nu pot posta mesaj
Am raspuns, dar poate contine cuvinte ce nu pot fi postate, nu inteleg...
Iau ceva medicamente permanent cat voi trai asta, de trei ori pe zi. 6, 14, 23.
Se poate si prin plasture pe abdomen, daca nu tolereaza organismul pastilele, dar recomandat e cu pastile.
Pentru prevenirea osteoporozei mai iau, dar s-au ameliorat oasele, ultimul examen a iesit bine.
Sunt unele rele pentru asta (iti vine sa dai matele afara din tine) dar noroc ca e doar o pastila pe luna.
Apoi antidepresivele, au tot fost reveniri ale starii proaste, tot am incercat sa le reduc, dar cand ma credeam scapata...imi venea sa plang, uneori chiar fara motiv evident.
Au fost si probleme cu prolactina, ma speriasem rau de tot citind aiurea pe net, am crezut ca am tumoare pe creier din cauza asta. (e o glanda numita pitulitara ce secreta hormon sau naiba stie ce rol are si deregleaza prolactina)
Dar am inteles la examinare ca e destul de frecventa problema si probabil a fost de la efort (doar am dansat, nu mai mult...)
Acum, cum sa spun...cand apuci pe calea medicilor (trebuia sa fac examinari, nu aveam ce face) iti gasesc ei si ce ai si ce nu ai.
Oricum, si prolactina asta tot spre depresie duce, sau poate e cauzata de asta.
Ma pot alege cu un superb diabet, de la suparare se intampla frecvent din cat am inteles.
Din fericire, nu am, sau...inca nu...Evit dulciurile preventiv, asa mi s-a recomandat.
Orice ceai, prefer ceai verde, e bun pentru organism, dar nu mai mult de o cana pe zi asta.
In rest ceai de tei, e calmant.
Inca mai iau antidepresive, nu dau dependenta, dar nu trebuie intrerupte brusc. O jumatate de pilula pe zi.
Pentru somn nu mai iau, adorm singura si dorm bine din fericire. Cel antidepresiv e si somnifer.
Somnul e extrem de important.
Am reusit, am eliminat numele a doua medicamente, poate asta sa fie cauza pentru care nu puteam posta mesajul??