de acasa si ma gandeam ca a fost influentata de site-uri care indeamna sa te pocaiesti ca vine apocalipsa pe care le accesa.Asta-i una ,cu siguranta insa are probleme de comunicare, cu siguranta parintii au detinut controlul mult prea mult . Sau....chiar este structurata asa, sa duca o viata monahala.

Back