• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Nu isi spala pacatele de hot si mincinos nerusinat. Cred ca nici pe vremea fanariotilor nu am avut un astfel de impostor. Tata socru (popa sarbu)...se stie ca a ramas fara ousoare cand a mers la vanatoare cu Bombonel in 2002 sau 2003 asa. Cred ca l-a confundat Bombo cu un mistret, ceva...si l-a lasat fara "podoabe". Halal!>:)>:)

Nu cred ca acest dar e un motiv de barfa.Hagi e un simbol al Romaniei foarte cunoscut si cum Papa se pare ca este microbist ,cred ca darul a fost chiar inspirat.Deci retul comentariilor sunt din punctul meu de vedere ...barfe...

GeoX said:
Nu isi spala pacatele de hot si mincinos nerusinat. Cred ca nici pe vremea fanariotilor nu am avut un astfel de impostor. Tata socru (popa sarbu)...se stie ca a ramas fara ousoare cand a mers la vanatoare cu Bombonel in 2002 sau 2003 asa. Cred ca l-a confundat Bombo cu un mistret, ceva...si l-a lasat fara "podoabe". Halal!>:)>:)

Ma intreb poporul roman cum isi spala pacatele generate de...indiferenta???
Politica ...he.he...seamana cu ...cahhhh!

Gata .fug si revin un picut mai incolo.Va pun o melodie sa vedeti voi cum fac eu politica cu nervii vostrii:)))))

anuk said:

Aici e buba...nu mai e doar politica ..e un butoi cu pulbere care depinde daca explodeaza pe cine nimereste...

Vezi tu degetico, eu am muncit de mi-au iesit ochii in ultimii ani, multi tineri de varsta mea se distrau care cum stiau, dar eu o tineam cu studiul, teza, modelarea, experimentarea, evaluarea,interpretarea datelor, da ? Iar vp isi bazeaza teza pe un plagiar ordinar, si cand e demascat desfiinteaza consiliul national de atestare a titlurilor, diplomelor si certificatelor universitare. Si ne mai ratoim la nemti in aceste conditii, ca asa si pe dincolo. In Germania,ministrul apararii prins cu plagiatul a demisionat imediat, necum sa mai fie vorba de tergiversari privind anularea titlului. Romania nu e totusi Germania.

Si nici iarna nu-i ca vara ,GeoX!:))) Nu cred ca esti singurul care a muncit cinstit.Multa lume in ziua de azi munceste cinstit ,numai ca vezi tu,munca cinstita si corecta e luata drept subiect de bataie de joc de catre unii si atunci te intrebi ce valoare mai au cinstea .munca si corectitudinea intr-o lume asa de ...murdara?
Da' eu zic ca daca tot ce prezinti oamenilor si nu numai e munca ta suta la suta...capul sus si ai de ce sa fii mandru.Acu' daca ai reusit sa termini cu invatatul poate mai arunci cate un ochi si la lumea din jur ca viata merita traita cu toate ale ei:)

Ia uite colea:))))

Buna dimineata !! Ceata sa o tai cu cutitul :D: basca ploaie.

anuk said:
Din ce am citit eu ,doar efecte benefice cum ar fi " antiaoxidant, fac ADN-ul mult mai rezistent si mai puternic. inhiba cresterea unor tumori deja existente ,ceaiul elibereaza trupul de stres ,poate fi consumat si fara zahar pentru ca este mult mai putin amar decat celelalte ceaiuri ,bla,bla.....

O cana la zi , rareori ,daca am mosafiri ,doua .Consider ca o lingurita la 0,300 ml de apa nu e un abuz, de regula beau ceai de la Kokoon.Cel care-mi place cel maitare este Morning Sun ,bun de bun. la mine in oras nu se gasesc,dar ....cine ma iubeste mi le daruieste :p
Am incercat sa elimin total ceaiul verde.
Rezultatul a fost neasteptat, am avut palpitatii si m-a durut capul atat de tare, incat am facut spre seara ceai verde si am baut, cam jumatate de doza, mai diluat.Starea mi s-a ameliorat simtitor. (de obicei nu ma doare capul, un pic da, dar nu in halul acela)
Poate dependenta(?), poate imi e indispensabil, nu stiu. Cert e ca nu ma asteptam la asa ceva, speram sa-mi fie bine, deci nu cred ca a fost efect placebo.
O cana, dar diluata la jumatate fata de obicei.

degetica said:
Ea a tinut o cura de slabire si binenteles ca nu numai de la ceai ,dar a baut mult ceai verde ,multe cani pe zi si a facut cancer la colon
Asa am inteles eu din ce vorbeau rudele si cei care stiau mai multe ,insa un medic te poate lamuri mai bine daca acest ceai poate provoca sau nu cancer atunci cand este baut in exces si pe o mare perioada de timp.Mai grav e ca era destul de tanara ,avea 38 de ani si a lasat in urma doi copii...

Ma doare sa citesc asta. Trebuie ajutati copiii; vor resimti lipsa mamei, orice ar fi.

Nu mai stiu in ce topic a fost vorba de arborii de cafea si ingrijorarea ca recoltele vor scadea (sau au scazut deja)
Cum nu stiam nimic, iata cateva detalii:

Arborii de cafea se cultiva in peste 70 de state, fiind ocupatia de baza a circa 30 milioane de persoane. Zona ideala de cultura a arborelui de cafea este cuprinsa intre 22 (grade) si 24 (grade) latitudine nordica si sudica, de o parte si de alta a ecuatorului, cu ploi abundente si temperaturi medii de 18-22 (grade) C. Temperaturile mai scazute de 11(grade) C au efecte negative asupra recoltelor.
Altitudinea optima este cuprinsa intre 600 – 1200 m, dar se cultiva si in zone mai inalte unde cafeaua obtinuta si denumita High Grown este de calitate foarte buna, cu aroma puternica si foarte apreciata de fermieri, negustori si consumatori.

Specia C. arabica se cultiva in America Latina, Africa de Est, Arabia si Asia si ocupa cea mai mare suprafata, aproximativ 3/4 din intreaga suprafata cultivata cu cafea. Specia C. canephora ocupa locul al doilea ca suprafata cultivata; arealul optim cuprinde regiunile din vestul si centrul Africii, din sud-estul Asiei si din Brazilia.
http://blogutil.automatul.ro/2013/12/14/arborele-de-cafea-cultivare-efectele-ecologice/

Interesant insa ca se poate si la frig!

Nepalul ne furnizeaza cafeaua cultivata la peste 2000 m altitudine, in cea mai Nordica regiune din lume, singura cafea ce rezista inghetului din Himalaya : Mount Everest Supreme Shade Grown, o cafea speciala ce intruneste intre 92 si 100 de puncte pe scara de la 1 la 100 a cafelelor premium.

http://www.mondicaffe.ro/index.php?...umea-cafelei&catid=39:despre-cafea&Itemid=102
http://www.mondicaffe.ro/index.php?...a-cafelei-iv&catid=39:despre-cafea&Itemid=102

9. Reprezintă una din cauzele de diabet zaharat la copiii cărora li se oferă spre consum, repetat cafea cu lapte sau bomboanele cu cafea ;

http://www.constientizarerurala.ro/sanatate/materiale/85-cafeaua

Asa ca, uite solutia:

Bautura miraculoasa, care ar putea inlocui cafeaua traditionala Oamenii de stiinta au descoperit o bautura mai sanatosa decat ceaiul si cafeaua, desi le presupune pe amandoua. Este vorba despre ceaiul din frunzele arborelui de cafea.

O astfel de bautura este mai putin amara decat ceaiul si nu atat de tare precum cafeaua, fiind bogata in compusi ce scad riscul de diabet si boli de inima, conform Medical Daily. In plus, contine mai multi antioxidanti decat ceaiurile traditionale si un nivel ridicat dintr-un ingredient prezent doar in mango, care lupta cu inflamatiile.

Desi o bautura neobisnuita pentru majoritatea oamenilor, un astfel de ceai este consumat in Etiopia, sudul Sudanului si Indonezia. Daca pana acum Occidentul nu s-a oprit asupra sa este pentru ca boabele de cafea s-au bucurat de atata popularitate. Curand, insa, un astfel de ceai ar putea fi privit ca fiind cea mai sanatoasa bautura, o alternativa atat la ceaiul clasic, cat si la cafea.

Din 23 de specii de arbore de cafea, frunzele a sapte s-au dovedit a fi extrem de benefice in lupta cu inflamatiile, conchide un raport publicat de Annals of Botany. Dintre toate, frunzele arborelui Arabica s-au dovedit a avea cele mai multe efecte pozitive, printre care si scaderea colesterolului sau protejarea neuronilor.

Cei care il consuma stiu ca anuleaza imediat senzatia de foame si oboseala.
http://stiri.botosani.ro/stire/4845...re+ar+putea+inlocui+cafeaua+traditionala.html

Pt lucruri maI cunoscute este acest topic. .http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=15077&page=84

Sarrah said:
Nu mai stiu in ce topic a fost vorba de arborii de cafea si ingrijorarea ca recoltele vor scadea (sau au scazut deja)
Cum nu stiam nimic, iata cateva detalii:

Arborii de cafea se cultiva in peste 70 de state, fiind ocupatia de baza a circa 30 milioane de persoane. Zona ideala de cultura a arborelui de cafea este cuprinsa intre 22 (grade) si 24 (grade) latitudine nordica si sudica, de o parte si de alta a ecuatorului, cu ploi abundente si temperaturi medii de 18-22 (grade) C. Temperaturile mai scazute de 11(grade) C au efecte negative asupra recoltelor.
Altitudinea optima este cuprinsa intre 600 – 1200 m, dar se cultiva si in zone mai inalte unde cafeaua obtinuta si denumita High Grown este de calitate foarte buna, cu aroma puternica si foarte apreciata de fermieri, negustori si consumatori.

Specia C. arabica se cultiva in America Latina, Africa de Est, Arabia si Asia si ocupa cea mai mare suprafata, aproximativ 3/4 din intreaga suprafata cultivata cu cafea. Specia C. canephora ocupa locul al doilea ca suprafata cultivata; arealul optim cuprinde regiunile din vestul si centrul Africii, din sud-estul Asiei si din Brazilia.
http://blogutil.automatul.ro/2013/12/14/arborele-de-cafea-cultivare-efectele-ecologice/

Interesant insa ca se poate si la frig!

Nepalul ne furnizeaza cafeaua cultivata la peste 2000 m altitudine, in cea mai Nordica regiune din lume, singura cafea ce rezista inghetului din Himalaya : Mount Everest Supreme Shade Grown, o cafea speciala ce intruneste intre 92 si 100 de puncte pe scara de la 1 la 100 a cafelelor premium.

http://www.mondicaffe.ro/index.php?...umea-cafelei&catid=39:despre-cafea&Itemid=102
http://www.mondicaffe.ro/index.php?...a-cafelei-iv&catid=39:despre-cafea&Itemid=102

9. Reprezintă una din cauzele de diabet zaharat la copiii cărora li se oferă spre consum, repetat cafea cu lapte sau bomboanele cu cafea ;

http://www.constientizarerurala.ro/sanatate/materiale/85-cafeaua

Asa ca, uite solutia:

Bautura miraculoasa, care ar putea inlocui cafeaua traditionala Oamenii de stiinta au descoperit o bautura mai sanatosa decat ceaiul si cafeaua, desi le presupune pe amandoua. Este vorba despre ceaiul din frunzele arborelui de cafea.

O astfel de bautura este mai putin amara decat ceaiul si nu atat de tare precum cafeaua, fiind bogata in compusi ce scad riscul de diabet si boli de inima, conform Medical Daily. In plus, contine mai multi antioxidanti decat ceaiurile traditionale si un nivel ridicat dintr-un ingredient prezent doar in mango, care lupta cu inflamatiile.

Desi o bautura neobisnuita pentru majoritatea oamenilor, un astfel de ceai este consumat in Etiopia, sudul Sudanului si Indonezia. Daca pana acum Occidentul nu s-a oprit asupra sa este pentru ca boabele de cafea s-au bucurat de atata popularitate. Curand, insa, un astfel de ceai ar putea fi privit ca fiind cea mai sanatoasa bautura, o alternativa atat la ceaiul clasic, cat si la cafea.

Din 23 de specii de arbore de cafea, frunzele a sapte s-au dovedit a fi extrem de benefice in lupta cu inflamatiile, conchide un raport publicat de Annals of Botany. Dintre toate, frunzele arborelui Arabica s-au dovedit a avea cele mai multe efecte pozitive, printre care si scaderea colesterolului sau protejarea neuronilor.

Cei care il consuma stiu ca anuleaza imediat senzatia de foame si oboseala.
http://stiri.botosani.ro/stire/4845...re+ar+putea+inlocui+cafeaua+traditionala.html

Lasa-ma cu inlocuitorii...cafeaua e cafea si-i buna naturala si de la mama ei:)))

Are si Sarah oaresce dreptate, sunt ceiuair cu orez prajiti si alte alea care iti dau senzatia de satietate.Am si eu un pacvhetel dar nu ma au in vant dupa el,cat priveste cafeaua.... e sfanta si mirosul..mmmm!

Mai .mie nu imi plac...inlocuitorii...orie originalul ,ori nimic ,deci ...cafea naturala:)

Daca e si proaspat macinata.....facuta la ibric, la foc molcom....

Back