• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sarrah said:
Ei, nici nu mai cautam pe net, am urmat ce mi s-a recomandat.
Il inlocuiesc si gata, oricum testul de osteoporoza a iesit bine.
Un week-end reusit va doresc, multumesc frumos pentru sfaturi!

Curios ..tu care cauti pe net orice...sa nu stii ca ceaiul verde da insomnie ,dar ca te mentine tanara?:))))

anuk said:

Ca sa vezi dom'le ce face ceaiul din femei:)))))

degetica said:
Eu am avut o prietena care de la ceai verde baut in exces a facut cancer si ...Dumnezeu sa o odihneasca.E bun ceaiul ,dar ca orice pe lumea asta consumat cu masura si cu precautie.

Cum sa faci cancer de la ceai ? Ca fapt divers, ce organ/organe erau afectate ?

Ea a tinut o cura de slabire si binenteles ca nu numai de la ceai ,dar a baut mult ceai verde ,multe cani pe zi si a facut cancer la colon
Asa am inteles eu din ce vorbeau rudele si cei care stiau mai multe ,insa un medic te poate lamuri mai bine daca acest ceai poate provoca sau nu cancer atunci cand este baut in exces si pe o mare perioada de timp.Mai grav e ca era destul de tanara ,avea 38 de ani si a lasat in urma doi copii...

Din ce am citit eu ,doar efecte benefice cum ar fi " antiaoxidant, fac ADN-ul mult mai rezistent si mai puternic. inhiba cresterea unor tumori deja existente ,ceaiul elibereaza trupul de stres ,poate fi consumat si fara zahar pentru ca este mult mai putin amar decat celelalte ceaiuri ,bla,bla.....

O cana la zi , rareori ,daca am mosafiri ,doua .Consider ca o lingurita la 0,300 ml de apa nu e un abuz, de regula beau ceai de la Kokoon.Cel care-mi place cel maitare este Morning Sun ,bun de bun. la mine in oras nu se gasesc,dar ....cine ma iubeste mi le daruieste :p

O primavara frumoasa si sanatosa sa aveti !!

Buna dimineatata !

O primavara plina de soare si voie buna va doresc!

1 Martie

Este-o zi din calendar
Când bărbaţii, c-un mic dar,
Corectează cu elan
"Neatenţia" pe-un an.
Epigramă de Amalia Costinescu-Crusos

anuk said:
Din ce am citit eu ,doar efecte benefice cum ar fi " antiaoxidant, fac ADN-ul mult mai rezistent si mai puternic. inhiba cresterea unor tumori deja existente ,ceaiul elibereaza trupul de stres ,poate fi consumat si fara zahar pentru ca este mult mai putin amar decat celelalte ceaiuri ,bla,bla.....

O cana la zi , rareori ,daca am mosafiri ,doua .Consider ca o lingurita la 0,300 ml de apa nu e un abuz, de regula beau ceai de la Kokoon.Cel care-mi place cel maitare este Morning Sun ,bun de bun. la mine in oras nu se gasesc,dar ....cine ma iubeste mi le daruieste :p

Daca tu consideri ca iti face bine ,atunci...spor la baut:P

Stiti ce "plocoane " i-a dus Ponta Papei Francisc ?

Nu ,in audienta la Palatul Apostolic din Vatican .

Si cand te duci la Papa ,te duci cu plocoane? Esti zigura ca nu-i zvonistica de ziaristi zelosi?

Dar decat politica ,zvonistica ,barfe etc mai bine ceva de la noi de acasa.:)

Back